dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Silphatos said: ironman ne zaman gely bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 8. bölüm syrio öldü mü kaldı mı belli değil sanırım, 4chanda dizide kafasını koparttıklarını gösterirler de insanlar inanır diyodu biri yine göstermedi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Belli değil ama spo koy oraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi yıkıldım şu an, bi daha girmem bu başlığa. tepkim moderatore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kitap başlığında ne işiniz var kitapları okumadıysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 neyse olan oldu, daha kötü spoilerlar yemiştim ztn sezon başında. 2 bölüm kalmış, okumaya başlıym kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 snow ölüyor mu ilerde ? spo içinde yazabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 üste cevap şu an hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tşkr ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya kitapları alcam da şuna bi bakar mısın gerge reyiz http://www.amazon.de/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1307405384&sr=8-1 burda 4 kitap var da ben londra'da baktım 3. kitabı 2 parça yapmışlar toplam 5 kitap var gibime geliyo. bunu alsam eksik kalır mıyım güdük kalır mıyım? üşür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Eksik kalmazsin. Verdigin linkteki dort kitap, simdiye kadar cikan butun kitaplar. O dortlu setteki ucuncu kitap, A Storm of Swords, kitabin ikiye bolunmus hali degil, tamami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kitaplardan kaçı türkçeye çevrilmiş durumda veya çevrilen varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İlk kitap sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 şimdi burası kitap dahil başlık olduğuna göre spoiler serbest mi? 7. kitabın sonunu söyleyebiliyo muyuz mesela? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 biliyosan söyle hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 biliyorum, yazara sordular ropörtajda, adam söyledi. hatta son cümleyi söyledi direkt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Temmux mükemmel bir ay olacak. Bir hafta arayla A Song of Ice and Fire ve Dresden Files geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 biliyorum biraz saçma bir soru olcak ama, bu diziyi izliyince böyle o çağlarda, o tarz bi evrende geçen bi oyun falan aradım hevesimi almak için, var mı sizin bildiğiniz öyle bişeyler ? sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 - Mount and Blade(Hatta "a song of ice and fire" modu yapildi sanirim mount and blade icin - Medieval 2 Total War Iki tane de Game of Thrones oyunu yapiliyor. Biri bu: http://www.agot-genesis.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çok sağol, hırsımı çıkarayım şunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Dragon Age bayağı "esinlenerek" yapıldı bu seriden. Kuzeyde büyük duvar, arkasında bilinmeyen unutulmuş tehlike, duvarı koruyan ve yemin edince tüm ünvanlarını kaybeden az sayıdaki askerler, insanlar arası politikalar, sörler howelar falan, hatta saç modelleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 3. kitap 3. kitap ortası itibareriyle bu seriye ve yazarın lannister sevdasına lanet okuyorum bütün seri resmen iyilerin onurlu olup kaybetmesi ve kötülerin zeki ve piç olup kazanması üstüne 3ü bitirirsem herhalde 4 te sadece arya ve jon chapterlarını okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Kaede said: 3. kitap 3. kitap ortası itibareriyle bu seriye ve yazarın lannister sevdasına lanet okuyorum bütün seri resmen iyilerin onurlu olup kaybetmesi ve kötülerin zeki ve piç olup kazanması üstüne 3ü bitirirsem herhalde 4 te sadece arya ve jon chapterlarını okurum bende 3 ün %70 teyim. söve söve bi hal oldum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kaede kötü mü ya seri.ilerde sıçırtıyor mu ben 2. kitabın başlarındayım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hakli olan degil, guclu olan kazaniyo, garip bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar