loop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Valla Trabzonspor bendeki febe düşmanlığını bayağı azalttı. Fenerin gelecek sene avrupa maçlarında, dünkü gibi pozisyona düşeceğini zannetmiyorum. İnşallah başarı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Sağlam orta saha transferi ile bu kadroyu korursa, en kötü 2. tura çıkar Fenerbahçe bu oyunuyla, Orta sahası gerçekten çok kötü Fenerbahçe'nin, yani idare eder ve TSL standartlarına göre iyi ama Emre dışında böyle kaliteli adam yok. Mehmet Topuz desen orta saha adamı değil, direnç sağlıyor olabilir ama sadece TSL, Baroni desen balon, Selçuk desen GS maçı olursa ŞL'de ancak asfasd Emre ile olmaz tek, adam bir Makalele değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 "MİLLİYET - TRABZONSPOR" said: F.BAHÇE şampiyon olsun da şampiyonluk şölenini Aziz Yıldırım yapsın diye cezasını 21 güne indirdiler. Tahkim üyeleri hukukçulardan olmasın. Ziraatçı da olabilir.' Trabzonspor cephesini kızdıran fotoğraf Aziz Yıldırım'a yakın Ali Kıratlı'nın Trabzon maçının olduğu gün Eskişehir Stadı'nın önünde görülmesi dedikoduları beraberinde getirdi Dün Habertürk gazetesinde yer alan bu fotoğraf geride kalan 4 haftanın tansiyonunun yüksek olacağını gösteriyor. Bu durumu göze alan Futbol Federasyonu şampiyonluğa oynayan iki takımın maçlarını aynı gün ve saatte oynatmaya karardı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın çevresinden Ali Kıratlı'nın Eskişehirspor- Trabzonspor maçı sırasında bu şehirde bulunduğu ve maça gittiği iddialarını Cuma gecesi Sabah'ın Fenerbahçe Muhabiri Deniz Derinsu, Ali Kıratlı'ya sordu ve "Eskişehir'e gitmedim. İstanbul'dayım. İstersen gel fotoğrafımı çek" yanıtı aldı. UYGUN DOĞRULADI Ancak dün Habertürk Gazetesi'nde yayınlanan Kıratlı'nın Eskişehir Atatürk Stadı önündeki fotoğrafı ve Bülent Uygun'un "Bu sezon 7-8 maçımıza geldi" diyerek iddiaları doğrulaması "Kıratlı, bunu maç gecesi niye gizledi?" sorusunu gündeme taşıdı. Bu arada, Kıratlı'nın Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı sırasında da kafileden ayrı ve kafileden önce Eskişehir'e ulaştığı ileri sürüldü. " SEZER FENER'DE" İDDİASI Ali Kıratlı'nın bu iki karşılaşma sırasındaki Eskişehir seferlerinin ardından kırmızı- siyahlıların yıldız isimlerinden Sezer Öztürk'ün Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları da gündeme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ilk yarı 2 penaltı daha verilmedi bir de hakem musanın ettiği küfürlere kırmızı çıkarmadı. hakem yine kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 paticikte yetemedin üstüne milliyette işe mi başladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 harrykewell said: sevgili fizban, benim postlarımı ağlayan bir taraftar olarak değilde dürüst, gördüğünü yazan, sözünü sakınmayan bir futbol yorumcusu olarak okursan bazı gerçekleri sende görebilirsin biz hakkın savunucusuyuz, kimin hakkı yener ise ona sahip çıkarızBen http://www.emrahoner.com/wp-content/uploads/2009/07/lugano_gozluk.jpg böyle baktım. Yine göremedim gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bir futbol adami olan harrynin futbol bolumundeki postlarina bir bakayim dedim, harrynin tum postlarini goster dedim, 8 hafta oncesine kadar fenerbahce maclari haric hic bir maca bir sey yazmamis masallah, futbol adami olarak fb maclari haric mac takip etmiyormusunuz sayin kewell, veya diger maclarin hic birisinde sorun yokmudur. fenerbahce maclarinda fb li yazarlarimizdan daha cok etkili ve duyarlisiniz, cok tesekkur eder sizi engin tecrube ve yazimlarinizla diger postlarada bekleriz. hatta 8 hafta oncesinden sonrasinda da sonuc ayni nerde fener maci orada kewell bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bence birinin 2.acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 harryden önce haberi yarım okuyup aziz yıldırım niye ceza aldı diyenler de var. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 knox said: bence birinin 2.acc Masquerade said: harryden önce haberi yarım okuyup aziz yıldırım niye ceza aldı diyenler de var. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kanuni said: bir futbol adami olan harrynin futbol bolumundeki postlarina bir bakayim dedim, harrynin tum postlarini goster dedim, 8 hafta oncesine kadar fenerbahce maclari haric hic bir maca bir sey yazmamis masallah, futbol adami olarak fb maclari haric mac takip etmiyormusunuz sayin kewell, veya diger maclarin hic birisinde sorun yokmudur. fenerbahce maclarinda fb li yazarlarimizdan daha cok etkili ve duyarlisiniz, cok tesekkur eder sizi engin tecrube ve yazimlarinizla diger postlarada bekleriz. hatta 8 hafta oncesinden sonrasinda da sonuc ayni nerde fener maci orada kewell bey. komplex oldu bu harry de , FB kazanınca ateşi filan cıkıyor sonduremiyorlar :) kendi takımı kume de kalma mucadelesi verince iyice FB ye sardı yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 said: Fenerbahçe, 7 penaltıyla bu sezon en çok penaltı kullanan takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Burax said: said: Fenerbahçe, 7 penaltıyla bu sezon en çok penaltı kullanan takım. trabzonspor aleyhine 2 sezondur bir kere bile penaltı çalınmadı. adamlar öyle muhteşem defans yapıyor ki yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 0(sıfır) penaltı ile bitirdiğimiz sezona sayılsın. Ayrıca bu yıl en çok gol atan takımız, en çok kaleyi bulan şutu olan da takımız. Yani en çok atak yapan takımız. Doğal olarak durduramayanlar penaltı yapıyor. Tartışmalı 2 penaltımız varsa, verilmeyen 12 penaltımız daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 En yetenekli oyuncualr bizde 7 penaltı azmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 peki alex ? yetenekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Holy said: 0(sıfır) penaltı ile bitirdiğimiz sezona sayılsın. Ayrıca bu yıl en çok gol atan takımız, en çok kaleyi bulan şutu olan da takımız. Yani en çok atak yapan takımız. Doğal olarak durduramayanlar penaltı yapıyor. Tartışmalı 2 penaltımız varsa, verilmeyen 12 penaltımız daha var. en çok atak yapan takım Fenerbahçe değildi hatırladığım kadarıyla da hani Atak/Gol oranı vs. çıkarsak sanırım birinci Fener olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 poopla said: knox said: bence birinin 2.acc Masquerade said: harryden önce haberi yarım okuyup aziz yıldırım niye ceza aldı diyenler de var. meh. ahaha o kadar admin var topicde gezen bakmışlardır heralde fake midir değil midir diye. ha senin fake'in diyorsan lol diyorum catlikethief kardesim. bu arada bi arkasokak vardı o nerelerde ya? ghostcrawler olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Aynısını düşündüm, catliketheelf, Arkasokak, Moho vardı bir ara her hafta farklı versiyonlarla çıkıyorlar karşımıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Burax said: said: Fenerbahçe, 7 penaltıyla bu sezon en çok penaltı kullanan takım. verilmeyen penaltılarda da birincidir en azından ilk üçte vardır,bu kadar ofansif oynayıp penaltı almak gayet normal bence asıl ilginç olan trabzona karşı kimsenin penaltı kullanmamış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ki egemen ve giray gibi safkan türk kasabı var savunmalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kanuni said: bir futbol adami olan harrynin futbol bolumundeki postlarina bir bakayim dedim, harrynin tum postlarini goster dedim, 8 hafta oncesine kadar fenerbahce maclari haric hic bir maca bir sey yazmamis masallah, futbol adami olarak fb maclari haric mac takip etmiyormusunuz sayin kewell, veya diger maclarin hic birisinde sorun yokmudur. fenerbahce maclarinda fb li yazarlarimizdan daha cok etkili ve duyarlisiniz, cok tesekkur eder sizi engin tecrube ve yazimlarinizla diger postlarada bekleriz. hatta 8 hafta oncesinden sonrasinda da sonuc ayni nerde fener maci orada kewell bey. 1. bu konu içerisinde bile trabzon maçı ile ilgili mesajım var 2. nedense ligdeki bütün problemli pozisyonlar fenerbahçeye kısmet oluyor 3. bende fener yöneticileri gibi yapıyorum, işime gelen pozisyonlarda çıkıp konuşuyorum, işime gelmeyen pozisyonlarda susup kulağımın üzerine yatıyorum, ama aramızda bir fark var, ben kimseyi kandırmaya, aldatmaya, çalışmıyorum, kimseye hakaret etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 S-H said: Burax said: said: Fenerbahçe, 7 penaltıyla bu sezon en çok penaltı kullanan takım. verilmeyen penaltılarda da birincidir en azından ilk üçte vardır,bu kadar ofansif oynayıp penaltı almak gayet normal bence asıl ilginç olan trabzona karşı kimsenin penaltı kullanmamış olması 2 sezon falan oldu ts'ye karşı bi takım penaltı kullanalı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harrykewell said: 3. bende fener yöneticileri gibi yapıyorum, işime gelen pozisyonlarda çıkıp konuşuyorum, işime gelmeyen pozisyonlarda susup kulağımın üzerine yatıyorum, ama aramızda bir fark var, ben kimseyi kandırmaya, aldatmaya, çalışmıyorum, kimseye hakaret etmiyorum Lan yazının başıyla sonu çelişse yine anlıycam da, aynı cümlede de bu kadar olmaz ya :) Bari ilk cümleyi bitirseydin böyle, arada nokta bile yok şunları yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar