Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sezcük yine fazla ciddi M&B konusunda. disiplin ve sıkı çalışma istiyor savaşçılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Dayak var çalışmayana. Bir daha böyle sonlar görmek istemiyoruz : http://www.deadlyshoe.com/images/corpses.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 negzeldi ya ilk başta clana gelsene aga falan derlerdi YOK BEN PATİYİM falan diye takılırdım ahaha sonra dağıldı ne olduysa sfdjhg. red e bu konuda hala çok kırgınım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UQPPbnm9-LM&feature=related bu arada söyle bir şey gördüm. efsaneymiş. http://www.desura.com/mods/swconquest warband'e yok ama sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 blok ne abi saga sola tekrar saga savurup 3 kisi alıp sora olmek oyunun tek anlamı bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 PrudenT said: negzeldi ya ilk başta clana gelsene aga falan derlerdi YOK BEN PATİYİM falan diye takılırdım ahaha sonra dağıldı ne olduysa sfdjhg. red e bu konuda hala çok kırgınım ama. olay ne hatırlamadım abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yok özel bir olay değil kaplumbağa olmandan dolayı bazen karşıma gelince direk FFFFFFUUUU çekiyordum saatler süren bir manuel blok vs kalkan savaşı sdfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 önce can güvenliği abi okçu kaynıyor okları durduramıyoruz tek kılıcla :) ama öyle oynamıyorum artık.kalkan bile kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ulan şunlar size yeni, pro işi gibi geliyorsa demekki biraz veteran demons souls pvp cisi gelse önünde diz çöküceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kaede said: ulan şunlar size yeni, pro işi gibi geliyorsa demekki biraz veteran demons souls pvp cisi gelse önünde diz çöküceksinizGel senin de kelleni alırız problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ee ucuzunu nerden alcaz bunun? Steam'de 13$ nie bu kadar ucuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ttnet playzone'da en ucuz şuan sanırım 15tl. Sistemleri nasıl vs hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 D&R'a filan kutulu gelcek mi acaba Warband'in kutusu çok güzeldi, gelse de kutulu alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben de kutulu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kaede said: ulan şunlar size yeni, pro işi gibi geliyorsa demekki biraz veteran demons souls pvp cisi gelse önünde diz çöküceksiniz Sen bir gel, 20 dakikaya aglayıp bırakmazsan bu oyunu dayaktan sıkılıp elini öpücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 resmini çekip /v/ ye koyarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mortis said: of kaplumbağalar ya deno 1 sen 2 .. faking kids abi iyi dövdüm ama ha sdfsd. yok be ben çift el de gidiyorum artık. ahmet'in dediği gibi vücudum hazır çift elle kesip biçmelere de. bence iyi bir başlangıç yaptım bugün. önümüzdeki maçlarda performansımı arttırmak istiyorum. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kaede said: resmini çekip /v/ ye koyarım ama Sen şu oyunu ögren, ben sana trap poz vericem nereye koyarsan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 -Deno- said: Mortis said: of kaplumbağalar ya deno 1 sen 2 .. faking kids abi iyi dövdüm ama ha sdfsd. yok be ben çift el de gidiyorum artık. ahmet'in dediği gibi vücudum hazır çift elle kesip biçmelere de. bence iyi bir başlangıç yaptım bugün. önümüzdeki maçlarda performansımı arttırmak istiyorum. bye. Sen direk one-hand shield'ı geliştir bence. herkes'in two hand kasması da apayrı saçma, maçlarda sen hep daha iyi iş yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Gerçek erkekler 2h oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Xunn un kafasını cılız vücudundan ayırmak için sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 O kadar çok ardarda swing atamadan öleceksin ki oyunu bırakacaksın sen, iraden yeterli değil senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Boş konuşmayalım, savaş alanında görüşeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben de dün ilk defa girdim aylar sonra 2. liğe yerleştim Xunn'un ardından, hiç fena değildim aslında. benim de tek hand ve kalkan geliştirmem gerekiyor çok. bi de paramı zırha harcamam lazım sürekli başlangıç kıyafeti ile takılıorum ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kaede said: sıfır bilgiyle girsem sanırım gene de ok tuşları ile oynıyan birini dövebilirim evet söz ardethte üzülürsün. yazın falan gelirim şimdiden titremeye başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar