Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Masquerade said: küme düşmüş takımı yenmek de efsane olmuş haberimiz yok gdfhgf. Düşmeme mücadelesi veren takımları kendi sahalarında yenince büyük haber oluyor nedense, 3-5 hafta önce de Seyrantepe'de olmuştu öyle bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 LOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bukalemunların küme düşme bıdı bıdı muhabbeti yapmaları çok hoş ya, gidin sevinin buca yenildi kaldınız ligde sürüngenler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 of baggio seni biraz yaratıcı bilirdim de yanılmışım ahahah. fener de trabzon da puan kaybeder bu halleriyle devam ederlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://twitter.com/#!/allahcc/status/62212225598898176 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ts nin taraftarı cok az ya,maç sonunda gelıp aglayan sayısı baya az,tharkas nerde,gelsede sattı maçı buca falan dese eğlensek biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahmedinejad said: damage_inc said: trabzon-gs. http://www.populerbilgi.com/resimler/bukalemun/images/bukalemun1.jpg win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bir de GÜIZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fenerasyon faktörü etkili oldu maçta. sağlam satılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 tehlikenin farkında mısınız diyip kaçayım http://maraton.com.tr/newpics/news/240420112058311064779.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nomsaR said: 5-3 biter. abi kralsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 stoch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 umarım gelecek hafta aykut hoca kazanan kadroyu bozmuycam diye yine canerle başlamaz, bu gün stoch girdikten sonra inanılmaz oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 güiza yine ağlıyor asdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 guuza hala agliyor lan ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi formasını alcam ben bu adamın ya ,her şekilde iz bıraktı resmen fenerbahçe tarihine asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bordomavi.net i okudum - hakemi satın almışız, aslında penaltı yok. - ediz'i satın almışız, penaltıyı bilerek yaptırmış. - teknik direktörü satın almışız, bunu niye anlamadım. - federasyonu satın almışız. - hakemi satın almışız. - bi de ballıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 2 gol adamı çıkarttı diye satın almışsınızdır t.direktörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abdulkadırı cıkardı dıye satın alısız teknık dırektörü,işin komıgı adam kendı cıkmak ıstedı.aslında abdulkadırı satın almıs olmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bence şöyle oldu, hakemi satın alamadık. gittik ediz'i satın aldık. satın aldığımızı öğrenen yönetim ediz'i kadro dışı bıraktı. sonra yönetimi satın aldık. ediz yenidne kadroya alındı. abdülkadir'i satın aldık (ciddi anlamda, bonservisiyle), o da kendini fazla kaptırmış 2 gol 1 asist yaptı. önceden satın almış olduğumuz hoca hemen işe el attı, abdülkadir'i çıkardı, hop ediz penaltı yaptırdı işte fenerbahçenin 70. puanı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi neyi zorluyorsunuz hala? o poziyonun %100 çarpma oldugunu göremeyen gözlerine baktırsın abi yarın. hadi oldu da canın penaltı vermek istedi, sarı kart(yani bilerek uzattı elini) niye veriyorsun? bu hakemin satılmış olmasından başka bir anlama gelmiyor. ki aynı çarpma durumu bir fenerbahçeli futbolcuya da oldu adını hatılamnıyorm. ama orda sarı kart cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 olm bordomavi neti ben kaldiramiyorum senin ne isin var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oha fizban ugrasmis cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 maçlardan sonra okuması süper oluyor ya sdgsdg deli rage dönüyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bordomavi.net e ilk defa giriyorum da, antu.com a girmeye çalışıyorum mağlubiyetlerde nsonra. o da çok eğlenceli. yalnız antu'da hesabım yok, bazen ziyaretçilere kapatıyorlar, giremeyip üzülüyorum. bu arada, ellerin açık biçimde kayarsan penaltıdır o. çarpma de istediğin akdar. eller vücuda yapışık değilse ona çarpma denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar