Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Basitçe de anlatmak gerekirse, 20 kişi olursak çok güzel olur her hafta 2-3 maç yapabilme potansiyelimiz olur kendi aramızda. Maç yapmayan isteyen olur-olmaz, her ikisi de karşılacak bir ortam kurmak istiyoruz. Onun dışında zaten clan maç ortamı 6-7'lik takımlardan öteye gitmiyor. Aklınızda olsun. Bu demek değil ki 10 kişi olursak dışarda adam kalacak. Maçların ayrı kuralları vs var. Oyuncu değişikliği hakları var maç sırasında vs. Neyse detaya girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi kendi aramızda oynayalımda clan maçı sizin olsun :) ben hangi server kalabalıksa akıyorum.lag mag olmuyor.genelde kale kuşatmadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 PATI_Xunn şeklinde clan tagını kullanıyoruz. Serverımız tekrar açılırsa harika olur, buradan yönetime sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ne zaman çıkıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Okusan görcens DAS. 2 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 grafik olarak bi yenilik yok dimi warbandi bile herşey lowda oynuyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 aldım oyunu. My body is ready. Birde pati serverı yine açılsa kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://i53.tinypic.com/10z4845.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 toplu ssler alınca siyah ekran cıkıyor neden güzel ssler almıstım oysa 50v50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 playstore dan alayım dedim 3 mayısta satışa başlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ellerinize nişan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bende aldım oyunu. Klanda kendime kısa zamanda yer edeceğime eminim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yalnız archer kastım bende deli gibi.affım yok hedşat direk mesafe tanımadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Sereglin said: Paticik Ludus Açılıyor! Sadece 2 gün 4 saat kaldı. Köylerinizi, şehirlerinizi, kalelerinizi, derebeyliklerinizi terketmeye hazırlanın. Karınızı, çocuğunuzu, ailenizi son bir defa kucaklayın. Efsanevi ordu yeniden toplanıyor. Ludus açılmadan önce, eski dönem üyelerimizin kendilerini şu 2 gün içinde ısınmak adına savaş alanına davet ediyoruz. Son gün gelip, bizleri ve kendilerini rezil edecek seviyede oynamalarını istemeyiz. Daha önce savaşmamışlara da kapımız açık olacak. Düzenleyeceğimiz eğitimlere katılmalarını rica ediyoruz. En kısa zamanda potansiyelinize ulaşacak ve bizlere de gerçek yeteneklerinizi göstereceksiniz. Lord Fizban'dan da bizlere bir Pati Arena açmasını talep edeceğiz. Göstereceğiniz ilgi Lord'umuzu gururlandırıp bu işlemi hızlandırabilir. KILIÇLARI, OKLARI, YAYLARI, ATLARI KUŞANIN! Savaş hiç başlamadığı kadar vahşice başlıyor! arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://steamcommunity.com/groups/patimb bir de join millet. gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 HADI WARBAND'e GELIN! steamden bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ben direk yeni oyunla geleceğim çıkınca, Warband almak istemiyorum bir de. Öğretirsiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://i53.tinypic.com/1z6y2yp.jpg çalışın, alıştırın kendinizi. Sonra girip bu ne biçim oyun lan RAGEEEEEE yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ayrıca skypela olmaz o iş, vent lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya sus. vent dedik venti bile silmişsin! vent'e abanınca orda raid yapanlar patlayacak. olmadı ts2 serveri var ona akabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 neyse millet fire and swordu bekliyor ama warbandde alıstırma yapmadan cok üzülceksiniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 umarım farkındadır çoğu kişi. bu oyun bildiğin çalışma isteyen bir oyun. laylaylay modunda olmuyor yani fazla uzun ömürlü olmaz. oturup çalışmak gerekiyor dinamikleri öğrenmek için. zaman ayırın az. eğleneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya dinlemeyin sezgin'i, tey babalar oyuna girmeden tutorial da block ve vuruşları çalışın, sora akarsınız zaten oyunu oynayanların %90'ı istediği yere bile vuramıyor fln. Tabiki hayvan gibi oynayanlar da da %1-2 flndır herhalde. O yüzden raad olun yau KAPLUMBAĞA SAHALARA DÖNÜYO ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 of kaplumbağalar ya deno 1 sen 2 .. faking kids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yunusemre said: oyunu oynayanların %90'ı istediği yere bile vuramıyor fln. Tabiki hayvan gibi oynayanlar da da %1-2 flndır herhalde. Abi nasıl başarısız bir şeydir bu açıklama. Farkında mısın, sen oyunu bırakalı ne kadar zaman oldu ? Artık 6-7 tane dolu Türk serveri var. Eskiden bu 2 taneydi. Kominite gelişmiş, tanımadığın adamlar bile manuel block yapıp fake atıyor. Kaplumbağa oynayacaksan bile bilmen gerekiyor bu iki olayı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar