Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminatör geri dönüyor

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Dragonutopia said:

arnold sız terminator diyenleri bu bölümden banlarsak güzel olur..kafamız rahat eder retardlarla ugrasmayız :)..

esas terminator 1 ve 2 fanı birisi olarak böyle cümle kurmuş olman, terminator filmlerini hiç izlemediğini ya da retard olduğunu gösterdiğini söyleyebilirim.

said:
termin 3 gayet iyi bir filmdi..ama prequellerin gölgesinden kaldı olay bu..

bu da var tabii.
aslında cokomantis'in dediği gibi yazdıklarının hepsini invalid ediyor.
termin 3 gayet iyi film diyen terminator serisini sadece arnold'un yüzüne bakacak kadar izleyip sonra kapatıp kişilerdir.
esas banlanası kişiler onlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

T serisini cok izledim ilk iki film herhalde 30 uzeri falandır..t3 te gayet iyi bir filmdir tabiki 1 ve 2 gibi mükemmel olamaz.90 lar farklı '00+ lar farklı bi yapıda,bunun tartısması uzar gider girmeyecegim bile ama bunun cevabı en güzel t4 filminde verildi..

O kadar para ve CB bile filmi kurtaramadı,üzerine 'terminatör' filmi bile olamadı(cgi arnold koymaya calıssalar bile)..random macera filmi yapıp cıktılar,arnold vali olmasaydı onda da basrol oynatacaklardı zaten,cunku bazı filmler vardır ki omurgasında bir oyuncu yada bir hikaye barındırır..onu cıkartırsan farklı bir film yapmıs olursun.Konumuz geregi bu omurga Arnold..
Sosyal ağlarda paylaş

ya terminator 2 zaten çağ açıp çağ kapayan, sonrasında gelen bütün sci-fi/aksiyon filmlerinin kıyaslanması için bir mihenk taşı niteliğinde. matrix'i överken bile "t2'den bu yana en iyi" filan diye övüyordu eleştirmenler. ben t2 gibi bir film yapsam bütün hayatım boyunca otursam başım dik olur, "ne yaptın hayatında" deseler onu gösteririm, bişi diyemezler. o ayarda bir film. o bakımdan reboot işi çok sakat.
Sosyal ağlarda paylaş

salvation'a bok atılmış. t3'ten çok daha iyi bi filmdi. "cgi arnold bile kurtaramadı"ya da sadece "cgi olsun gerçek olsun arnold olmasa da olurdu" diyorum. arnold'ı arnold yapan zaten terminatör1-2 ve total recall benim gözümde. kabul aklıma daha iyi biri gelmiyor ama dolayısıyla terminatör'ü terminatör yapan arnold değil. kaldı ki salvation'ın tarz/hikaye olarak diğer filmlerle alakası yok. o yüzden "terminatör filmi bile değil" denmiş. terminatör filmi için olmazsa olmaz gelecekten robot gelip x connor kovalamasıysa kabul. terminatör evreninde geçen, t3'ten iyi film salvation. hem de terminatör filmi bile olmadan lol.

senelerce anlattılar işte yok skynet geldi dünya yandı insan kalmadı diye. o yanık dünyayı gördük (tu) john connor'ı anlattılar adam şöyle allah böyle imba diye. john connor'ı gördük (tu)

bi' kaç sebebi daha vardı 3'ten daha çok sevmemin ama onları saymak için ikisini arka arkaya izlemem lazım baya zaman oldu.

2>1>>s≈scc>3

yeri gelmişken şunu da koyayım, şunu çeksinler hepsinden iyi olur jkfhdssdf

Sosyal ağlarda paylaş

ben de eskiden 2>1 derdim,
ama yıllar sonra tekrar izleyince ve technoir tadını sonuna kadar yaşayınca, 1'in 2'den çok daha iyi olduğunu farkettim.

bu arada evet, salvation t3'den daha iyiydi.

t2'den sonra olması gereken şey aslında post-apocalypse zamanında geçen bir terminator prequel'iydi. aynen terminator skynet ve future shock oyunları gibi.
ama gittiler t3 gibi abes bir film yaptılar, konusu da gayet seriden kopuktu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...