Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Immortals (2011)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Clash of the Titans'in ustune bir sey konamamasi ? Gayet Gof of War cakmasi TV filmiydi Clash of the Titans. Sahane malzemeyi rezil eden bir baska rezalet.

Ha The Last Airbender ile falan kiyaslayinca ilah gibi kabul ama genel olarak o kadar da degil. Bundan da cok umutlu degilim haliyle.

Adam akilli yapimlari baya baya arar oldum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz hikayenin aksiyona gore daha agir basmasi yuzunden sevmediniz heralde. Baska aciklama bulamiyorum ben zira baya baya iyiydi.

Gorsel efektler iyiydi. Abartili ve fazla degildi.
Hikaye guzeldi.
Oyuncular gayet guzel oynamisti.
Mekanlar yine cok abartili degildi.

Olmasi gereken gibiydi kisaca.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Siz hikayenin aksiyona gore daha agir basmasi yuzunden sevmediniz heralde. Baska aciklama bulamiyorum ben zira baya baya iyiydi.

Gorsel efektler iyiydi. Abartili ve fazla degildi.
Hikaye guzeldi.
Oyuncular gayet guzel oynamisti.
Mekanlar yine cok abartili degildi.

Olmasi gereken gibiydi kisaca.

Aynen öyle. Diğer şıklar iyiydi zaten hele esas çocuğun 1 mızrağı kıra kıra 3 adam öldürmesi olayı gayet iyiydi aslında.

Hareketler dövüş sahneleri falan ortalama üstü güzeldi bence ama dediğim ibi senaryo tırtı. Hep aynı şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrıları, özellikle Zeus'u daha iyi bir heriften seçselermiş, sinir oldum burdaki tiplemesine. Daha tanrıvari bir herif bulunabilirdi yani.

Anlatımı, görselliği sevdim ama mesela Theseus'un kestiği boğa başlı adamın sembolik boğa olması yerine harbiden boğa tipli birşey olmasını bekledim, o kısmını biraz zayıf buldum. Sonuçta mitoloji bu, uç uçabildiğin kadar.

Bazı yerlerin efekleri biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Olympos biraz daha görkemli olabilirdi, diğer tanrılara biraz daha ağırlık verilebilirdi. Bazı yerler zayıf kalmış, mesela sonda orduya sesleniş çok daha iyi olabilirdi ama dövüş sahneleri gayet iyi.

Filmde eğlendim yani, beklediğimi aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...