Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi adamın ilk müdahalesi normal zaten ama ondan sonra resmen sallıyor tekmeyi. Ona gösterdi zaten hakem kırmızıyı. yerde yatan adamın kafasına tekme atan bir oyuncudan bahsediyoruz. lisansı alınması filan lazımdı taa o zaman. İnsanlık dışı hareketleri ile meşhur adamın teki.

Aralarındaki 3. maçı yaptılar ve Ronaldo'nun hala oyuna katkısı olmadı. Messi 3 maçta da üretmeye çalışan, belki de barcelona'da dönem dönem de olsa bir şeylere çırpınan adam. Ama ronaldo yok yani. bi gol attı onda da ortaya kafa vurdu. Hala nasıl karşılaştırabiliyor anlamıyorum. Evet adam güçlü, iyi şut çekiyor, hızlı iyi çalım atıyor ama kritik maçlarda oyuna katkı anlamında dahil olamayacaksa messi ile karşılaştırılması gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine de yerde bulunan ayağa basılan bi müdahele diil, asla verilemez demiyorum ama rıdvanında öyle düşünmesine dayanarak talihsizlik dedim, büyütülcek bişey de diil.Asıl demek istediğim atılan adam, real için maçın en kritik adamı.Zaten pepenin atılmasının ardından 15dk içinde gol geldi.Yoksa bu maç golsüz berabere biterdi bana göre.Ayrıca di maria nın şu bencilliği bitmedikçe takım olmakta iyice zorlanıyor Real Madrid.Baya top alan ama bunun %90ını çalım olarak değerlendirmeye çalışan bi di maria, zaten bunu yapan ronaldo var, hatta di mariadan daha az.Morinho kulağını çekmeli sdf
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Aralarındaki 3. maçı yaptılar ve Ronaldo'nun hala oyuna katkısı olmadı. Messi 3 maçta da üretmeye çalışan, belki de barcelona'da dönem dönem de olsa bir şeylere çırpınan adam. Ama ronaldo yok yani. bi gol attı onda da ortaya kafa vurdu. Hala nasıl karşılaştırabiliyor anlamıyorum. Evet adam güçlü, iyi şut çekiyor, hızlı iyi çalım atıyor ama kritik maçlarda oyuna katkı anlamında dahil olamayacaksa messi ile karşılaştırılması gereksiz.

Adam 117. dakika hala depar atıyor abi. Demek ki iyi futbolcu, insan değil.

En iyi topçu da Serkan Balcı mesela buna göre.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Baggio said:

Kırmızı kart ne zamandır talihsizlik oluyor, sakatlandı da çıktı sanki adam. Doğru düzgün oynayıp kontrollü girseydi de atılmasaydı.

Hatalı verilen kırmızı kart talihsizlik oluyor, rıdvan bile dedi lass diarranın 2.sarısı daha kesin diye.Pepe zaten maç boyu çokta sert oynamamıştı, adamın adı çıkmasa atılmazdı muhtemelen

Şu kırmızı karta hatalı diyemezsin de:

http://s4.as.com/prom/201104/pro_photo1303937506.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta reale methiyeler duzenlerin burda olmayısı da baya manidar..

ispanyadaki maclarda olmayanlar oldu sonunda pepe atıldı.. onceki maclarda soyledigimiz seyde buydu.. kartlar cıksın sertlige bu kadar goz yumulmasın.. eh sonucta pepe hayvanı messiyi dovemeyince 2 tane gol messiden geldi..

Barca'nın cok ozel taktiklerle cok ozel futbolcularla durduramadıgınız bi taktigi varsa daha nesi olsun? Bir takım daha ne kadar buyuk olabilir? Normal kendi taktiginle oynasan durduramıyosun, durdurabilmek icin turlu cinsliklere basvuruyosun hala da cıkıp yok abi adamlar sadece defans onu 400 pas yapıyo diyosun..

Bu macta Barcanın kafası rahattı. Sonucta 0-0 hatta 1-0 yenilmek bile yeterdi nou campta inter karsısında gecen sene 2 gol bulmuslardı(biri iptal edilmisti el falan die) interin defans yonu cok daha agır olan kadrosuna karsı.. real e karsı nou campta en az 2 atarız dusuncesi vardı buyuk ihtimalle ve ona gore oynadılar.. Real madrid ise eksikleri olan barcaya karsı ulan gelirlerse kontradan belki gole giderizden yine oteye gecemedi barnabeuda.. Guardiola buna karsı guzel onlem almıs normalde cıkısları iyi olan dani alves ile puyol kanatlarda hic ileri cıkmadı bu sayede di maria ve ronaldo gibi hızlı oyuncular erken mudahaleye ugradı defansta bosluk azaldı ayrıca sonucta dani alveste insan bi ileri bi geri,geriye geliosun di maria yı kovalıyosun falan cok yorulmamıstır bu mac defans agırlıklı oynadıgı icin..

pinto nun neden kırmızı aldıgını gormedim ama biz mourinho da atılsa ya derken mourinho atılınca zevkten bi dort kose olduk..

Tur %90 barca'nın elinde deplasmanda 2-0 yendiler, ikinci maca real madrid basında mourinho olmadan,pepesiz sergio ramossuz(sergio ramostu dimi sarı kart cezalısı olan) cıkıcak, mac nou campta son ziyaretlerinde 5 yemislerdi, iniesta buyuk ihtimal donmus olucak keita nın yavaslattıgı pas trafigi kendine gelicek gene real in top gorme sansı azalıcak bu sefer saldırması gerektigi icin ya kartlar havada ucusucak ya da goller..
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı izledigim en zevksiz el classicoydu sanırım. barca beraberlige yatışlarda, real korkudan onde basamıyor filan.

kupa macının yıldızı di maria yokoglu yoktu resmen bu macta, keza ronaldo aynı sekilde.

5 kere topla bulustu heralde di maria, 4 unde de faul yaptı alves, aynen alves ve puyol ileriye cıkmayınca tıkandı kaldı resmen realin kanatlar.

ilk gole bir sey demiyorum macelonun sanıyelık ayak kayması nedenıyle geldı o orta vs de,

sen real madridsen 3 defans oyuncusu messiyi durduramıyorsan zaten hakkın yok kazanmaya, ha ilk yarıda pepe tutuyordu messiyi cogu zaman, varlık gosteremedi messi. ikinci yarı acıldı onu yazdı direk.
Sosyal ağlarda paylaş

pepe ve arbeloa maç satmaya meyilli adamlar

arbeloa tam bir çirkef suratından akıyor.her an birine tekme atıp kart görme potansiyeli var

bu adamlarla zor yani.pepe daha bi iyi niyetli gibi mucadele ediyor ama dengesiz o da

bu maçta muhtemelen 0-0 yada 1-0 biticekti.tam realin kıvamına gelmişti 2. yarı maç

o yuzden pepe 2-0 real madrid tamamen
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ispanyadaki maclarda olmayanlar oldu sonunda pepe atıldı.. onceki maclarda soyledigimiz seyde buydu.. kartlar cıksın sertlige bu kadar goz yumulmasın.. eh sonucta pepe hayvanı messiyi dovemeyince 2 tane gol messiden geldi..

budur olayın özeti. pepe dallaması diğer maçlarda da haketmişti atılmayı her türlü
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

pepe ve arbeloa maç satmaya meyilli adamlar

arbeloa tam bir çirkef suratından akıyor.her an birine tekme atıp kart görme potansiyeli var

bu adamlarla zor yani.pepe daha bi iyi niyetli gibi mucadele ediyor ama dengesiz o da

bu maçta muhtemelen 0-0 yada 1-0 biticekti.tam realin kıvamına gelmişti 2. yarı maç

o yuzden pepe 2-0 real madrid tamamen

şampiyonlar ligi yarı finalinde maç satmak...

ya ben anlayamıyorum abi sizi. arkadan tekme atıyorlar, kaval kemiğine basıyorlar, surata vuruyorlar. bunları yaptıkları halde yenemiyorlar.

siz hala pepe maçı yedi diyorsunuz.

biz nasıl vol 2 nin ilk yarısı real ezdi helal barcelona pasif kaldı diyebiliyorsak siz de diyebilmelisiniz. barca fan boyu oldum çıktım sizin yüzünüzden dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

maçta en az 2 kırmızı daha olması lazımdı. diarra ve adebayor. diarra maç boyu biçti, adebayor un da surata çift tokadı direkt kırmızıydı, hakem acıdı vermedi.

bu el classico beyler, öyle maç satma falan olmaz zaten de, hani benzetme olarak bile yanlış. adamların nevri dönüyor mağlup duruma düşünce, bir de ispanya ligindeki hakemlere alışmışlar şl de çatır çatır yiyorlar kırmızıyı böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...