mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bana çok mantıksız gelio deplasman golu kuralı. her takım illaki kendi sahasında avantajlı olucak diye bi kural yok sonucta. siz ne diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kural mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 beşiktaş attı diye dimi hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ayrıca bence de mantıklı. Üstelik daha zevkli. Deplasman golü olmayacaksa tek maç yapsınlar. Ben Türkiye Kupasının gruplar bile değil tek maç usülü olmasını istiyorum. Daha fazla takım katılsın yenen çıksın etsin. Böylece küçük takımlarında şansı daha fazla artar. Grup olayı çok saçma. Deplasman golü ise gayet mantıklı. Çünkü deplasmanda gol atmanın bir avantajı olmalı. Sonuçta baskı altında ve farklı bir atmosferde oynuyor rakip takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 tek maç olsun sürekli. isteyen her prof takım katılabilsin, ona göre takvim belirlensin. grup falan olmasın hiç, sürekli knockout şeklinde devam. maç da, ligde daha aşağıda olanın sahasında oynansın. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 FA Cup böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Deplasmanda gol atmak zorsa deplasmanda gol yememek de zor ama yani içerde 2-1 yenip dışarda 1-0 yenilince elenmemeli o takım. Sonuçta deplasmanda 1 gol az yemiş, o da bence gol atmak kadar zor. Kadıköy'den ya da Sami Yen'in eskihalinden falan gol yemeden çıkmak büyük başarıdır. Uzatmaya gitse daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 FA Cup gibi olsun, maç berabere biterse diğer takımın sahasında 2. maç oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 uefa bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 nilep dediğinden hiç bişi anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dusuncelihayvan said: ayrıca bence de mantıklı. Üstelik daha zevkli. Deplasman golü olmayacaksa tek maç yapsınlar. Ben Türkiye Kupasının gruplar bile değil tek maç usülü olmasını istiyorum. Daha fazla takım katılsın yenen çıksın etsin. Böylece küçük takımlarında şansı daha fazla artar. Grup olayı çok saçma. Deplasman golü ise gayet mantıklı. Çünkü deplasmanda gol atmanın bir avantajı olmalı. Sonuçta baskı altında ve farklı bir atmosferde oynuyor rakip takım.türkiye kupasına daha ne kadar çok takım katılır bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 IBB'nin hiçbir şekilde avantajı yok yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gerçi doğru bayağı bir takım katılıyor ancak bu grup olayı çok saçma oldu küçük takımların hiç şansı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 deplasman golü güzel uygulama. heyecan katıyor işin içine. Milletin kale önüne otobüs çekme ihtimalini bir nebze de olsa azaltıyor. tek maç elemedense grup sistemi küçük takımlar için daha büyük avantaj. elemede büyük balık geldim mi ezip geçiyor. grupta en azından büyük takımlardan birinin formsuz olma ihtimali var, diğer takımların birbirlerini yeme ihtimalleri var falan, aradan sıyrılıp küçük de çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Tartışmaya gerek kalmadı. Almeida 2.yi attı mokoko. Rahatla artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bu arada A.Madrid'in UEFA Kupası'nı sadece deplasman golü olayıyla kazanmasından sonra bu uygulama bana o kadar saçma gelmeye başladı ki, Yine yanlış hatırlamıyorsam sadece GS'yi yenebilmişti A.Madrid final maçı hariç, bütün turları deplasman golü geyiğine beraberliklerle çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Rewendor said: deplasman golü güzel uygulama. heyecan katıyor işin içine. Milletin kale önüne otobüs çekme ihtimalini bir nebze de olsa azaltıyor. tek maç elemedense grup sistemi küçük takımlar için daha büyük avantaj. elemede büyük balık geldim mi ezip geçiyor. grupta en azından büyük takımlardan birinin formsuz olma ihtimali var, diğer takımların birbirlerini yeme ihtimalleri var falan, aradan sıyrılıp küçük de çıkabiliyor. eleminasyon çok daha heyecanlı ya. grup maçlarında o küçük balıklar 2 tane kaybetti mi son maçlar formaliteye dönüyor. fransa bu konuda çok iyi mesela. http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/fransa-bu-takimi-konusuyor-2-1SXHBQ221862SXQ geçen sene de başka bir amatör takım yarı final yaptı. kupanın gol kralı olan siyahi forvetlerinin de çalışma izni olmadığı ortaya çıkmıştı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mantıklı tapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben de uyuzumdur bu kurala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bunun yerine penaltılara gitse direk off süper heyecan her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Çok saçma. Gol yemek anlık bir hatadan da olabilir. Takımın üstünlüğünü ya da zayıflığını göstermez bence. Toplam gole bakılmalı. Uzatmalar+penaltı falan gidilse daha adil olur. Deplasmanda 1-1, kendi evinde 0-0 berabere kalan takımın tur atlaması mantıklı bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2 maçta 5 gol atıp elenen fenerbahçe vardı. bence de mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bence bu kuralın amacı maçların uzamasını önlemek, tie-breaker olarak bulmuşlardır yani mantıklı olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi gol eşitliğinde normal uzatmalar-penaltılar oynanır yine bitirilir. Böyle yani bariz bir şekilde ilk maçı evinde oynayan takım dezavantaja sahip bir şekilde sahaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar