vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Kardeşim kadar çok sevdiğim bir insanı kaybettim. O kadar güçlü bir çocuktu ki anlatamam size. Kanseri yendi o kardeşiniz. Yendi lan, vallaha yendi. Temiz raporu alındı. Beyin tümörünü yendi lan. Nasıl olur? Hala kabullenemiyorum. Nickini bana hiç söylememiş olsa da bu forumun üyelerindendi o da... Neden böyle birşey yazıyorum? Çünkü paylaşmam lazım, kalbim çok kırık, içim parçalanıyor, durmam lazım, ağlamamı durdurmam lazım. Yapamıyorum. Bana bir çare. Lütfen, biri ses versin... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kaybettim derken, vefat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 başın sağolsun abi.üzücü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 gençti galiba baya kötü, başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 19 yaşındaydı... Hayatının son 5 yılını kanserle savaşarak geçirdi... Tanıdığım en güçlü veletti... Yazmak az da olsa rahatlattı. Yine de kusuruma bakmayın canınızı sıktıysam sizinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 genç bi insanın ölmesi çok kötü ya.yaşlı olunca hani diyorsun zamanı gelmişti.yaşlıya da üzülüyosun ama genç insan bi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 İçinde kalmasın hiçbir şey abi, ağla ağlayabildiğin kadar. Sonra kalkarsın ayağa bir şekilde.. Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 geçen 23 nisan da ben de eskiden çok eğlendiğim bir arkadaşımın vefat haberini aldım. çok üzülüyor insan. başın saolsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 başın sağolsun. herşey bizim elimizde değil heralde birazda.kanseri yen falan sonra.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Çok başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Her zaman umut vardır. Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 vaperon said: Yine de kusuruma bakmayın canınızı sıktıysam sizinde... iyi ki sıktın abi.gerçekten.beterin beteri var işte... başınız sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Buranın bir üyesiymis. Hepimizin başı sağ olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Başın sağolsun canım kardeşim. İnsanın sevdiklerini kaybetmesi kadar kötü bir şey yok.Tanrım kimseye göstermesin diyorum ama neticede hepimiz er ya da geç sevdiğimiz insanların vefat haberlerini alıyoruz,alacağız. Bunları yazarken gözyaşlarımı durduramıyorum çünkü benim de çok hem de çok sevdiğim dostlar artık cismen yok.Cismen yok diyorum çünkü onlar hep benimle.Yaşadığımız güzel şeyler hep benimle,hep kafamın içerisinde. O yüzden canım dostum, elbette ki üzül, ağla, hatta bağıra çağıra, katıla katıla ağla.Utanma ve çekinme kimseden,çünkü yaptığın şey insanca. Ama ağlarken birlikte yaşadığınız zamanları hatırla, birlikte olmaktan ne kadar zevk aldığınızı hatırla, birlikte yapmaktan özellikle onun mutlu olduğu şeyleri hatırla. Bir süre sonra rahatlayacaksın.Kızma kendine.İnsan çünkü her şey gibi ölüme de alışıyor ve iyi ki alışıyor yoksa her yakınını kaybeden çıldırırdı. Ama işte o rahatlama ile birlikte sen de hissedeceksin arkadaşının seninle birlikte, artık senin ayrılmaz bir parçan olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 19 yaşında hayatının son 5 yılını kanser ile savaşarak geçirmek ne demek lan:( nasıl bir dünya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dostlar sağolsun... :( Teşekkür ederim hepinize desteğiniz için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 forum üyesi idiyse başımız sağolsun. vaperoncuğum ayrıca sana da sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Teşekkür ederim Reha. Dostlar sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 basin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar