Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

3.kitap ağır spo. okumayan açmasın =)

. Jon'un Stark kabul edilmesi de yalan oldu heralde. .

aslinda spoiler degil tahmin, ama muhim ve dogru cikma olasiligi yuksek bir tahmin

Jon buyuk ihtimalle sadece Stark degil Targaryen kani da tasiyor

Mesaj tarihi:
bu tarz diziliern veya filmlerin artması dileğiyle.

ulan bizde kırıntısı bile yok. yabancıların oyunculukları, harcadıkları para, sunumları, harbi bizim herhangi bir oyuncuyu lord stark yerine koyamıyorum.

aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Mesaj tarihi:

aslinda spoiler degil tahmin, ama muhim ve dogru cikma olasiligi yuksek bir tahmin

Jon buyuk ihtimalle sadece Stark degil Targaryen kani da tasiyor

3'te veledin biri(Jon'un süt kardeşi) Arya'ya Jon'un annesinden bahsediyor. ama hangi aileden olduğundan bahsetmiyor tam. ama highborn değildi diye hatırlıyorum. o da targaryen piçi olabilir tabi =)

bu arada hbo'nun soy ağacında eklemişler ismini. biraz spo gibi oluyor çünkü 3.sezona kadar ismini dahil öğrenemiyoruz.

Mesaj tarihi:
ben buldum ve beğendim. daha enteresan yerlere gidebilir konu eğer doğru ise. tabi bunu kanıtlayabilecek biri lazım önce =)
edit: gerçi o da yazıyormuş. sonunu okumamıştım =)
Mesaj tarihi:
daha 3'ün %65 teyim. daha baya güzel şeyler olacak gibi 4'ün sonuna kadar. o zamana kadar 5'te çıkar. ön siparişi de verdim çıktığı dakikada insin cihaza diye. =)
Mesaj tarihi:
GERGE said:

üçüncü kitap

Üçüncü kitapta Sansa sağlam karakter olup kalbimi kazanmıştı.

ya kıza acıyıp sempati kurmuştum da, sağlam karakter sansa için çok iddialı bi laf... ama kıza da yazık yani o da ne yapsın...

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

3. kitap

sağlam karakter demek benim için gerçekçi, iki boyutlu olmayan, müzikseti kafa olmayan, davranışları nedenselcilik içinde açıklanabilen karakter demek. Sansa öyle karaktermiş hissini 3. kitapda verdi. Ondan öncesi de kötü değildi, ergendi işte.

Mesaj tarihi:
ah bende baktım.daha okumamıştım oraları gerçi biliyodum aman asıl olcagını bilmiyodum

fakat ilk baştan beri hep

bu littlefingerda bi götlük oldugunu sezmiştim.

• Yeni Oluştur...