Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kitapları alcam da şuna bi bakar mısın gerge reyiz
http://www.amazon.de/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1307405384&sr=8-1
burda 4 kitap var da ben londra'da baktım 3. kitabı 2 parça yapmışlar toplam 5 kitap var gibime geliyo. bunu alsam eksik kalır mıyım güdük kalır mıyım? üşür müyüm?
Mesaj tarihi:
Eksik kalmazsin. Verdigin linkteki dort kitap, simdiye kadar cikan butun kitaplar. O dortlu setteki ucuncu kitap, A Storm of Swords, kitabin ikiye bolunmus hali degil, tamami.
Mesaj tarihi:
biliyorum biraz saçma bir soru olcak ama, bu diziyi izliyince böyle o çağlarda, o tarz bi evrende geçen bi oyun falan aradım hevesimi almak için, var mı sizin bildiğiniz öyle bişeyler ? sağolun.
Mesaj tarihi:
- Mount and Blade(Hatta "a song of ice and fire" modu yapildi sanirim mount and blade icin

- Medieval 2 Total War

Iki tane de Game of Thrones oyunu yapiliyor.

Biri bu:

http://www.agot-genesis.com/
Mesaj tarihi:
Dragon Age bayağı "esinlenerek" yapıldı bu seriden. Kuzeyde büyük duvar, arkasında bilinmeyen unutulmuş tehlike, duvarı koruyan ve yemin edince tüm ünvanlarını kaybeden az sayıdaki askerler, insanlar arası politikalar, sörler howelar falan, hatta saç modelleri...
Mesaj tarihi:

3. kitap

3. kitap ortası itibareriyle bu seriye ve yazarın lannister sevdasına lanet okuyorum

bütün seri resmen iyilerin onurlu olup kaybetmesi ve kötülerin zeki ve piç olup kazanması üstüne

3ü bitirirsem herhalde 4 te sadece arya ve jon chapterlarını okurum

Mesaj tarihi:
Kaede said:

3. kitap

3. kitap ortası itibareriyle bu seriye ve yazarın lannister sevdasına lanet okuyorum

bütün seri resmen iyilerin onurlu olup kaybetmesi ve kötülerin zeki ve piç olup kazanması üstüne

3ü bitirirsem herhalde 4 te sadece arya ve jon chapterlarını okurum

bende 3 ün %70 teyim. söve söve bi hal oldum. =)

• Yeni Oluştur...