Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Popeye said:

3. kitabin sonu

littlefinger! 3. kitabin sonunda yaptigi hareketin hastasi oldum

bütün kritik olaylarda littlefinger in parmağı var zaten. Adam feci birbirine düşürdü iki tarafı =) 4 e başladım bakalım daha detaylı öğrenebilecekmiyiz planlarını.

Sosyal ağlarda paylaş

Jon Arryn'in olumu ile ilgili, ikinci ve ucuncu kitap

Jon Arryn'i kimin oldurdugunu tam anlayamadim. Lysa, Littlefinger tarafindan yonlendirilip zehirledigini soyledi. Ama ikinci kitapta Pycelle, Cersei onun olumunu istedigi icin tedavisini sabote ettigini ve zehiri Arryn'in sonradan Mountain tarafindan oldurulen squire'inin koydugunu soylemisti. Tabii bu adamlarin hepsi birden isin icinde olabilir, ama o da pek mantikli degil

Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Jon Arryn'in olumu ile ilgili, ikinci ve ucuncu kitap

Jon Arryn'i kimin oldurdugunu tam anlayamadim. Lysa, Littlefinger tarafindan yonlendirilip zehirledigini soyledi. Ama ikinci kitapta Pycelle, Cersei onun olumunu istedigi icin tedavisini sabote ettigini ve zehiri Arryn'in sonradan Mountain tarafindan oldurulen squire'inin koydugunu soylemisti. Tabii bu adamlarin hepsi birden isin icinde olabilir, ama o da pek mantikli degil

iki tarafta birbirinden habersiz zehirlemişte olabilir. Çifte zehir =) ya da littlefinger zehirlemiştir ve cercei fln hastalık sanıyordur ve maester'dan sadece iyileştirmemesini istemiştir. Garanti olsun diye de zehir de vermiştir. ortaya karışık işte =) Ama Littlefingerin zehir verdiği garanti. Lysa o kafayla yalan söyleyebilecek durumda değil =)
edit: beraber planladıklarını sanmıyorum ama.

Sosyal ağlarda paylaş

birinci kitap bitti, dizi de bitti. spoiler yemeden şu günlere gelebildiğim için kendimle çok övünüyorum..

bir öneri; her kitap için farklı topic açılsa nası olur? her topic zaten binlerce mesaj alıyor. tüm vizyon a song of ice and fire ile dolabilir belki ama, talep var arkadaş.. spoiler yemeden tüm mesajları gönül rahatlığıyla okumak daha iyi olmaz mı? bence olur. valla.

ayrıca xunn'un DOMO resmi. çok iyiymiş aklsfja.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Her kitap için başka konu olmaz.

Sansa hakkında

Sansa iyice sağlamlaşıyor bu arada. Epey iyiydi bu bölümde. Her kitapda daha da sağlam olacak. Çok iyi karakter aslında, çocuktu, büyüyor. Kitabın en gerçekçi karakterlerinden, niye sevilmiyor anlamıyorum. Karakter gelişimi olayı zaten en iyi Jon, Dany ve Sansa'da fark ediliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Hound'un Sansa'ya nispeten iyi davranması da ilgin, pek öyle hisli bir adama benzemiyor. Aklında başka bir plan mı var acaba? Gerçi veledi de yıllardır koruyor ama..bakalım görücez.

Spo da değil de, kitap ve dizi farkına gönderme var içeride

Ya daha finallerim yeni bittiğinden anca ilk kitabın sonuna geldim de

Yanlışlıkla spo yemeyin diye, bir spo daha sdf

hound tam olarak dizide tasvir edildiği gibi bir adam değil, houndun yüzünün nasıl yandığını dizide Lord Baelish anlatıyor ama kitapta hound Sansa'ya kendisi anlatıyor falan.

Kitaptan diziye net olarak aktarılmayan bir kısım yüzünden houndu diziden tam tanıyamıyoruz. Ben de merak içerisindeyim ileride ne olacağıyla alakalı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...