Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

118 33

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

4-5 gün önce telefonuma mesaj geldi odulluuuuuuu naber diye tanımadığım numaradan iyi sağol yazdım, gece yarısı bi mesaj daha geldi odullu sen beni neden sevmiyorsun ? diye sabah gorunce neden sevmem gerekiyordu yazdım.

sonrasında ses çıkmadı bi daha. numara iki telefonumda da kayıtlı değil. bilinmeyen numaralardan da bişi çıkmadı. işletme filandır her halde dedim ama şimdiye kadar bi ses çıkması lazımdı.

ya şimdi olay şu, epeydir bi hatun ortamım yok desem ki bana asılan biri filan olsa, bu tip bişise muhtemelen geçmişten kalma işe yaramaz biridir ama bi yandan da merak ettim.

arayıp sormak istemiyorum, başka mesaj da atmak istemiyorum. çaktırmadan kim olduğunu nasıl öğrenirim bunun ?
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi sapığım vardı bi aralar. böyle gizli numaradan arayıp duran. komik oluyo die ses de etmiyordum. ne zaman arasa. sanki günlüğe bişiler yazıomuş gibi konuşup duruyordum. sonra baktı ki bu herif ile olucak gibi değil bezdi gitti.
böyle insanlar yani gizlice arayıp uyuz eden msj atan insanlar merak edilmemeli. merak ettikçe üstüne gidicek. koy ötesine rahvan gitsin deyimiyle selamlıyorum seni.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

di senin numarayı buldu bence sonunda

Abi soz konusu tip boyle bir looser'ken, bunun icin ugrasacagima, emek harcayacagima inaniyorsan cok yanlis tanimissin sen beni. =)

Sagda solda agzindan salyalar akarak "hatuna kasar dedim got ettim" diye anlattigi bi arkadasi falandir.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde şu reklamın yapımcısı çıkmıştı bi kanala, o da reklamda oynayan adamdan itici. Reklamdaki adamın ismine sayfası falan vardı, haberini yapmışlar normal hayatta çok farklı biri diye, bi bakıyım dedim 'normal' hali de itici geldi. Amaçlarına ulaştılar tabi, şu an 118'li numaralardan en bilineni heralde. Milletimizde tepki göstermek biraz farklı olduğundan reklamı görünce küfredip 118'e iş düşünce bunları aramasına şaşmamak lazım. Reklamdaki '117 kuruş' olayı bile itici.

..da bu başlığın konuyla alakasını çözemedim sanki, iki konu birleşmiş falan gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...