Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARAL ve PS3 oyun fiyatları serzeniş topiği v7.4

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Portal 2'nin hala satışa çıkmaması zaten sinir/illet moduna soktu beni, bugün D&R'a gittim tekrar kontrol için.

Zaten abartılı olan fiyatlara zam yapmış ARAL. Virtua Tennis 4 dahil çoğu oyun 180 TL!

Portal 2 için stokları kontrol ettirdim, gözüküyor oyun ama satış tarihi belli değil, oda 180 TL.

Beyler spotçulardan alın, zerre oyun almayın şunlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

oha yurtdışı alıişverişine sınırlama gelir gelmez adamlar trollemeye başlamışlar

hep 150-180 tl fiyatlarına satıyorlar ya türkiye'de.
neden olduğunu çözemedim. türkiye'den sadece collection edition alıyorum o yüzden.
gene aynı fiyata geliyor çünkü...

erucalavera said:

kozmetik falan komple yasak, normal alışverişde de 2 ayda bir alışveriş hakkı oluyormuş, yılda da en fazla 5 alışveriş hakkı yanlış bilmiyorsam

yalandır o ya. hiç sanmıyorum yıl boyunca sadece 5 alışverişe izin vereceklerine.
Sosyal ağlarda paylaş

sieze bir gorev veriyorum, nezih olsun d&r olsun orjinal ps3 oyunu alan birilerini gorurseniz gidin bilgilendirin, anlatin olayi, fezanin adresi verin blueray in dvd den cok dah dayanikli oldugunu, ikinci elin mantigini analtin falan, aralin %100 kar marji kasma derdini soyleyin

gecen yazik bi kadin cocuguna ben10 aliyordu nezihte, dedim cidden yazik oyuna 180 kaat, hem oyun vasat hemde aynisini eminonunde 80 liraya bulursunuz dedim, tesekkur etti birakti

bundan sonra yangelip yatmak yok, yapilmasi gerekeni yapicaz madem gumruk seysi gecti

step 1

internet ustunden, sosyal medyadan sesinizin ciktigi ehr kanalda aral ithalatin lanet olasi bi tekel zihniyeti ile ise yaklasip %100 kar kastigini, vergileir bahane ettigini anlatin

step 2

anti-aral eksenli siteler acin, shoptonun, playasia nin ver utkriyeye gonderen her saticinin adresi ve detayalrini yazalim, shoptoyla fila ngoruselim gumruk geyigi icin siparisleri 2 zarf diilde 1 zarfa iki oyun koysun veya baska birini buluruz diyelim, ne kadar kalabalik olursak o kadar guclu olur elimizi

step 3

bir tuketici haklari dernegi gibin brisey kuralim, konsollarin develt tarafindan kumar makinasi statusunde gorulup fahis vergilendirilmesiyle mucadele edelim, sony ye microsofta nintendoya gidelim, turk tuketicinin sorunlarini anlatalim, su anda sony bruda deli konsol satiyor ama aral yuzunden oyun satilmiyor gozukuyor, adamlar icin cok yaniltici bir bilgi bu, turkler konsol alip oyun almiyor diye yanlis pazar bilgisi edinirlerse sadece arala mahkum kaliriz

falan filan

cok yogun olmasam bu islerle yemin billah ugrasicam, aral ithalat iflas edene kadar durmak yok

gogogogo
Sosyal ağlarda paylaş

ya 4 tane konsolum var, senede 20 yi geciyorum gayet net ki baska birsuru alisverisimde var yurtdisindan

heryere yazin, blizze yazin, EA ya yazin dicountu kapin, valve yi gectim direk gabe e yazin, adam harbi harbi cevap veriyor (gecen aylarda bir odevimle ilgili basit bisi sormustum, yardimci oldu gaben)

spread the word iste

ne kadar cok insan arala karsi konusur isyan ederse elimiz o kadar guclenir, SC2 den sonra fiyat politikasina az yumusatti ama retribution da gorduk gene, full oyun fiyatina expansion gecirmeceler, EA oyunu diilse sokarim kazigi tavri, 90tl ye dragon age 2 gecirmeye calisirken limited edition shogun u 60 a satmasi

geber aral ithalat geber
Sosyal ağlarda paylaş

ben viktorun gazına gelip shoptoya oyunları 2 şer 2 şer zarflayın türkiyede böle durumlar var diyen bir mail attım sonra yine sony türkiye'ye ve sony'e maillar attım yüksek fiyatlardan oluşan oyun satılmıyor yanılgısı hakkında. yine ea'ya attım ps3 oyunlarınız abuk subuk fiyata satılıyor falan filan. yine dr ve benzeri yerlerde ps3 oyunu alacak olanları da vazgeçireceğim shopto ya da spotçuları önerip. pis gaza geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...