vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Dün misafirlikteydim. Giremedim topiğe. Pzero kardeş açmış topiği. :D Güldüm şöyle bir dakika. Adam makus talihini kırdı. Galatasarayla Beşiktaş'ı bir tutan Galatasaraylılara tokat niteliğinde bir topik. Maç 5 olurdu da Bobo işte. Bir de bal demiş millet. Ahahah hala çırpınmışlar ama 2-0 temiz. Oooooh. Suyundan da... Tüm spor programlarında, Galatasaray'ın nasıl berbat bir durumda olduğu tartışılıyor. Adnan Polat'ın GS'nin 1 senesini daha katlettiğini, takımdan gideceklerin değil de kalması gerekenlerin azınlıkta olduğu konuşuluyor. Beşiktaş 2 kilit transfer ile çözer herşeyi. Bir sağ bek, bir de forvet arkası ile herşey çözülür Beşiktaş için. Kanatlar süper zaten, İlk gol Simao'ya yazılmalı. Oduna çarpıp kaleye gitmesi o topu oduna atan adamdan dolayıdır. İkinci golde de Quaresma, adam diretti o topu oyunda tutabilmek için. Pasını da iyi çıkardı ama adam gibi kullanamadılar, simao yine devreye girdi, top çarptı önünde kaldı falan ama o topu kaleye atamayan kaç adam var... Tam ağların birleştiği köşeye, en sağlam yere vurdu, süper kaleci Aykutunuzun kurtarabilmesini beklemek zaten... Ohoooo, maybe in your wet dreams... :D Sonuçta gömdük. Teknik kadronun da klübedeki görüntüsüne gülemedim bile. Ciddi anlamda üzüldüm. Tugay, ağzını açmış, izliyor... Daha ne diyebilirim ki? Sözün bittiği yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bobo seneye Galatasaray'daymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Esh said: $u anki takimda lukunku pinto falan olsa gs 3. falan olurdu rahat. Lukunku şu anki takımda bile ilk 18e giremezdi. O kadar kötü bi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 toggie said: Bobo seneye Galatasaray'daymış. sevindirici bir haber bonus olarak nobreyi de verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Nobre process edemez kendi kalesine gol atar alırlarsa. Ligdeki tek işlevi yok olur yoksa adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Dartanian said: Abi hala bu maçı mı konuşuyosunuz okumadım hiç yenilmişiz her zamanki gibi bitmiş, eminim bok gibi futbol olmuştur. sizin açınızdan öyle oldu diyebiliriz ama ikinci yarı darma duman etti beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 escape said: olm yatın uyuyun ya. al birini vur ötekine, lig normal olsa burası 70 sayfayı bulmuşt şimdi. 2 3 tane de ban vardı. sayfa sayısı farketmez ekmeğimizi taştan çıkartıyoruz banler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Llama said: Dartanian said: Abi hala bu maçı mı konuşuyosunuz okumadım hiç yenilmişiz her zamanki gibi bitmiş, eminim bok gibi futbol olmuştur. sizin açınızdan öyle oldu diyebiliriz ama ikinci yarı darma duman etti beşiktaş ilk yarı da gs darma duman etti, bjk topa değemedi, de işte gol atacak adam olmayınca bi işe yaramadı top çevirmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ilk yari gs neyi darma duman etti ? gökhan zan ile servet benm önümde top cevirip durdu bu mu darma duman etmek... keleyi bulmayan 1 tane sutu var gs'nin.. o kadar simao nun ve q7'nin 2 tane cok tehlikeli sutu varki 1 tanesine servet ayak koymasa icerden cıkartirdi aykut.. bu konuda katilamıcam rew sana :D P.S: nolmus yaw topicden silinen postlar fln olms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Rewendor said: Llama said: Dartanian said: Abi hala bu maçı mı konuşuyosunuz okumadım hiç yenilmişiz her zamanki gibi bitmiş, eminim bok gibi futbol olmuştur. sizin açınızdan