Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bu en son ki videodaki combat iyi baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Clash of the Titans'in ustune bir sey konamamasi ? Gayet Gof of War cakmasi TV filmiydi Clash of the Titans. Sahane malzemeyi rezil eden bir baska rezalet. Ha The Last Airbender ile falan kiyaslayinca ilah gibi kabul ama genel olarak o kadar da degil. Bundan da cok umutlu degilim haliyle. Adam akilli yapimlari baya baya arar oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yok iyi anlamda demedim ya film bence de çok meeeh, hatta orijinaliyle de alakası olmayan bir garip filmdi. mitolojiden geçinme anlamında dedim. gerçi filmin beğendiğim şeyleri yok diyemem de odun gibi filmdi tartışılmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Sahip oldugum tum agirligimla katiliyorum o fikrine. Az buz degilim, 0.1 tonum. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bu tarz filmleri sırf görselliği için izliyorum, hoşuma gidiyor. konu falan hiiiiç aramıyorum. yeter ki finishing blowlar slow motion olsun kafalar mafalar kopsun, leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mortis said: bu en son ki videodaki combat iyi baya ya aynen lan of bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yalnız filme ilk tırt olur demiştim ama.sonra bikaç video izledim çok güzel film olabilir.konusuymuş bilmemneymiş muhim değilde.eğer videolardaki görsellik filmin genelinde başarılıysa.fena film olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bilet aldım bakalım yarın real 3d izlicez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ucunbiri said: bu tarz filmleri sırf görselliği için izliyorum, hoşuma gidiyor. konu falan hiiiiç aramıyorum. yeter ki finishing blowlar slow motion olsun kafalar mafalar kopsun, leziz. Şuna yazmıştım 3. sayfayı görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Efektler, savaş sahneleri, hareketleri 10 numaraydı. Ama yine "köylü gelir dünyayı kurtarır" olayına getirdiler. Hoş elemanda birşey yapmadı gerçi biryer hariç. Saçma sapan ama efektler için izlenebilir. Ayrıca tanrılar berbat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Cihan agzina agzina vururum. Film 10 numaraydi. Son 4-5 sene icerisinde yapilan tum benzerlerini tokatlayacak nitelikteydi. Gonul rahatligiyla gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 film çok kötü beyler benden soylemesi hele sonu apayrı kötüydü. Ama mitolojik başka bir film cekseler yine giderim ben seviyorum çünkü. Clash of titans bundan güzel film onu beğenmediyseniz hiç gitmeyin bence. Şunuda söylemeden geçemiycem Film'i katleden başka birşeyde 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 @di Nesini beğendin allasen Tim, efektler v.s tamam güzeldi ama gerisi boş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Siz hikayenin aksiyona gore daha agir basmasi yuzunden sevmediniz heralde. Baska aciklama bulamiyorum ben zira baya baya iyiydi. Gorsel efektler iyiydi. Abartili ve fazla degildi. Hikaye guzeldi. Oyuncular gayet guzel oynamisti. Mekanlar yine cok abartili degildi. Olmasi gereken gibiydi kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Haftaya giderim ben de. Gelsin diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mickey Rourke dışındakiler tırt'tı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 genel olarak idare ederdi ama sonu kötü olmuş. AHAHAH bi de ambushtan sonra köpek atlardan hızlı vardı ağzında bow ile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 di said: Siz hikayenin aksiyona gore daha agir basmasi yuzunden sevmediniz heralde. Baska aciklama bulamiyorum ben zira baya baya iyiydi. Gorsel efektler iyiydi. Abartili ve fazla degildi. Hikaye guzeldi. Oyuncular gayet guzel oynamisti. Mekanlar yine cok abartili degildi. Olmasi gereken gibiydi kisaca. Aynen öyle. Diğer şıklar iyiydi zaten hele esas çocuğun 1 mızrağı kıra kıra 3 adam öldürmesi olayı gayet iyiydi aslında. Hareketler dövüş sahneleri falan ortalama üstü güzeldi bence ama dediğim ibi senaryo tırtı. Hep aynı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tipik bir sekilde, gorsel acidan guzel, hikaye acisindan rezil bir aksiyon filmiydi. Gorulebilir, ama gorulmese de bir sey kaybedilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Tanrıları, özellikle Zeus'u daha iyi bir heriften seçselermiş, sinir oldum burdaki tiplemesine. Daha tanrıvari bir herif bulunabilirdi yani. Anlatımı, görselliği sevdim ama mesela Theseus'un kestiği boğa başlı adamın sembolik boğa olması yerine harbiden boğa tipli birşey olmasını bekledim, o kısmını biraz zayıf buldum. Sonuçta mitoloji bu, uç uçabildiğin kadar. Bazı yerlerin efekleri biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Olympos biraz daha görkemli olabilirdi, diğer tanrılara biraz daha ağırlık verilebilirdi. Bazı yerler zayıf kalmış, mesela sonda orduya sesleniş çok daha iyi olabilirdi ama dövüş sahneleri gayet iyi. Filmde eğlendim yani, beklediğimi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. hahaha. dün "uvv beybi zeus çogzel olmuş" diyordun lan, hep bu paticikte entelleşiyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 LathspeLL said: Tanrıları, özellikle Zeus'u daha iyi bir heriften seçselermiş, sinir oldum burdaki tiplemesine. Daha tanrıvari bir herif bulunabilirdi yani. filmin kendisi tırt olsa da; zeus böyle bişi olmalı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Film çok zorlama olmuş,sinemada izlediğimize değmedi.Senaryo zayıf,aksiyon sahneleri eh işte,titanların görünüşü çok tırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ucunbiri said: yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. hahaha. dün "uvv beybi zeus çogzel olmuş" diyordun lan, hep bu paticikte entelleşiyorsun sen. Oha, yuttuğun sabun büyüklüğünde ki hapın etkisi heralde. Zeus çok çıtı pıtı bişey çıktı dedim sana, adam gibi zeus olabilirdi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar