Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birde böyle oynamak gerek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2030'un askeri böyle olacak zaten aşağı yukarı. (:P)

iyiymiş ama ben zihin-bilgisayar arabirimini tercih ediyorum el kol sallamaya. :)
Mesaj tarihi:
98 kışında Orlando Epcot Center'da denemiştim Virtual Reality gözlükleri, çok zevkliydi, hala getiremedi adamlar. Yavaş yavaş iteliyorlar ama. Move ve kinect, 3d gözlükler falan.
Mesaj tarihi:
abi ben bu mantığa karşıyım, şimdi ışın kılıcı mı çeviricem elimde. Yani insan oyunda gerçek hayatta yapamadığı şeyleri yapmıyo mu. Veya ne biliyim iki silah doğrultucaz diye kas mı yapıcaz?
Mesaj tarihi:
eldar said:

abi ben bu mantığa karşıyım, şimdi ışın kılıcı mı çeviricem elimde. Yani insan oyunda gerçek hayatta yapamadığı şeyleri yapmıyo mu. Veya ne biliyim iki silah doğrultucaz diye kas mı yapıcaz?

abi mükemmel işte. daha ne istiyosun? oyun oynarken kas yapmakta benim hayalim. hamster gibi koşu bandı üzerinde dolanmaktan iyidir..
Mesaj tarihi:
eldar said:

kas yapmaya gerek yok, işin esprisi tabanca tutarmış gibi nişan alabilmek...

sanki elinde gerçekten tabanca varmış da ateş edecekmişsin gibi hissetmeni sağlıyor.
ayrıca gerçek silah eğitimlerinde (bakınız polis simulasyonları) işe yarar.
Mesaj tarihi:
:D, yok şaka bir yana demek istediğim şu; abi ben ufak bi bilek hareketiyle nişan almak varken neden kolumu oynatıyım. Ama titreşim vs ilginç olurdu.

Kas yapıcaz diyenler, bu kadar yılın hamlığıyla bence kesin sakatlanırız.
Mesaj tarihi:
o kolay
http://www.youtube.com/watch?v=xTZYHlGm7iQ&feature=related bunu yapsın oyuncular bu ssistemle, sonr aevden cıkıp olimpiyatlara katısınlar işte
  • Yeni Oluştur...