Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umudumu yitirdim arkadaşlar...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim kadar çok sevdiğim bir insanı kaybettim.

O kadar güçlü bir çocuktu ki anlatamam size. Kanseri yendi o kardeşiniz. Yendi lan, vallaha yendi. Temiz raporu alındı. Beyin tümörünü yendi lan. Nasıl olur? Hala kabullenemiyorum. Nickini bana hiç söylememiş olsa da bu forumun üyelerindendi o da...

Neden böyle birşey yazıyorum? Çünkü paylaşmam lazım, kalbim çok kırık, içim parçalanıyor, durmam lazım, ağlamamı durdurmam lazım. Yapamıyorum. Bana bir çare. Lütfen, biri ses versin... :(
Sosyal ağlarda paylaş

Başın sağolsun canım kardeşim.
İnsanın sevdiklerini kaybetmesi kadar kötü bir şey yok.Tanrım kimseye göstermesin diyorum ama neticede hepimiz er ya da geç sevdiğimiz insanların vefat haberlerini alıyoruz,alacağız.

Bunları yazarken gözyaşlarımı durduramıyorum çünkü benim de çok hem de çok sevdiğim dostlar artık cismen yok.Cismen yok diyorum çünkü onlar hep benimle.Yaşadığımız güzel şeyler hep benimle,hep kafamın içerisinde.

O yüzden canım dostum, elbette ki üzül, ağla, hatta bağıra çağıra, katıla katıla ağla.Utanma ve çekinme kimseden,çünkü yaptığın şey insanca. Ama ağlarken birlikte yaşadığınız zamanları hatırla, birlikte olmaktan ne kadar zevk aldığınızı hatırla, birlikte yapmaktan özellikle onun mutlu olduğu şeyleri hatırla.

Bir süre sonra rahatlayacaksın.Kızma kendine.İnsan çünkü her şey gibi ölüme de alışıyor ve iyi ki alışıyor yoksa her yakınını kaybeden çıldırırdı. Ama işte o rahatlama ile birlikte sen de hissedeceksin arkadaşının seninle birlikte, artık senin ayrılmaz bir parçan olduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...