odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 4-5 gün önce telefonuma mesaj geldi odulluuuuuuu naber diye tanımadığım numaradan iyi sağol yazdım, gece yarısı bi mesaj daha geldi odullu sen beni neden sevmiyorsun ? diye sabah gorunce neden sevmem gerekiyordu yazdım. sonrasında ses çıkmadı bi daha. numara iki telefonumda da kayıtlı değil. bilinmeyen numaralardan da bişi çıkmadı. işletme filandır her halde dedim ama şimdiye kadar bi ses çıkması lazımdı. ya şimdi olay şu, epeydir bi hatun ortamım yok desem ki bana asılan biri filan olsa, bu tip bişise muhtemelen geçmişten kalma işe yaramaz biridir ama bi yandan da merak ettim. arayıp sormak istemiyorum, başka mesaj da atmak istemiyorum. çaktırmadan kim olduğunu nasıl öğrenirim bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gizli hayranın o senin. seni gormus begenmis bir hatun. hatta 90 60 90 olduguna iddiaya bile girerim. heyecan yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 TANIŞAK MI? yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hatun evli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 unut gitsin, mantıklı cevap vermen bile gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 evli karı neden odulluuuuuueee diye mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 di senin numarayı buldu bence sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 SeaGle said: evli karı neden odulluuuuuueee diye mesaj atsın Niye atmasın? Kocasıyla ilişkisi kötüdür belki. Heyecan arıyodur. Belki boşanma davası açmıştır çoktan soon to be singledır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 uu beybi, olabilir ama sonra "biri mesaj attı odullueeee bittin olm sen oduluuee diye" şeklinde bi topik gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Gelsin nolucak, eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 3some olur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 napae said: SeaGle said: evli karı neden odulluuuuuueee diye mesaj atsın Niye atmasın? Kocasıyla ilişkisi kötüdür belki. Heyecan arıyodur. Belki boşanma davası açmıştır çoktan soon to be singledır. kalp var ben de fazla heyecana gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahmedinejad said: di senin numarayı buldu bence sonunda bulsa nolur bulmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi harbi ödüllü mü yazdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 118 33 reklamındaki adama acayip gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kıl'ın tekini koymuşlar reklama özelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 benim bi sapığım vardı bi aralar. böyle gizli numaradan arayıp duran. komik oluyo die ses de etmiyordum. ne zaman arasa. sanki günlüğe bişiler yazıomuş gibi konuşup duruyordum. sonra baktı ki bu herif ile olucak gibi değil bezdi gitti. böyle insanlar yani gizlice arayıp uyuz eden msj atan insanlar merak edilmemeli. merak ettikçe üstüne gidicek. koy ötesine rahvan gitsin deyimiyle selamlıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sularınız akıyor mu diye önce sen sor lan dur o başka geyikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 barbu said: 118 33 reklamındaki adama acayip gıcık oluyorum. ilk çıktığından beriher gördüğümde istemsiz küfrediyorum adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahmedinejad said: di senin numarayı buldu bence sonunda Abi soz konusu tip boyle bir looser'ken, bunun icin ugrasacagima, emek harcayacagima inaniyorsan cok yanlis tanimissin sen beni. =) Sagda solda agzindan salyalar akarak "hatuna kasar dedim got ettim" diye anlattigi bi arkadasi falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Geçenlerde şu reklamın yapımcısı çıkmıştı bi kanala, o da reklamda oynayan adamdan itici. Reklamdaki adamın ismine sayfası falan vardı, haberini yapmışlar normal hayatta çok farklı biri diye, bi bakıyım dedim 'normal' hali de itici geldi. Amaçlarına ulaştılar tabi, şu an 118'li numaralardan en bilineni heralde. Milletimizde tepki göstermek biraz farklı olduğundan reklamı görünce küfredip 118'e iş düşünce bunları aramasına şaşmamak lazım. Reklamdaki '117 kuruş' olayı bile itici. ..da bu başlığın konuyla alakasını çözemedim sanki, iki konu birleşmiş falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 di gene histerik rage nöbetlerindesin bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 "Diyecek bir sey bulamadim. En iyisi rage'desin, nobettesin diye dalayim, belki yiyen olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi banada geçenlerde bilmem ne elektronikten kol saati kazandınız almaya geliniz diye bi adres göndermişler.cevap vermedim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gitseydin 3 tane siyahi vatandaş seni bekliyor olurdu kesin kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar