Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deplasman golü uygulaması

mokoko

Öne çıkan mesajlar

ayrıca bence de mantıklı. Üstelik daha zevkli. Deplasman golü olmayacaksa tek maç yapsınlar. Ben Türkiye Kupasının gruplar bile değil tek maç usülü olmasını istiyorum. Daha fazla takım katılsın yenen çıksın etsin. Böylece küçük takımlarında şansı daha fazla artar. Grup olayı çok saçma.

Deplasman golü ise gayet mantıklı. Çünkü deplasmanda gol atmanın bir avantajı olmalı. Sonuçta baskı altında ve farklı bir atmosferde oynuyor rakip takım.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

ayrıca bence de mantıklı. Üstelik daha zevkli. Deplasman golü olmayacaksa tek maç yapsınlar. Ben Türkiye Kupasının gruplar bile değil tek maç usülü olmasını istiyorum. Daha fazla takım katılsın yenen çıksın etsin. Böylece küçük takımlarında şansı daha fazla artar. Grup olayı çok saçma.

Deplasman golü ise gayet mantıklı. Çünkü deplasmanda gol atmanın bir avantajı olmalı. Sonuçta baskı altında ve farklı bir atmosferde oynuyor rakip takım.
türkiye kupasına daha ne kadar çok takım katılır bilemiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

deplasman golü güzel uygulama. heyecan katıyor işin içine. Milletin kale önüne otobüs çekme ihtimalini bir nebze de olsa azaltıyor.

tek maç elemedense grup sistemi küçük takımlar için daha büyük avantaj. elemede büyük balık geldim mi ezip geçiyor. grupta en azından büyük takımlardan birinin formsuz olma ihtimali var, diğer takımların birbirlerini yeme ihtimalleri var falan, aradan sıyrılıp küçük de çıkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada A.Madrid'in UEFA Kupası'nı sadece deplasman golü olayıyla kazanmasından sonra bu uygulama bana o kadar saçma gelmeye başladı ki,

Yine yanlış hatırlamıyorsam sadece GS'yi yenebilmişti A.Madrid final maçı hariç, bütün turları deplasman golü geyiğine beraberliklerle çıkmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

deplasman golü güzel uygulama. heyecan katıyor işin içine. Milletin kale önüne otobüs çekme ihtimalini bir nebze de olsa azaltıyor.

tek maç elemedense grup sistemi küçük takımlar için daha büyük avantaj. elemede büyük balık geldim mi ezip geçiyor. grupta en azından büyük takımlardan birinin formsuz olma ihtimali var, diğer takımların birbirlerini yeme ihtimalleri var falan, aradan sıyrılıp küçük de çıkabiliyor.

eleminasyon çok daha heyecanlı ya. grup maçlarında o küçük balıklar 2 tane kaybetti mi son maçlar formaliteye dönüyor.

fransa bu konuda çok iyi mesela.
http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/fransa-bu-takimi-konusuyor-2-1SXHBQ221862SXQ
geçen sene de başka bir amatör takım yarı final yaptı. kupanın gol kralı olan siyahi forvetlerinin de çalışma izni olmadığı ortaya çıkmıştı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...