cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Yeni atanan Ergenekon savcısı Cihan Kansız, Ankara 1. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu'nuErgenekon şüphelisi olarak ifadesi alınmak üzere 29 Nisan Cuma günü saat 09:00'da Beşiktaş Adliyesi'ne çağırmış. Tek parti faşizmi ile tam yol devam... http://www.odatv.com/n.php?n=cevizoglu-savciliga-cagrildi--2704111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 onu hala almamışlar mı yahu? arada kaynamıştır diyordum ben. nerelerde harbi o adam yıllardır gözükmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahaha cevizkabugunu kirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 programlari güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ergenekon_hell_yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Çetin abi sen ne zaman giriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 SAYIN CEVİZKABUĞUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Biri bu çetinê dur demiyecekmi bende açıyım o zaman bir account troll'liyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 alın bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Masticore said: Biri bu çetinê dur demiyecekmi bende açıyım o zaman bir account troll'liyim adam haber bulmuş ve yayınlamış bunda troll hiç bir olay yok yandaş bakana kadar iki dakika ciddiye alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahmedinejad said: harbi o adam yıllardır gözükmüyor? yoo, gözüküyor. beyaz tv'deki programlarını izliyorum bazen. bu arada tutuklamamışlar sanırım, sadece çağırmışlar. eh, ergenekon davasını düşünürsek bu da bir gelişme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Masticore said: Biri bu çetinê dur demiyecekmi bende açıyım o zaman bir account troll'liyim ne bakımdan dur denecek onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 mesela ergenekondan alsınlar çetin abiyi. durdurmuş oluruz. bu sıralar pek bi revaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Masticore said: Biri bu çetinê dur demiyecekmi bende açıyım o zaman bir account troll'liyim troll olan kısım neresi? kaç tane yazım yanlışı var yav o cümlede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Masticore said: Biri bu çetinê dur demiyecekmi bende açıyım o zaman bir account troll'liyim Ne alakası var bunun trollükle? Trollüğün anlamını bildiğinizden emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 SeaGle said: Çetin abi sen ne zaman giriyosun? Bu seçimlerden sonra sıra bana da gelir. Ama burada mevzu bana ne zaman sıra geleceği değil dostum, sana ve diğerlerine sıranın ne zaman geleceği ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 işi biten işbirlikçiler ve maşalar bi güzel çöpe atılır malesef her kuşak yeniden öğreniyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 İşbirlikçi ve maşa derken? Ben hiç anlamadım yazdıklarını, biraz daha açık yazar mısın ne demek istediğini? Kim işbirlikçi, kim maşa? Üstelik neyin işbirliği oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 şark kurnazlığıyla "ben bunları yenemem, iyisi mi onlara katılayım" diyen her türlü yandaş yazar, dönek siyasetçi, uyanık sermayedar, yasaları esneten savcı vs cevizoğluna demiyorum bunları yanlış anlama olmasın. karşısındakilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 cetintas said: SeaGle said: Çetin abi sen ne zaman giriyosun? Bu seçimlerden sonra sıra bana da gelir. Ama burada mevzu bana ne zaman sıra geleceği değil dostum, sana ve diğerlerine sıranın ne zaman geleceği ;) Sen kafanı yorma çetin abi, benim senin tarafınla bi işim olmadığı gibi diğer tarafla da bi işim yok ;) Siyasi düşünceleri kendine saklı sıradan bi vatandaşım, beni kimse alamaz sen rahat ol. Zaten kafalarınız belli, intikam. Bugün adalet ve kalkınma partisi ne yapıyorsa yarın siz iktidar olabilirseniz aynısını yapacaksınız işte, tek farkınız onlar sağcı siz solcu. Onlar zamanında parti kapatmalardır hededir hödödür şimdi oradan biriken nefretlerini çıkarıyorlar sizlere, sizler de aynı tas aynı hamam mantığıyla nefret kusacaksınız iktidar olabilirseniz günün birinde. O yüzden aynı vücut artığının lacivertisiniz, dikkatinizi çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi laf var bilir misin, sunlar icin geldiler sesim cikmadi, bunlar icin geldiler sesim cikmadi, sonra einstein geldi allah var olm dedi, peki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bugün onlar yarin siz lafi bence pek dogru degil. Biz veya digerleri ne yapmiski, neyin intikami bu? Atatürk zamanindan süregelen yasalar zinciri dahilinde laik ve cumhuriyet kavramlarina aykiri olan herkese ve her harekete otur oturdugun yerde yoksa oturturuz denmis. Yani akepe gibilerin zaten intikam yada fisleme gibi bir haklari da zaten yoktu. Herneyse gün gelir devran döner horoz dom.. tavuk gömer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 SeaGle said: Onlar zamanında parti kapatmalardır hededir hödödür şimdi oradan biriken nefretlerini çıkarıyorlar sizlere, sizler de aynı tas aynı hamam mantığıyla nefret kusacaksınız iktidar olabilirseniz günün birinde. yanlış. yoldan geçen vatandaşa öyle satıyorlar ama tek niyetleri daha fazla, daha da fazla, en fazla şekilde ceplerini doldurabilmek. intikam falan göstermelik. die hard 3'teki kasa soyan alman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 seagle bana bok demişsin, sildim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar