Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yalnız başlık harbi üzücü olmuş, gelişen olaylarla :) Değiştirsin bencede herkes şifreleri, bildiğim kadarıyla çünkü direk sony yetkilisi istemiş, kullanıcıların şifrelerini değiştirmesi gerektirdiğini. Durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bildiğim kadarıyla database değil de makinelardan giden veriler hacklenmiş. Belirli bir tarih aralığında. Şifrelemeye gerek görmemiş enayiler. Kredi kartı şirketlerini çökerten adamlar seni fena üzer Sony. İki dk düşünmedinmi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bütün veriler direk "plain text" olarak gidiyormuş sunucuya, hiç şifreleme yokmuş. Şaka gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tam gerizekalı herifler ha, şifreyi de öğrenemiyorum. mail atsam da vermezler herhalde. BÜTÜN şifrelerimi değiştirmem imkansız gibi, birkaç ayrı kombinasyon kullandım ama üye olduğum heryeri bile hatırlamıyorum yani. nasıl bulacağım şu şifreyi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Benim şifre'de bankalarda paypal'de, orda burda kullandığım şifre. İşin yoksa değiştir hepsini şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 öyle bir komedi ki, hesabıma giremediğimden adamların forumunda bile soru soramıyorum. millet nasıl forumuna mesaj atıyor onu da anlamadım. yani bir ihtimal en az kritik şifrem psn için olanı ama emin olamıyorum giremediğim için sisteme. nasıl bulacağım diye dellendim şimdi hepten. http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/195/9/2/SHUT_DOWN_EVERYTHING_by_BrunowskiSigs.jpg tam olarak bu haldeyim şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 önemli olanları degiştirin işte mail paypal falan filan forum şifrelerini degiştirmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi tamamda psn sifrem ne bilsem o olan sifreleri deistiricem ne kadar onem verdim hatirlamiyorum ki psne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aynen bone'daki durum, kaldı ki forum şifrelerine girip ordan diğer recovery sorularını filan bulup gene girebilirler diğerlerine. tek recovery sorusu ile yetinmiyordum yeterince yakınlarım bilebilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://i.imgur.com/9XhNn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kullanıcı <-> DoD server (proxy)<-> sony şeklindeymiş veri akışı. DoD'u hakleyip araya girip gelen datayı çekmişler. 77mil psn account bilgisi çalındığı kesin değil ama belirli bir zaman dilimi (mesela şubat-nisan) içinde login olan bütün PSN'ler çalınmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aslında başlıgı degiştirelim bakmayanında dikkatini çeksin varsa degiştirsin şifresini filan 3 psn vardı bende 3 farklı mail tabi.hani psn şifrem mail şifrelerimle benzerdi yada aynıydı.o yuzden mail şifrelerini direk degiştirdim bide save password oldugundan hatırlamıyorumda tam olarak psn şifremi :) sony sıçtın hakkaten.beleş uncharted 3 isterim adresler zaten faketide.kredi kartından da tam emin değilim.exterede bi mevzu görürsem yeni kart talep ederim ha bide psnye siteden girip şifre degiştirebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hayır değiştiremiyorsun da, giremiyorsun da. saçmasapan bir olay. offf bir de uk psn hesabı vardı, onun şifresi neydi acaba. şaka gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 psn şifrenizi bilmiyorsanız yapacağınız kulağı ters tutmak. paypal, mail ve önemli şifrelerinizi yenileyin, psn'yi de recover edip değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 psn degiştirilmiyor baktım anca açıcaklar öyle degiştiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya bu noktadan sonra PSN'in ne halde geri geleceğini merak bile etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 düzeltildikten 2 gün sora başka açık bulmak için gene saldırırlar gene göçer kesin bikaç hafta daha sdf 70 milyon müşteriyi patlattın sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bu olay X-box'a büyük göç başlatır söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi xbox live türkiyede var mı ki benim olay tamamen online konsolda.xboxda alsam orjinal alıp online oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Masquerade said: psn şifrenizi bilmiyorsanız yapacağınız kulağı ters tutmak. paypal, mail ve önemli şifrelerinizi yenileyin, psn'yi de recover edip değiştirin. recover edince uçuyor şifre sorun o, anlamanın tek yolu deneme yanılma ile kombinasyonları sıralamak böyle autocomplete tembelliği kaynaklı durumlarda. (:P) kapalı olunca sistem onu da yapamıyorsun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://api.ning.com/files/JprKLx7proSTfOBXPNtOkUqCoXGfrHfzC5KX16qWsGZpuEYBRBSjx5T3k964*XwOrXi3HldlS687H3eJC*lD5kjnEA2Py4Z-/psndown.jpg http://media.insidegamer.nl/dump/1303908101.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 PSN'i yeni feature'lar ile geri getireceklermiş. Cross-game chat ve in-game video chat gibi özellikler eklenecekmiş büyük ihtimalle. http://i.imgur.com/UHlII.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kimsenin bundan sonra PSN'e para vereceğini sanmıyorum, en azından güvenli olduğu kanıtlana kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bedava oyun isterim en azından dlc falan filan hakkı versinler insanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şu shopto'da satılan kartlarla yaparsın varsa o yöntem halen. wow prepaid gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar