Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Bucaspor-Fenerbahçe / 24.04.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

noluyor lna? hakem hatası fln mı var maçta? bi bilglendirin pls

evet abi ağır hakem hatası var fener yeniliyor.

devrearasında aziz başgan düzeltir.
Mesaj tarihi:
Fenerin defansı allaha emanet bugun,sanki uyurgezerlermıs gıbı.Alex ve semıhte gununde olmayınca bu maç zor gecer.Macı anca stoch cevırır,ıkı adam gecse olay bıter
Mesaj tarihi:
Fener'in parası tüm maça yetmemiş sırf Leko'yu satın almış galiba. Adam önce gereksiz sarı kart gördü, sonra kendi kalesine gol atmaya kalktı da kaleci kornere çeldi, şimdi de Semih'e asist yapmaya kalktı.
Mesaj tarihi:
abi aziz bi kaç bucalı futbolcuyu satın almış belli. çünkü 2dir 3tür kendi kalesini zorlayan adamlar var.

şimdi hakem hatası falan dicek fenerliler çünkü fener yeniliyor. fenerasyon uyuyor dfds aziz gider şimdi hakem odasına.
Mesaj tarihi:
escape said:

abi aziz bi kaç bucalı futbolcuyu satın almış belli. çünkü 2dir 3tür kendi kalesini zorlayan adamlar var.

şimdi hakem hatası falan dicek fenerliler çünkü fener yeniliyor. fenerasyon uyuyor dfds aziz gider şimdi hakem odasına.

ilk yarının son 5 dakkasını ızledım hakem hatası fılan goremedım, semihin son dakkalarda dustugu pozisyonda penaltı degil.

ikinci yarı gorucez hakem hatası olursa yazarız, gerci %100 penaltıya filan penalti diil diyebilenler var paticikte o yuzden bilemiyorum.
  • Yeni Oluştur...