Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade: With Fire & Sword - Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
negzeldi ya ilk başta clana gelsene aga falan derlerdi YOK BEN PATİYİM falan diye takılırdım ahaha sonra dağıldı ne olduysa sfdjhg.

red e bu konuda hala çok kırgınım ama.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=UQPPbnm9-LM&feature=related

bu arada söyle bir şey gördüm. efsaneymiş.

http://www.desura.com/mods/swconquest

warband'e yok ama sanırım :(
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

negzeldi ya ilk başta clana gelsene aga falan derlerdi YOK BEN PATİYİM falan diye takılırdım ahaha sonra dağıldı ne olduysa sfdjhg.

red e bu konuda hala çok kırgınım ama.

olay ne hatırlamadım abi :)
Mesaj tarihi:

önce can güvenliği abi

okçu kaynıyor okları durduramıyoruz tek kılıcla :)

ama öyle oynamıyorum artık.kalkan bile kullanmıyorum :)

Mesaj tarihi:
Kaede said:

ulan şunlar size yeni, pro işi gibi geliyorsa demekki biraz veteran demons souls pvp cisi gelse önünde diz çöküceksiniz

Sen bir gel, 20 dakikaya aglayıp bırakmazsan bu oyunu dayaktan sıkılıp elini öpücem.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

of kaplumbağalar ya

deno 1 sen 2 .. faking kids

abi iyi dövdüm ama ha sdfsd.

yok be ben çift el de gidiyorum artık. ahmet'in dediği gibi vücudum hazır çift elle kesip biçmelere de. bence iyi bir başlangıç yaptım bugün. önümüzdeki maçlarda performansımı arttırmak istiyorum. bye.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Mortis said:

of kaplumbağalar ya

deno 1 sen 2 .. faking kids

abi iyi dövdüm ama ha sdfsd.

yok be ben çift el de gidiyorum artık. ahmet'in dediği gibi vücudum hazır çift elle kesip biçmelere de. bence iyi bir başlangıç yaptım bugün. önümüzdeki maçlarda performansımı arttırmak istiyorum. bye.

Sen direk one-hand shield'ı geliştir bence. herkes'in two hand kasması da apayrı saçma, maçlarda sen hep daha iyi iş yapacaksın.
Mesaj tarihi:
ben de dün ilk defa girdim aylar sonra 2. liğe yerleştim Xunn'un ardından, hiç fena değildim aslında. benim de tek hand ve kalkan geliştirmem gerekiyor çok.

bi de paramı zırha harcamam lazım sürekli başlangıç kıyafeti ile takılıorum ehhe
Mesaj tarihi:
Kaede said:

sıfır bilgiyle girsem sanırım gene de ok tuşları ile oynıyan birini dövebilirim

evet söz ardethte

üzülürsün. yazın falan gelirim şimdiden titremeye başlayın
  • Yeni Oluştur...