öyle oldu diyebiliriz ama ikinci yarı darma duman etti beşiktaş ilk yarı da gs darma duman etti, bjk topa değemedi, de işte gol atacak adam olmayınca bi işe yaramadı top çevirmek :D Aykutun yarım saatte kullandığı aut atışları sayesinde topla oynama yüzdeniz arttı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yahu şutumuz kaleyi bulmadı diye kötü mü oynadık kazım culio arda son paslar iyi olsa golü bulurduk.aynı trabzon maçı işte.ilk yarı oynuyoruz atamıyoruz.2. yarı tokatlıyorlar kendi kale önünde değil gayet hucumda kendilerinden bekleyenmeyen paslar yaptılar.gerek dar alanda gerek uzun paslar şaşırdık ki 2. yarı gerekeni yaptılar işte sonuçta yenildik sıkıntı yopk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ezdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 @Red yok kötu oynadinz demedim abi :) nasl diyim biraz bos oynadi Gs ilk yari.. paslari yap yap sonra Sarp gitsin baroşa nişanlasın topu.. paslai yap yap ardanin ayagi kaysin orta acamasin.. paslari yap yap.. hepi topu 1 tane sut cek adam gibi.. biz ilk yari topa cok sahip olamadk .. hatta gol yicegmzi dusunuyordum (savunma iyi oynadi allahtan) fakat gs'den daha etklili pozisyonlara girdik.. gs ilk yari ezdi tokatladi fln gibi bişey yok yani o anlamda dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya gol atamadıktan sora ztn iyi oynamısın pas yapmısın ezmişin bir önemi yok ya 90 dakka ezsek nolur yenildikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ilk yari Besiktas cok geri yaslandi, deplasmanda oynuyor gibiydi. Galatasaray iyi top ceviriyordu eyvallah ama ceza sahasina yaklasamadilar ki dogru durust, Besiktas da ilerde basmadi cok fazla - ki bunun en buyuk nedeni Ernst ve Necip'in eksikligiydi. Diger ortasaha oyuncularimiz top rakipteyken cogunlukla pasif durumdalar cunku. Ikinci yari adam akilli oynamaya basladik. Gollerin gelecegi de belliydi zaten. GS'nin mac boyu hafizamda kalan tek isabetli sutu Baros'un volesiydi, onu da Rustu muthis cikardi cidden. Buna ragmen bizim gol ve direkler haric 2-3 net pozisyonumuz var. Ridvan'in donusune cok sevindim ayrica, 10dk felan oynadi ama bir seyler yapmaya calisti, sevinci de yuzunden okunuyordu. Felc olan sag bek icin mukemmel bir adam olabilir. Bir de Bobo yeter artik hakikaten. Bu adam ya duzgun oynamaya baslamali ya da gitsin. 3-4 mac degil ikinci devrenin tumunde resmen vasatin uzerine ciktigi mac yok. Hadi direkler sanssizlik diyelim ama bir suru top ezdi, ikili mucadeleleri hep kaybetti, isabetli pas orani diplerde. Hele son dakikalardaki bos kaleye cektigi sutta gidip defansa isabet ettirmesi tam bir komediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ez dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Manisa yendi =P geçti GS'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ahahahah harbi yendi mi? :D Bir sivas mı kaldı şimdi? :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gs barca taktigi denedi, kisa ve cok pasla kaleye gitmeye cali$mayi du$unduler. ama bir Valdés Dani Alves Piqué Puyol Xavi Villa Iniesta Bojan Messi Jeffrén yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 olsun ya dusunebilmeleri bile buyuk olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 boboya dua edin gsliler kaçırdığı %90 olacak goller 5sıfırda bitebilirdi.. neyse kendinizi tatmin edin bakalım bal diye.. o değilde seneye bu kadro ile çıkarsanız bakın acık söylüyorum kümedeki ilk adaysınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar