Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!PSN uye bilgileri calindi!! UPDATE: SOE accountlari GG

unK

Öne çıkan mesajlar

tam gerizekalı herifler ha, şifreyi de öğrenemiyorum. mail atsam da vermezler herhalde. BÜTÜN şifrelerimi değiştirmem imkansız gibi, birkaç ayrı kombinasyon kullandım ama üye olduğum heryeri bile hatırlamıyorum yani.

nasıl bulacağım şu şifreyi off
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir komedi ki, hesabıma giremediğimden adamların forumunda bile soru soramıyorum. millet nasıl forumuna mesaj atıyor onu da anlamadım.

yani bir ihtimal en az kritik şifrem psn için olanı ama emin olamıyorum giremediğim için sisteme. nasıl bulacağım diye dellendim şimdi hepten.
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/195/9/2/SHUT_DOWN_EVERYTHING_by_BrunowskiSigs.jpg
tam olarak bu haldeyim şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında başlıgı degiştirelim bakmayanında dikkatini çeksin varsa degiştirsin şifresini filan

3 psn vardı bende 3 farklı mail tabi.hani psn şifrem mail şifrelerimle benzerdi yada aynıydı.o yuzden mail şifrelerini direk degiştirdim

bide save password oldugundan hatırlamıyorumda tam olarak psn şifremi :)

sony sıçtın hakkaten.beleş uncharted 3 isterim

adresler zaten faketide.kredi kartından da tam emin değilim.exterede bi mevzu görürsem yeni kart talep ederim

ha bide psnye siteden girip şifre degiştirebiliyor muyuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

psn şifrenizi bilmiyorsanız yapacağınız kulağı ters tutmak. paypal, mail ve önemli şifrelerinizi yenileyin, psn'yi de recover edip değiştirin.

recover edince uçuyor şifre sorun o, anlamanın tek yolu deneme yanılma ile kombinasyonları sıralamak böyle autocomplete tembelliği kaynaklı durumlarda. (:P) kapalı olunca sistem onu da yapamıyorsun tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...