Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AK Parti'nin seçim afişi tepki çekti


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde AK Parti ilçe binasına asılan afişte merhum Başbakan Bülent Ecevit'in Bill Clinton ile olan fotoğrafının kullanılması tepkilere neden oldu.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/04/21/ak-parti-nin-secim-afisi-tepki-cekti-1290091.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/ak-parti-nin-secim-afisi-tepki-cekti/siyaset/sondakika/21.04.2011/1380584/default.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vaperon, senin o el pençe divan dediğin adam bundan 37 sene önce tüm dünyaya ve özellikle de Amerika'ya karşı durup basıp gidip Kıbrıs'a müdahale etti.Yani o Amerikalıların karşısında bu ülkenin tüm siyasi parti liderleri gerçek anlamda el pençe divan durur da, ECEVİT durmaz. Durmadı da zaten. Elleri o kadar çok titriyor ki tüm alzheimer hastaları gibi böyle bir savunma-refleks geliştirmiş, ellerini birbirine kilitliyor. Anladın mı yavrum?

Ne kadar kolay yahu burada insanları harcamak? Ecevit'in son yılları onu çok seven kişiler tarafından bile garipsendi ama çok ileri derecede alzheimer olan bir adamcağız; aynı pozu Türkiye'de Demirel'le konuşurken de var, Çiller'le konuşurken de,başka liderlerle konuşurken de.

Ama yurdumun yavşak medyası Amerika'ya her daim her şeyini veren şerefsiz politikacıların yaptıklarını görmezden gelir 80 yaşındaki hasta başbakanın hastalığına da, kendisine de saygı duymaz. Senin gibi dünyadan haberi olmayan adam da "elpençe divan durmakla"suçlar Ecevit'i. Nasıl olsa yurdumun insanı da araştırmaz, okumaz, sorgulamaz.Yavşaklık geni oldukça yaygın nasıl olsa yurdum insanında da.

Cumhuriyet döneminde ki haklarımızın savunulduğu en önemli olayın baş aktörüdür Ecevit. Kıbrıs fatihidir vaperon efendi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@çetintaş: Önce bir argümanının dikkate alınmasını istiyorsan, karşındaki kişiye saygı göstereceksin ki saygı göresin. Dediklerin %100 doğru ve geçerli olsa bile, karşındaki insanlara hitab etmeyi öğren ilk önce. Şirinlik namına saldırmaktan da vazgeç. Belki daha sonra seninle ciddi bir tartışmaya girebilirim. Ama yine de cevabını vereyim.

İki başkan var resimde. Birisi masaya oturmuş, diğeri geçmiş karşısına ellerini kavuşturmuş ve bu şekilde fotoğraf çektirilmiş. Bana bunu hiçbir şekilde izah edemezsin. Geçersin karşılıklı iki sandalyeye oturursun o şekilde poz verirsin.

İsrailde alçak koltuk krizinde nasıl bir aşağılama varsa bu resimde de aynı şekilde bir aşağılama var. Bunu göremiyorsan eğer, sen çok ciddi bir partizansın demek ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

bunlar harbiden sorunlu. Ecevit hani şu haşhaş ve Kıbrıs konusunda Amerika'ya gerçekten posta koyan sizin gibi el etek öpmeyen halk adamı!


aynı kitleler ecevitin son haliyle de dalga geçiyorlar idi.

bi de sözde müslüman bu tipler.
terbiyesizlik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...