toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 throine said: Cidden seyirci sıkıntısı pek yoktu. ciddi olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 seyirci sıkıntısı nasıl yoktu ya, 500bin seyirci kapasitelikti sanırsam İstanbul park, ilk sene 200bin kişi ondan sonra her sene yarı yarıya azaıldı bu sayı. geçen sene 30bin kişi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dur Dur, Aklima Süper bi fikir geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 _erbo_ erbatur ergenekon Az önce Bernie Ecclestone'la konuştum... "Türkiye'de bu yarış kalmalı... Ben kalmasını istiyorum. Görüşmelerde bir uçurum yok" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Okay Karacan, Bernie Ecclestone'un BBC'ye 20 yıl daha istanbul'dan gitmeyi düşünmüyoruz dediğini söyledi. (nasıl bi cümle oldu bu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 HELAAAAAAAAĞĞĞLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 pistin tamamı isteyene zaten kiralanıyor habere çıkmıştı sokakda hız yapmayın gelin burda hede hödö diye aslında ödetmesine iyi olurdu üj bej kişiyle xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 normal adamlar yarışmaya kalkarsa orda cesetleri zor kazırlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bu adam niye bağırıyor böyle araba yarışımı anlatılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 wrc neyse de f1 ne ya.. touring falan alsınlar wtcc misal. truck racing getirsinler. fiyatları da adam gibi düşürüp sürümden kazansınlar bari. 45lira bilet denilmiş. diyen arkadaş 2009'da 15in altında değilse 45değildi hiç. 15 yaşından küçüklere açık alan girişi 45ti. onda da bayağı kenarda kalıyordun zaten. yemeye içmeye de az para gitmiyordu hani. 2010'da erken alımlarda bilet 40liraydı. ha 2009 ve de 2010'da izlenecek bi f1 kalmış mıydı? e yok tabii. 2005'ten beri berbat fiyatlarla bağımlılık yaratamadıkları için anca fiyat düşürdüler sonraları. e o iş öle olmuyor ne yazık ki! halkın alım gücünü düşünüp makul fiyatlarla çıkmış olsalardı böyle olmazdı büyük ihtimalle. gerçi o zamanlarda da ulaşım sorunu daha feciydi tabii. her neyse, iyi oldu çok da güzel oldu. bi dahaki sefere piyasaya makul fiyatlarla girmeleri için düstur olmuştur bu. şimdi "SON SENESİ BU AGA!!" gazı ile seyirci sayısını max.layıp 1-2sene daha devam etmezse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Llama said: bu adam niye bağırıyor böyle araba yarışımı anlatılır ya http://www.youtube.com/watch?v=UZBZwJhZ1TI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bomboş pist resmen, izleyen yok. Gelenlerde yurt dışından gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 okay karacan yuzunden sadece ilk turu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 beleştepeler dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 F1'i canlı izlemedim hiç ama izlemesi zevk vermez gibi geliyor, çat diye önünden geçen araçlar yani. F1'e çalışan olarak katılmak isterdim. WRC'ye katılmıştım sanırım 2007'de, 7 gün boyunca kendimizden geçtik resmen, her alana girecek pass'imiz de vardı, pilotlarla muhabbet mi etmedik, araba mı itmedik, rally center'da mı takılmadık, inanılmaz bir şölendi yani bir teknoloji meraklısı için. Harika bir deneyimdi cidden. F1'de çalışmak bunun bi 10 katı zevkli olur herhalde, bu sene de olmadı ama seneye kesin arıyorum federasyonu :) edit: off anılarım nasıl canlanıyor arkadaş. federasyon araçlarıyla antalya merkez'den alana çıkıyorduk, bi de o sırada bir ralli oluyordu, sebastian loeb ile yarış yapmışlığımız vardı falan, çok iyiydi be. 2010'da istanbul'da yapıldı, 2011'de yokuz takvimde, seneye oluruz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 topice bakmadim hic de hangi kanalda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 trt 245543459342'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 karekökunu alip 5e böldm buldm.. ohahahaha napıo lan bu adam :D yapmaa namııııııııık modunda anlatıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 formula 1 bitti diyenler açsın tvyi şuanki yarışı izlesin OF EFSANE YARIŞ OLUYOR AGA SDFGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 spiker çok komik gerçekten böyle bieşy yok massa dicek hani messsiii bemessssii gollll dese daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adamlar CL maclarini bu kadar heyecanli anlatmıyorlar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aha spiker boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi f1'in neyini bu kadar heyecanlı anlatıyor ahah lastikten duman çıkıyor kendinden geçiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi adamın yarış anlatışı inanılmaz geberiyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar