kavurma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.vpnbook.com/ şunu kullanmakta bir sakınca var mı peki? illa ödeme yapmak zorunda mıyız güvenli olması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Yalniz bu son internet yasasindan sonra heryerde vpn lafi dolasiyor.Dagdaki cobanin bile haberi haberi oldu vpnden.Umarim bir yaptirim gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yaptırım değil millet devletten kaçayım derken saçma sapan heriflere bel bağlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio Chrome kullananlar yukleyin yukaridaki eklentiyi site acilmadiginda aktif edin pasalar gibi kullanmaya devam edin isiniz bitince de tek tus ile kapatin. Internet yasaklarinin basladigi bu gunlerde gayet kolay ve hizli bir cozum. Oyle sayfalarca tutorial flnda gerekmiyor yani. Ornegin: http://www.youtube.com/watch?v=O6HO-EX-Ol0 daha yasa onaylanmadan ucurulan bir kaset kaydi normalde acilmiyor ama hola ile aninda karsinizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya bu vpnde benim anlamadığım şey şimdi bir kişinin kullandığı ipyi ilerde başkası da kullanabilir dimi ve o kişinin de kim ve ne işle uğraştığı belli olmaz. peki bu şekilde bir durum bir tehlike yaratmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben dedicated ip kullaniyorum artik. Anonimlik olmuyor ama oyle. Ikisi arasinda secim yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 asd DareJedi said: https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio Chrome kullananlar yukleyin yukaridaki eklentiyi site acilmadiginda aktif edin pasalar gibi kullanmaya devam edin isiniz bitince de tek tus ile kapatin. Internet yasaklarinin basladigi bu gunlerde gayet kolay ve hizli bir cozum. Oyle sayfalarca tutorial flnda gerekmiyor yani. daha yasa onaylanmadan ucurulan bir kaset kaydi normalde acilmiyor ama hola ile aninda karsinizda. asd hocam hola güzele benziyo da biraz yavaş mı sanki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben Holayi sadece acamadigim sayfa olunca gecici on/off olarak kullaniyorum surekli kullanmiyorum anca site acilmaz/yurtdisi fiyatindan satin almak istersem vs o yuzden uzun sureli kullanimda yavaslik var mi hic fark etmedim. Benim icin onemli olani pratik sekilde anlik VPN saglamasi onu da cok guzel yerine getiriyor suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 evet pratikliği hakikaten müthiş , çok teşekkürler paylaşım için. Elbet daha iyileri de bulunacaktır da benim asıl merak ettiğim herhangi bir yasal düzenleme gelecek mi bunların kullanımının illegal olması konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 vpn kullanimi illegal olamaz, olmaz yani. mumkun degil. burasi turkiye, burada olur dense bile mumkun degil. ancak vpn saglayicilarinin ip adreslerini engelleyebilirsen cin ve iran'in yaptigi gibi, bu durumda da: Yıllık 9.99$'a kişisel VPN edinme rehberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben şimdi vpnsecure'den aldım 1 aylık 10 dolar, denemek için. 6 aylık 50 dolara paketleri var. Telefonları dahil etmek başka bir pakette, ayda 13 dolara geliyor. Benimki OpenVPN sadece. Almanya'ya bağlıyken US servislerine kullanabiliyorsun smartDNS diye bir özelliği var. "Connection logs are erased every 24 hours and no VPN server traffic logs are stored" diyorlar. Ama bu TOS'da yazmıyor. Live support elemanı ile konuştum sadece homepage de yazıyor log tutmayışımız diyor, şimdi patronlarına söyle TOS'a eklesinler dedim. 4mbit bağlantım var. Almanya serverına bağlıyken: Almanya'ya speedtest 75ms 3.5 dl /0.8 ul. İstanbul'a 124ms, diğerleri aynı. Torrent 3.6 bazen 3.7 dl /0.8 ul Youtube ve Twitch'de source qualityde (genelde 1080p) VPN olmayan bağlantımdan daha iyi sonuç aldım, takılma yok. Ama zaten twitch şu aralar biraz sıkıntılıydı Şimdilik gayet iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 beyler? https://eksisozluk.com/entry/24223738 ilk sayfada var diye denedim. %15 diyor kalıyor bende. bi denesenize. vpn de engelleniyormuş vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Skinti yok. Belki site down'di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Giriyo bende sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 GERGE said: vpn kullanimi illegal olamaz, olmaz yani. mumkun degil. burasi turkiye, burada olur dense bile mumkun degil. ancak vpn saglayicilarinin ip adreslerini engelleyebilirsen cin ve iran'in yaptigi gibi, bu durumda da: Yıllık 9.99$'a kişisel VPN edinme rehberi. proxpn ücretsizmiş, güvenilir midir sıkıntı çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 VPN sunucusu hic de ucuz bir sey degil. Pahali. Bu adamlar parayi nereden buluyor diye sor. Eger bir hayirsever hibe filan ediyorsa kullan. Spotflux mesela Google Ads gibi servisleri optiize ederek yasiyor sanirim, bunlar ne yapiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Hola, Zenmate veya Uproxy'den birini(veya hangisini?) kullansam çıkan yasadan sıyrılıyorum? torrentten film indirmem sorun olur mu bunlardan biri yüklüyken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Browser tabanlı onlar, torent için bir etkileri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Torrent için VPN mi gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Gerge privateinternetacces veya vpnsecure.me den openvpn almayi. Yurtıdışında yaşıyorum amacım surf yaparken güvenlik ve torrent. 2 serviside kullanmış biri olarak hangisini önerirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 DareJedi said: Ben Holayi sadece acamadigim sayfa olunca gecici on/off olarak kullaniyorum surekli kullanmiyorum anca site acilmaz/yurtdisi fiyatindan satin almak istersem vs o yuzden uzun sureli kullanimda yavaslik var mi hic fark etmedim. Benim icin onemli olani pratik sekilde anlik VPN saglamasi onu da cok guzel yerine getiriyor suan. grooveshark için kullanim dedim,rusya abd ne varsa denedim girmiyo yine aksdkasd,hotspot shield ın gözünü sevim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Virus said: Gerge privateinternetacces veya vpnsecure.me den openvpn almayi. Yurtıdışında yaşıyorum amacım surf yaparken güvenlik ve torrent. 2 serviside kullanmış biri olarak hangisini önerirsin? Bende suan icin privateinternetaccess var, performans olarakta pratiklik olarakta gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Torrent de yapilacaksa en iyi PrivateInternetAccess bence. Shared IP olayini cok iyi yapiyorlar ozellikle asiri kullanicilari oldugu icin. Shared IP'nin de kendi dertleri var tabii, uzun sure kullaninca ortaya cikiyor. PrivateInternetAccess'in US sunuculari bazi yerlerden banli, GBATemp mesela. Shared IP olmayinca da ama anonmite saglanmiyor. PIA alin bir ay, begenmezseniz niye begenmediginizle gelin, bakalim diyorum hep o nedenle. Begenirseniz bir yillik alin. Ben SSH Tunnel kurdum su anda kendi VPS'me. Onun uzerinden VPS'den VPN ya da PrivateInternetAccess calistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 teşekkürler arkadaşlar piadan aldım 1 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar