Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 konsol oyunlar dahil böyle bir liste hazırlamışlar: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/extra-credits/3080-Games-You-Might-Not-Have-Tried-or-Heard-Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bilader işin mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 repledim bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 desktop dungeons hosmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bunların neresi bilinmeyen oyunlar? NDS için gösterdikleri oyunlar platformun en ünlü oyunlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 nds direkt bilinmediği için herhalde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 NDS'si olmayan bilmese ne olacak ki? Mantık yanlış. Şu var mesela NDS'de çok az oynanan süper oyun: My World, My Way. Kendi listemizi yapalım bari burada. PC'de de şu var: Trine, Ancient Domains Of Mystery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 heyt be sonunda gectim ilk bolumu :) iyi oyunmus su dungeon desktop tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 GERGE said: NDS'si olmayan bilmese ne olacak ki? Mantık yanlış. Şu var mesela NDS'de çok az oynanan süper oyun: My World, My Way. Kendi listemizi yapalım bari burada. PC'de de şu var: Trine, Ancient Domains Of Mystery Bunların neresi bilinmeyen oyun dedikten sonrada Trine demen de güzelmiş (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bhunter vardı bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Roguelike işte abi. ADOM'dur onların zirvesi bence. Ona da bak bir öyleyse. Dwarf Fortress da epey iyi ama farklı o biraz klasik roguelike'larda. ADOM oyna. Trine daha az biliniyor, epey az biliniyor hatta bence listedekilere göre. Yeni sale ile adını bir duyurdu sadece, önce sadece ilgilenenler indie oyunlarla bilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya bu biraz farkli ama bulmaca gibi bir sey, bir kare dungeonda geciyor bossu kesince baska dungeonlar aciliyor falan. tam roguelike degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dwarf fortress rogue like dğeil yahu. adventure omodu'u direk roguelike ama kendisi dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Farklı dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 M.U.D TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 videoyu yapanlar site değiştirmiş, eski link çalışmıyor. bir de videonun ikincisi çıkmış. 1- http://penny-arcade.com/patv/episode/games-you-might-not-have-tried-or-heard-of 2- http://penny-arcade.com/patv/episode/games-you-might-not-have-tried-2 bu arada elimdeki eski cdleri karıştırırken restricted area diye bir oyuna rastladım. buna benzer alien breed, alien shooter vs var ama fazla tutan bir tarz olmadı sanırım. böyle rpg'ler artsa ilginç olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Yasaklı site açmıyo bende :D (DNS Kullanamıyorum :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ben sorun yasamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 404 hatası iyiymiş sitenin yalnız 404 ERROR: FILE NOT FOUND I tried loading up this page for you, but then I took an arrow in the file server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Bone said: videoyu yapanlar site değiştirmiş, eski link çalışmıyor. bir de videonun ikincisi çıkmış. 1- http://penny-arcade.com/patv/episode/games-you-might-not-have-tried-or-heard-of 2- http://penny-arcade.com/patv/episode/games-you-might-not-have-tried-2 bu arada elimdeki eski cdleri karıştırırken restricted area diye bir oyuna rastladım. buna benzer alien breed, alien shooter vs var ama fazla tutan bir tarz olmadı sanırım. böyle rpg'ler artsa ilginç olurdu aslında. @mrlevie: adam yazmış abi site bozuk diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar