Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 beyler vpn nedir? avantajları nedir? topicde sndan başa doğru gidiyoruz hehehe edit: gerge yazmış ben yazarken peki bişi soracağım. biz veriyi amerika kanalıyla alacağız, ttnettekilerin bu verileri inceleme yetkisi var mı veya olacak mı ağustosta yürürlüğe girmesi planlanan yasayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Yazdım işte yukarda hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ha iyiymiş o dediğin yerden alayım o zamansa ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 GERGE https://billing.hideipvpn.com/cart.php?a=confproduct&i=0 budur dimi US alıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 %90 Hulu, Pandora ve alış-veriş için kullanıyorum işte, %10'u söyletmeyin =) Böyle giderse herşey için kullanmaya başlayacağız ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Pluton said: GERGE https://billing.hideipvpn.com/cart.php?a=confproduct&i=0 budur dimi US alıcaz ? Bunu işte: 5.99$/mo (Secured VPN - US - PPTP and L2TP/IPSec) Unlimited amount of transfer. No logs. We don’t keep any server logs. Instant activation (After First Payment). Bir trial bak önce istersen, bu konuda bir link vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Tamam doğruymuş aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 1-2sn gecikme oluyor yannız =) VPN olarak ekledim ağ ayarlarından United States görüyor çok şukela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Türkiye'den ABD'ye gidiyor, oradan geri Türkiye'ye geliyor yanında veriyle; olsun o kadar da :) Hulu'ya ak şimdi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 peki ip yi istedigimiz kadar degistirebiliyormusyuz olayi nasi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 HideIpVPN'de dört ana sunucu var, onları alıyorsun. O yazdıklarımın arasında çok daha sunucu sunanları var ama pahalı onlar. Ama genelde bu kadar oluyor yani. Sunucular bazen adreslerini değiştiriyorlar ban gibi bir şey olursa Çin'den mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 VPN ayarlamadan öncede girebiliyordum ben Hulu'ya, VPN ile girince özelliği neki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Birde aktım Hulu 'ya hadi bakalım böyle oldu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ne yazdın sunucu adresi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 us1.hideipvpn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Pluton said: VPN ayarlamadan öncede girebiliyordum ben Hulu'ya, VPN ile girince özelliği neki =) ABD dışına kapalı Hulu, nasıl izliyordun? Adres olarak bazen sorun çıkıyor işte Hulu gibi firmalar banlayınca, ik-üç güne geçiyor. us3 kullanıyorum şu anda, Simpsons'un son bölümü izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 us3 'ü değiştirdim izliyorm şimdi. İzliyorum demedim ya giriyordum dedim ama izlemeyi denememiştim hiç =) Ohh süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ama GERGE bak sen beni çok tehlikeli işlere sokuyorsun. Hulu Plus'da varmış almadan olurmu şimdi ya olur muuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 VPN olarak daha iyileri var işte, yazdım da; ama bunda proxy var işte. Paranın karşılığından fazlasını alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben almadım onu. Hep aklımdan geçiyor ama pahalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sevdim ben bunu iyiymiş ya, hiçbirşey olmasa yarn birgün bişey olsa yerimi bulamayacaklar içim rahat dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Myshkin said: peki bişi soracağım. biz veriyi amerika kanalıyla alacağız, ttnettekilerin bu verileri inceleme yetkisi var mı veya olacak mı ağustosta yürürlüğe girmesi planlanan yasayla? SSL ile şifreledikleri için veriyi isteselerde inceleyemezler, anca vpn serverların iplerini yasaklayabilirler o da olmaz diyolar işte yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 silinsin bu topic. pm ile halledin ne yapıcaksanız asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 50GB trafik veren VPN hizmetleri de var ama P2P izni verenler genelde ayda 10$ dan başlıyor. Ben de araştırıyorum, birini alıcam yakında. Benim merak ettiğim hız sorunu oluyor mu? Ya da IPler patladığında programı açıp kapamadan değiştiriliyor mu program tarafından otomatik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar