LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lV3j2Yxv7jY&feature=player_detailpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 2030'un askeri böyle olacak zaten aşağı yukarı. (:P) iyiymiş ama ben zihin-bilgisayar arabirimini tercih ediyorum el kol sallamaya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 98 kışında Orlando Epcot Center'da denemiştim Virtual Reality gözlükleri, çok zevkliydi, hala getiremedi adamlar. Yavaş yavaş iteliyorlar ama. Move ve kinect, 3d gözlükler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi ben bu mantığa karşıyım, şimdi ışın kılıcı mı çeviricem elimde. Yani insan oyunda gerçek hayatta yapamadığı şeyleri yapmıyo mu. Veya ne biliyim iki silah doğrultucaz diye kas mı yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yıllardır bunu bekliyorum abi ben yapmışlar lan inanamıyorum.. 4-5 sene cıkar mı acaba? kıyarım paraya bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 eldar said: abi ben bu mantığa karşıyım, şimdi ışın kılıcı mı çeviricem elimde. Yani insan oyunda gerçek hayatta yapamadığı şeyleri yapmıyo mu. Veya ne biliyim iki silah doğrultucaz diye kas mı yapıcaz? abi mükemmel işte. daha ne istiyosun? oyun oynarken kas yapmakta benim hayalim. hamster gibi koşu bandı üzerinde dolanmaktan iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 eldar said: abi ben bu mantığa karşıyım, şimdi ışın kılıcı mı çeviricem elimde. Yani insan oyunda gerçek hayatta yapamadığı şeyleri yapmıyo mu. Veya ne biliyim iki silah doğrultucaz diye kas mı yapıcaz? kas yapmaya gerek yok, işin esprisi tabanca tutarmış gibi nişan alabilmek... sanki elinde gerçekten tabanca varmış da ateş edecekmişsin gibi hissetmeni sağlıyor. ayrıca gerçek silah eğitimlerinde (bakınız polis simulasyonları) işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kas yapsinda ise yarasin bare bunca yildir got gobek buyurtturdu oyunlar, onlari kasa cevirmeleri developerlar icin ulvi bir gorev olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 göbek değil ama omuz kası felan gelişir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 :D, yok şaka bir yana demek istediğim şu; abi ben ufak bi bilek hareketiyle nişan almak varken neden kolumu oynatıyım. Ama titreşim vs ilginç olurdu. Kas yapıcaz diyenler, bu kadar yılın hamlığıyla bence kesin sakatlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Hızlı oyunlarda bazen 180 derece dönmek gerekecek arkaya da bakmak için onu nasıl yapacağız, sakatlanırız valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Sens'i arttır. PROBLEM SOLVED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bunda heyecanlanıp sağa sola atlayacak insanlar olur. Şunla uğraşmak yerine paintballa ne bileyim laser tage gitmek çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şu hareketleri yaparken ölür bence yorgunluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o kolay http://www.youtube.com/watch?v=xTZYHlGm7iQ&feature=related bunu yapsın oyuncular bu ssistemle, sonr aevden cıkıp olimpiyatlara katısınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bunu üzerimize takıp sims oynayalım. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar