Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Bucaspor-Fenerbahçe / 24.04.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

bence şöyle oldu, hakemi satın alamadık. gittik ediz'i satın aldık. satın aldığımızı öğrenen yönetim ediz'i kadro dışı bıraktı. sonra yönetimi satın aldık. ediz yenidne kadroya alındı. abdülkadir'i satın aldık (ciddi anlamda, bonservisiyle), o da kendini fazla kaptırmış 2 gol 1 asist yaptı. önceden satın almış olduğumuz hoca hemen işe el attı, abdülkadir'i çıkardı, hop ediz penaltı yaptırdı işte fenerbahçenin 70. puanı !
Sosyal ağlarda paylaş

abi neyi zorluyorsunuz hala?
o poziyonun %100 çarpma oldugunu göremeyen gözlerine baktırsın abi yarın. hadi oldu da canın penaltı vermek istedi, sarı kart(yani bilerek uzattı elini) niye veriyorsun? bu hakemin satılmış olmasından başka bir anlama gelmiyor.

ki aynı çarpma durumu bir fenerbahçeli futbolcuya da oldu adını hatılamnıyorm. ama orda sarı kart cıkmadı
Sosyal ağlarda paylaş

bordomavi.net e ilk defa giriyorum da, antu.com a girmeye çalışıyorum mağlubiyetlerde nsonra. o da çok eğlenceli. yalnız antu'da hesabım yok, bazen ziyaretçilere kapatıyorlar, giremeyip üzülüyorum.

bu arada, ellerin açık biçimde kayarsan penaltıdır o. çarpma de istediğin akdar. eller vücuda yapışık değilse ona çarpma denmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...