Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hangi yayinevi, kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitney Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Epsilon Yayınları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 catelyn in gardaşını amcasını niye koymamışlar diziye, hadi amca neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 cofrey in başına bir iş geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 lysde cevaplari kaydiriyo, bi yere yerlesemiyo, bi senesi bosa gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 özele yollar anası np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 spoiler yedim silp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 lütfen birisi kitabın geldiği günü söylesin, gecesi kapıda bile sabahlarım. o kadar iyi gidiyo ki ...seler beklemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 12 Temmuz. B&N'nin sitesinin önünde sabahlayacağım ben download'a açılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 xunn said: Yanlış topiğe girmişim spoiler yedim öf. http://i.imgur.com/J3QqY.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 1. kitabın sonunda dany nin saçları yanıyo mu? diğer kitaplarda saçı çıkıyo mu yoksa hafif uçları mı kavruluyo crisped diyo kitapta tam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hanzo spark tamamen yaniyor mu emin degilim bakmaya usendim simdi ama sonradan saclari var hatta 2 tane cingirakta takiyorlar 3. kitabin sonu littlefinger! 3. kitabin sonunda yaptigi hareketin hastasi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Popeye said: 3. kitabin sonu littlefinger! 3. kitabin sonunda yaptigi hareketin hastasi oldum bütün kritik olaylarda littlefinger in parmağı var zaten. Adam feci birbirine düşürdü iki tarafı =) 4 e başladım bakalım daha detaylı öğrenebilecekmiyiz planlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Jon Arryn'in olumu ile ilgili, ikinci ve ucuncu kitap Jon Arryn'i kimin oldurdugunu tam anlayamadim. Lysa, Littlefinger tarafindan yonlendirilip zehirledigini soyledi. Ama ikinci kitapta Pycelle, Cersei onun olumunu istedigi icin tedavisini sabote ettigini ve zehiri Arryn'in sonradan Mountain tarafindan oldurulen squire'inin koydugunu soylemisti. Tabii bu adamlarin hepsi birden isin icinde olabilir, ama o da pek mantikli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Komutan said: Jon Arryn'in olumu ile ilgili, ikinci ve ucuncu kitap Jon Arryn'i kimin oldurdugunu tam anlayamadim. Lysa, Littlefinger tarafindan yonlendirilip zehirledigini soyledi. Ama ikinci kitapta Pycelle, Cersei onun olumunu istedigi icin tedavisini sabote ettigini ve zehiri Arryn'in sonradan Mountain tarafindan oldurulen squire'inin koydugunu soylemisti. Tabii bu adamlarin hepsi birden isin icinde olabilir, ama o da pek mantikli degil iki tarafta birbirinden habersiz zehirlemişte olabilir. Çifte zehir =) ya da littlefinger zehirlemiştir ve cercei fln hastalık sanıyordur ve maester'dan sadece iyileştirmemesini istemiştir. Garanti olsun diye de zehir de vermiştir. ortaya karışık işte =) Ama Littlefingerin zehir verdiği garanti. Lysa o kafayla yalan söyleyebilecek durumda değil =) edit: beraber planladıklarını sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 3. kitaptaydı galiba sansanın kardan winterfell yaptığı yerde bildiğin duygulandım lan yazık kıza be bu kadarını fatma girik çekmiyordu ayrıca 4. kitap çok boktanmış. bütün povlar bayık arya dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 herkes 4 bayık diyor ya. inş dediğiniz kadar değildir =) neyse zaten ben bitirene kadar 1 hafta geçer sonra 10-15 gün sayarım 5 için. çok beklemeyeceğimiz için şanslıyız. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 1. kitaptaki zanza kısımları kadar bayık değilse okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 birinci kitap bitti, dizi de bitti. spoiler yemeden şu günlere gelebildiğim için kendimle çok övünüyorum.. bir öneri; her kitap için farklı topic açılsa nası olur? her topic zaten binlerce mesaj alıyor. tüm vizyon a song of ice and fire ile dolabilir belki ama, talep var arkadaş.. spoiler yemeden tüm mesajları gönül rahatlığıyla okumak daha iyi olmaz mı? bence olur. valla. ayrıca xunn'un DOMO resmi. çok iyiymiş aklsfja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Her kitap için başka konu olmaz. Sansa hakkında Sansa iyice sağlamlaşıyor bu arada. Epey iyiydi bu bölümde. Her kitapda daha da sağlam olacak. Çok iyi karakter aslında, çocuktu, büyüyor. Kitabın en gerçekçi karakterlerinden, niye sevilmiyor anlamıyorum. Karakter gelişimi olayı zaten en iyi Jon, Dany ve Sansa'da fark ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kitapta daha iyiydi bu son sekans, dizide pek hissettirememişler, şu son bölüm olmamış yea bence, hani lüzumsuz sahnelerden kesilip diğer sahnelere ekleme yapabilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sansa benim için kasabın cocugu bölümünde bitti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Aket-Atum said: Hound'un Sansa'ya nispeten iyi davranması da ilgin, pek öyle hisli bir adama benzemiyor. Aklında başka bir plan mı var acaba? Gerçi veledi de yıllardır koruyor ama..bakalım görücez. Spo da değil de, kitap ve dizi farkına gönderme var içeride Ya daha finallerim yeni bittiğinden anca ilk kitabın sonuna geldim de Yanlışlıkla spo yemeyin diye, bir spo daha sdf hound tam olarak dizide tasvir edildiği gibi bir adam değil, houndun yüzünün nasıl yandığını dizide Lord Baelish anlatıyor ama kitapta hound Sansa'ya kendisi anlatıyor falan. Kitaptan diziye net olarak aktarılmayan bir kısım yüzünden houndu diziden tam tanıyamıyoruz. Ben de merak içerisindeyim ileride ne olacağıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 eveeet beyler kitabı nerden alıcaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ilk mesaja bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar