goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahahaha yalana gel gayet de "ortak akıl hareketi" diye bindirilmiş kıtalar yaptılar da cumhuriyet mitinglerinin onda biri olamadı. göz göre göre yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 olayı hemen muhalefet dozuna çekiyorsunuz, kaç gencin umudunu ellerinden aldılar, hala çalışmakta kararsızlar. chpli gençlerimizin önüne nası adam çıkarırlar vay adiler diyoruz sanki. yani hükümete laf söylüyorsa mutlaka ve mutlaka chpli ve mhpli olmak zorundadır, kesinlikle hükümetin kötü icraatı yoktur mantalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 biz haklı bir davada "tiranlığa" karşı yürüdük kaldı ki bugün "ergenekon" kisvesi altında sebepsiz yere tutuklanan gazetecilerin ortak noktasına bakrsak o mitingleri neden yaptığımız daha belli olur bu adamlar ne diyerek miting yapacak karlşımıza adam çıakracak? "insan haklrına karşı çıkma konusundaki hakl ıdvamızdan dönmeyeceğiz" "yaşasın faşist yönetim" "özgür basına geçit yok" diye mi döviz açacaklar? "ğeşkeşler bizimdir bizim kalacak" diye slogan m ıatacakalr? hangi yüzle miting yapacaklar? tayyip gençliği ne diye bağıracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 basbakanin siz yaparsaniz biz de yapmasini biliriz gibi bir laf edip ayrimciligin kralini yaptigini, yaparsaniz bizim cocuklar sizi dovere getirdigini anlamamak icin soyadinin erdogan olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25205418/ Bahçeli teklifi kabul etmiş, taksime gel, bin bozkurtu salarım üstüne, kasımpaşaya yağlarsın demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 HAHAHAHA BAhceli reis yardırmış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 "Bahçeli'den Erdoğan'a: Hodri Taksim! "Sen 10 bin milisinle Taksim'e gel, ben de bin bozkurtumla geleceğim. Kasımpaşa'ya kadar arkana bakmadan kaçarsın..."" said: AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bu ülkü ocakları mhp'ye mi bağlı yoksa özerk mi Hep mhp diye bilridik ama referandum sırasında kimi hayır oyunu desteklerken kimi mhp'nin politikasına aykırı bir şekilde eveti desteklerini belirten ilanlar falan asmıştı, kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 parasına bakar türkeşin oğullarından biri akpden aday mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Quiternoob said: Bu ülkü ocakları mhp'ye mi bağlı yoksa özerk mi Hep mhp diye bilridik ama referandum sırasında kimi hayır oyunu desteklerken kimi mhp'nin politikasına aykırı bir şekilde eveti desteklerini belirten ilanlar falan asmıştı, kafam karıştı. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bahceli de durur mu? yapıştırmış hemen cevabı. fıkra gibi lan, şu olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ne ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 goldbären said: "Bahçeli'den Erdoğan'a: Hodri Taksim! "Sen 10 bin milisinle Taksim'e gel, ben de bin bozkurtumla geleceğim. Kasımpaşa'ya kadar arkana bakmadan kaçarsın..."" said: AHAHAHA şunu okurken nasil soyledigi gozumde canlandı asgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 hesap yapmaya kalktıysa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Quiternoob said: Bu ülkü ocakları mhp'ye mi bağlı yoksa özerk mi Hep mhp diye bilridik ama referandum sırasında kimi hayır oyunu desteklerken kimi mhp'nin politikasına aykırı bir şekilde eveti desteklerini belirten ilanlar falan asmıştı, kafam karıştı. kafasına göre onlar. sadece kücük caplı capulcu mafya örgütlenmelerinin bir "ofis"leri olsun diye ocağı kullanıyorlar. yani asıl amaçları partinin vizyonu ve misyonunu benimsemekten ziyade serserilik yapmak. zamanında cok bastık ülkü ocagı ordan biliyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yürü be escape. km tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yaaa öle işte. ben çok mevzulara karıştım ya B)- hiç dayak yemedim ama çok dayak attımB)- böle ben girerdim mekandan içeri sessizlik hakim olurdu mekana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sonra bi uyanırdın götün açıkta kalmış, üşümüşsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9LcSw74RHEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 hayır daha fena, assasin creedi açık unutmuşum.. ehehe yok ama şaka bi yana o ülkü ocakları hakkında sölediğim paragraf doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 goldbären said: türkeşin oğullarından biri akpden aday mesela bugün bi partide de türkeşin bastonunu gösteriyordu liderin biri. hediye etcekmiş bahçeliye de yanlış anlar diye etmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 hesap kitap yapar diye korkmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Halil Nebilerin yazısı Ben çok korktum. Betim benzim attı. Elim ayağım titredi birdenbire. Başbakan'ı gördüğümde böyle oluyorum artık. Nutkum tutuluyor korkudan. Kim olsa korkar. Şuraya bakar mısınız: "Taksim'de 2 bin genci yürütmek problem değil. Biz de kalkarız onların karşısına 5-10 bin tane genci koyarız." Hadi gelin de korkmayın. *** Neden korkuyorum biliyor musunuz? Yaparlar bunlar. "Bu kişi", "Şu kişi" demiyorum ama bu fikriyat yapar. Yaptılar çünkü. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Çok yaptılar. Bu fikriyat bu işe "iti ite kırdırma projesi" adını koymuştur. Bu ülkenin insanlarını bu ülkenin insanlarına çok kırdırdılar. *** 16 Şubat 1969'da Taksim'de yaptılar. ABD'nin 6. Filo'sunu protesto eden binlerce devrimcinin karşısına, eli bıçaklı, sopalı binlerce yobazı, faşisti koydular. Endonezya'da yarım milyon komünistin 1 haftada nasıl "temizlendiği" gerici yayın organlarında ballandıra ballandıra anlatıldı. Hazırlıklar yapıldı. Adapazarı'ndan, Bolu'dan otobüslerle adamlar taşındı. Sopalar yaptırıldı, bıçaklar bilendi. Şimdilerde "gönül adamı" pozlarında ortalıklarda gezen Nur cemaati liderlerinden Mehmet Şevki Eygi, 15 Şubat'ta Bugün Gazetesi'nde, "Cihada hazır olunuz" diye fetvalar verdi. Saldırdılar. Duran Erdoğan ve Ali Turgut Aytaç'ı öldürdüler. *** 1 Mayıs 1977 günü, İşçi Bayramı'nı kutlamak üzere çeşitli illerden İstanbul'a gelen yaklaşık 500 bin kişi, DİSK'in organizasyonu önderliğinde Taksim Meydanı'nı doldurdu. Saat 19.00 sularında dönemin DİSK Başkanı Kemal Türkler konuşmasının sonuna geldiğinde etraftan silah sesleri duyulmaya başlandı. Sular İdaresi binasının üstünden ve meydandaki otelin çeşitli katlarından açılan bu ateş sonucu insanlar panik halde kaçmaya başladı, kısa bir süre içinde Intercontinental Oteli'nin üst katlarından da ateş açıldı. 28 kişi ezilme ya da boğulma nedeniyle, 5 kişi vurularak, 1 kişi de panzer altında kalarak yaşamını yitirdi, yaklaşık 130 kişi de yaralandı. *** Kahramanmaraş'ta, 22 Aralık günü cuma namazında Bağlarbaşı İmamı Mustafa Yıldız, cuma vaazında "Oruç ve namazla hacı olunmaz, 1 Alevi öldüren 5 sefer hacca gitmiş gibi sevap kazanır" dedi. Halkı tahrik etmeye çalışan diğer faşist ve yobazlar ise "Allah için Alevileri, gavurları vurun, evlerini yakın. Solcuları öldürün. Polis ve asker durdurursa dönün onları da vurun" diyorlardı. Maraş'ta, bu tahrik ve propagandalar, tertipler, katliam, yakma yıkmalar, 23-24 Aralık 1978 tarihinde yaşandı. 25 Aralık gecesi ancak durdurulabildi. Olaylarda 111 kişi yaşamını yitirdi, binin üzerinde kişi de yaralandı. 552 ev ve 289 işyeri yakılıp yıkılarak tahrip edildi. *** Daha bunun Sivas'ı var, Çorum'u var, Gazi Mahallesi var. Tarihimizi unutmadı. *** Korktum. Çok korktum. Halil Nebiler Aydınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 said: Bahçeli'den Erdoğan'a: Hodri Taksim! "Sen 10 bin milisinle Taksim'e gel, ben de bin bozkurtumla geleceğim. Kasımpaşa'ya kadar arkana bakmadan kaçarsın..." o değilde bozkurt nedir ya tribün grubu gibi şakirt united vs bozkurt idman ocağı of of maça bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 iti ite ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar