Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 PPTP bağlantıyı yapmayı başardım ama L2TP ye nedense izin vermiyor. OpenVPN de deneme şansım oldu saol GERGE ama hız PPTP ye göre düştü niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Yuksek sifrelemeden dolayi... Pptp duan en iyi protokol download ve surf icin engelli sitelet icin filan. Ote tandan gizlilik dedinmi sstp ve openvpn. L2tp ise bunlarin arasinda kaliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 NSA'in L2TP icin aciklar biraktirdigi dedikodusu var yillardir, en son cikan Snowden belgeleri de destekliyor bunu. PPTP OpenVPN'den daha yavas degil bu arada OpenVPN'yi iyi ayarlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Gigabyte said: cyberghost kampanya yapmış senelik 7 dolarcık 5 cihaza erişim seçeneği var denemek için aldım performansından çok memnun kaldım bilginize Az önce aldım,1 device diyor :/ Heh şimdi düzeldi. Activation key'i tekrar girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Ren said: beyler? https://eksisozluk.com/entry/24223738 ilk sayfada var diye denedim. %15 diyor kalıyor bende. bi denesenize. vpn de engelleniyormuş vay anasını. ben supporta mail atmıştım bu konu ile ilgili, sonra vpn aldık arkadaşla ortak.. bu kaldı ama cevabını atayım buraya: Hello, Thank you for your email. That is correct. There are some isp that is blocking the openvpn protocol especially in your location. Turkey. But for the premium you can use the PPTP enctryption. We do offer a 7 day trial where you can upgrade and pay, and if you aren't happy within the first 7 days, you will get a full refund. Best regards, Team Proxpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bende aldım cyber. 7 dolar çok iyi fiyat. Umarım sıkıntı olmaz. Epey alan var bu cyberghostu. Patlamaz inşallah yoğunluktan. Kepard çok iyi. Ama seneliği 35 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 pia aldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Vallahi cyber çok güzel ama aldığımız üyelik biraz acayip. Premium üyeler 1 device üzerinde 22 ülkeden 267 servera bağlanabiliyor. Premium plus üyeler 5 device üzerinde 22 ülkeden 267 servera bağlanabiliyor. Bizim üyelikte 5 device üzerinde ve 5 ülkeden 5 servera bağlanılabiliyor. Ama 7$ 12aylık çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 10 dakikalık deneme sonucu 7 dolara gayet yeterli. Evet tam premium üyelik değil. Daha hala upgrade edilebilecek 2 premium bulunuyor. Premium ve premium plus olarak. 7 dolara alınan hesabın special edition 3 gibi bir tanımlaması var. Ama gayet iyi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ghost vpn her türlü koruyor mu torrent işinde bizi sonuç itibariyle? bir sürü bir şey yazılmış şu şu kadar güvenli, öbürü open source onla olmaz vs ama... özet cevap verebilir mi birisi soruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Torrent isinde korunmak icin iki faktor var sadece: [list] [*] Log tutulmamasi. [*] Shared IP kullanimi. [/list] Bunlari veren bir servis bulman gerek. Shared IP olayini gormek kolay, en iyi koruyor dedigim Private Internet Access'in en iyi koruyanlardan olmasinin tek nedeni bir IP adresini bazen 10-20k insana vermeleri. Mahkemenin ip adresinden yola cikarak bir sey kanitlamasi mumkun degil bu durumda. Shared IP adresinin de kotu yanlari var ama. PIA mesela USA sunucularinda GBATemp'de banli, baska sitelerden de banlidir kesin ama benim kullandigim bu var. Yapilmasi gereken bence (benim de yaptigim) hem shares IP icin PIA almak, hem de static IP VPN icin sunu yapmak: Yıllık 9.99$'a kişisel VPN edinme rehberi. Static IP olan encryption icin, oteki anonimlik icin. Shared IP uzerinde log da tutulmuyorsa tam guvenlik oluyor. Log konusunda firmaya guvenmeniz lazim ama. Burada yapilacan ilk sey kullandigin sunucunun ulkesinin kanunlarina bakmak. PIA mesela log tutmuyorum diyebilir ama Turkiye sunucusu acarsa (yok oyle bir sunuculari) Turk kanunlari nedeniyle Turkiye sunucusunda log tutmak zorundalar. USA'de tutmak zorunda degiller mesela, USA sunuculari kullanilabilir. Onun disinda kanunda istenmemesine ragmen log tutmadiklari sadece guven meselesi. Ben firmanin dedigine guvenmek yerine buyuklugune ve aldigi sikayetlere bakiyorum. PIA gibi yuzbinlerce kullanicisi olan eski bir firma hic log konusunda sikayet almadiysa dogru soyleme ihtimali cok daha yuksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 cahil questions : ghostvpn sitesi de açılmıyorsa nasıl girip üye oluyoruz? (vallahi kendim için değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 başkası üye olsun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 @Gerge Hocam sen bu konularda cok bilgili bir abimizsin, dusundum sana sorayim dedim, konuyla cok uzaktan alakali 2 sorum var. Evdeki bilgisayarimizdan cesitli programlarla webhosting yapabiliyoruz. Ancak bu ev ip'miz oluyor. Private proxy hizmeti veren siteler var. 10 tane proxy ip alsak bir sekilde bu on ayri ip'de web sitesi acabilirmiyiz evden? 2. olarak no-ip servisini bu sekilde kullanabilirmiyiz? No-ip.com bilgisayara bir program yukleyip sectiginiz bir adresi static ip yapiyor. Ancak evden webhosting yapinca Ev IP'niz gorunuyor. Bir sekilde proxy ip falan alip ev ip'mizden farkli bir ip gosteremez miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 torrentla vs kullanmak uzere en ıyı vpn ne tavsiye ediyorsunuz ey ahali gerge, ipredator hakkında ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 cabukvpn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 DigitalOcean'dan aylık 5$ olan VPS paketlerinden birini almıştım. Kişisel blog gibi birkaç sitenin barındırılması için kullanıyordum ki CentOS'a VPN kurma fikri geldi. Amsterdam'daki sunucudan sorunsuz ve hızlı bir şekilde VPN'de sağlıyorum. Hani VPS kiralayanlar varsa hemen VPN kurabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ben denedim kuramadım centosa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ya şu zenmate olayı kafamı karıştırıyo. bu tür programların şifreleri alması gibi bir durum olmaz değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Free VPN'ler buyuk ihtimale verini satiyor. Sifre filan satmazlar ama browsing history, Amazon history filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 spotfluxu önermişsin sanırım arka sayfalarda hala önerirmisin ona göre alayım madem bilgiler sıkıntıda oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Spotflux acik acik reklam yonlendirmesi yaptigini soyluyordu sanirim. Beles kullanacaksan en iyilerden demistim ama parali kullanmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 torrentfreak güzel bir yazı yayınlamış. hangi vpn servisi güvenliğinize önem veriyor? http://torr.fr/58Zwq9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Uplayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 #twitterisblockedinturkey #OccupyTwitter cVPN ile Engelleme ve takiplere takılmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar