Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 VtM - Bloodlines'ı bi 8 defa bitirdim sanırım. Yakın zamanda tekrardan oynama planlarım var. Ömrüm boyu oynarım sanırım bunu. HL2 ve episodelarını 2şer kere bitirdim (EP2 hariç sgfsdf), oynamam daha heralde. Portal'ı 2 defa bitirdim, bi daha bitirene kadar oynar mıyım bilemem. GTA IV'ü defalarca yarısına kadar oynadım (önce PS3'te, sonra kuzenim savelerimi uçurunca PC'de, sonra tekrar PS3'te yarısına kadar, sonra yanlışlıkla eski savein üzerine yazınca bi daha baştan falan), bi kere PS3'te bitirdim, şimdi PC'de başladım hızlı oynuyorum bi an önce bitsin diye. Sonra EPFL'ye geçicem (hoş onun da saveinin üzerine yazdım geçenlerde sdf) Monkey Island 3'ü 5-6 defa bitirmişimdir, onu da 1 ve 2'nin yenilenmiş hallerini bitirdikten sonra bi daha oynamayı planlıyorum. Öyle yani, daha vardır 2-3 defa bitirdiğim oyunlar da, aklımda yer edenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 genelde oyunda mümkün olan herşeyi yaparak heryere giderek vb oynadığım için 2. kere oynamak gerekmiyor, normal playtimeı 30 saatse benim oyunum 50 saat sürüyor zate, bide eskisi gibi oyun kıtlığı da yok pek "yaw ne oynasam ohoo oyun yok" dedirten çünkü 346343 tane oyun var birikmiş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 farklı karakterlerle oynama şansı varsa niye oynanmasın tekrar? bi de mesela bazı oyunlar var hikaye ve oyun sonu sizin seçimlerinize göre şekilleniyor. multi olayını yada diablo tarzı oyunları saymaya bile gerek yok. onların olayı zaten defalarca oynamak. ama yok cod tarzı single player oyunlardan bahsediyorsanız yeni zorluk açılırsa yada achievement olayı varsa anca o zaman tekrar oynanır. gerçi bu tarz oyunların game play süresi zaten 5-6 saat oluyor max. onu da oynasan ne fark eder zaten çok kısa. adventure olayı biraz farklı ama. bi kere bitirdikten sonra tekrar oynandığında o ilk seferki kadar eğlenmek mümkün değil hiç bir şekilde. ama aradan zaman geçtikten sonra, oyun da güzelse yine oynanır tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 üç senede bir diablo 2 oynarım. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Valla mmo hariç multi oynadığım yok zaten ama oyun güzelse grafik felan farketmez bir süre sonra tekrar oynayabiliyorum. Bu aralar Baldurs gate'e dönerek nostalji yapıyorum, biraz modlayarak grafikleri azıcık güzelleştirdim tabi ama içerik aynı sonuçta =) Geçen haftalardada gog dan aldığım lords of the realm 2 yi oynadım mesela =P Zaman olsa daha çok eski oyun oynarım muhtemelen de işte. Yeni oyunlar felan derken zaten kısıtlı olan zamandan oynanmıyor. Birde mmo oynuyorsanız o zaten hepten zamanı tek başına götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 2-3 senede bir diablo oynamayan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bi düşündüm. sanitarium, gothic 2 falan bunları da baya bi oynamışım. üzerinden bikaç sene geçince baya güzel oluyor tekrar oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi diablo 2 tarzı oyunlar farklı bir kategori tamamen. bi kere bitirip patriarch title alıp çapulcu itemlarla dolaşmak bitirmek sayılmıyor malesef. nerdeyse her class ve build için optimum gear belli gibi birşey zaten. onu tamamlayınca tam anlamıyla bitmiş oluyor. gerçi yine bitmiyor o zaman da. farma devam her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Planescape haftada 2 kere bitirilmeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 genelde 1 kez bitirdigim seye baslamam, kitap, film, dizi icin de oyle. Ama arada 50 kere bitirdigim fo 1-2 gibi seyler cikabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 çok nadirdir, bitirdiğim oyunu tekrar oynamam. 3 yada 4 oyun vardır böyle. zaten o oyunlar da milletin onlarca kez bitirmiş olduğu efsane oyunlardır. zaman kısıtlı. önümüzdeki maçlara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 rpgler fazlasiyla oynanabilir,fps de horror-survival varsa olur ama adventure oyunlarini bir kez daha oynamak anlamsiz geliyor. atmosfer cok önemli güzel atmosferi varsa kaçari yok oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Buddha said: Yıl 2011 Hd6950 aldım hala dota uzantısı Hon oynuyorum öle diyeyim. gL multiplayer kastedilmiyor. yoksa hepimiz sürekli multi oynuyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 olm ben daha planescape i hiç bitirmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 2 kez bitirdiğim 3 oyun varsa vardır herahlde bi tanesi mafia.başkada hatırlamıyorum yoksa oynayamıyorum cunku.en beğendiğim oyunda olsa bildiğim birşeyi 2. defa yapmak zaman kaybı geliyor bana onun yerine hiç oynamadıgım birşeyi denemeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 NFS mw : 12 kez NFS carbon : 9 kez Crysis 1 : 3 kez Crysis wh: 2 kez Crysis 2 : 2 kez SC 1 ve expleri : 4 er kez SC 2: 2 Kez Diablo 2: cok kez HL serisi : 3 - 5 kez HL2 serisi: 2 kez Portal 1: 3 kez Of sıkıldım. Yazamicam daha. Velhasıl 1 kere oynayıp kapattığım oyun yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Sparkcaster said: olm ben daha planescape i hiç bitirmedim lan Hehe aynen, hemde bir kaç defa denemişimdir ama o kadar okunacak şey beni çok sıktı bir süre sonra. Okumaktan oyunda ilerleyemediğimi farkettim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 MGS serisini (atariler dahil) defalarca bitirmekten sıkılmadım. asla da sıkılmam ya. atarideki sürümlerini bile büyük bir zevkle oynuyorum. tam bir mgs fanboyu olmuşum. aynı şekilde diablo 2'yi de bin kez bitirip oynamama rağmen pok varmış gibi yine ve yine oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 mario bitirdim bende 235236 sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Bir oyunu bir kere oynamak kafi' de, bazı oyunları da defalarca oynayıp bitirsen de kesmiyor. Örnek olarak, 6 yaşında oynadığım (ilk pc oyunum) Doom 3D yi tekrar bulsam oynarım. Sonra 7-8 yaşlarım da PS de oynadığım Duke Nukem ve Oddworld oyunlarını bulsam yine oynarım. Fable: The Lost Chapters mesela, 2 sene de bir yükleyip oynarım. Da bunlar nostalji sınıfına giriyor biraz sanırım. Bunlar haricin de, Call of Juarez: Bound in Blood' u mesela tekrar, tekrar oynayabilirim. Kısacası, aklımda yer etmiş. unutamadığım bazı oyunları bitirmiş olsam da tekrar, tekrar oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Sparkcaster said: olm ben daha planescape i hiç bitirmedim lan Darksun said: Sparkcaster said: olm ben daha planescape i hiç bitirmedim lan Hehe aynen, hemde bir kaç defa denemişimdir ama o kadar okunacak şey beni çok sıktı bir süre sonra. Okumaktan oyunda ilerleyemediğimi farkettim =P Direk kafirlik şu postlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 assassin's creed 2 güzel. v havasında hükümet askeri biçmek zevkli. sabonis said: Anlamlı bulmuyorum açıkçası konusunu tamamen bildiğim bir şeyi baştan oynamayı / okumayı / izlemeyi görsel açıdan orijinal olan film ve animasyonlar sadece o görsel zevk için bile defalarca izlenebilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 xunn said: Sparkcaster said: olm ben daha planescape i hiç bitirmedim lan Darksun said: Sparkcaster said: olm ben daha planescape i hiç bitirmedim lan Hehe aynen, hemde bir kaç defa denemişimdir ama o kadar okunacak şey beni çok sıktı bir süre sonra. Okumaktan oyunda ilerleyemediğimi farkettim =P Direk kafirlik şu postlar. Okumadan geçmiyorum hiçbir oyunu, BG icewind nwn 1-2 felan hepsini bitirdim ama planescape bir süre sonra cidden çok bayıyor, o kadar çok konuşma varki aksiyon nadir kalıyor. Birşeyler okumak istesem oturup dragonlance felan okurum, ki yapmadığım şey değil ama oyunda bayıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ben de crpglerde ne var ne yok okuyarak giderim ama genelde bi yerden sonra darlanıp hack&slash'e dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar