Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla/Annenizle iletişiminiz

Wispy

Öne çıkan mesajlar

valla kız babaya erkek anaya falan derler ama benim babamla aram çok iyi lan (acaba ben kız mıyım?). bi derdim falan olduğunda babamla falan hallederiz hep, baya iyidir aramız. bi de düzenli olarak deli gibi kavga eder on dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi güler eğleniriz arada kalan annem afallar ve çıldırır genelde dsfjkhg.

genellikle yemeği falan da babam yapıyor zaten, annem geç dönüyor eve aç kalıyoruz sonra. annemin spesyalitesi sarhoşken ağzımdan bütün hayatımla ilgili laf almak, kadın gece pusuya yatıyor bildiğin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Annem her şeyimi bilir. İstisnasız. 23 yaş fark var aramızda, arkadaş gibiyiz. Beraber her şeyle taşşak geçebiliyoruz. En çok da beraber eğleniyoruz zaten. İşte beleh.

Babamla aramıza mesafe koydum ama çok önemli olmadıkça çoğu şeyimi paylaşmam.

Herşeyini mi..?

http://i.imgur.com/HfGXF.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden anneme anlatırdım derdimi okuldaki olayları falan. lisenin sonuna doğru bi kıza aşık oldum ki o evre bıçak gibi kesildi annemle paylaşımım. aradan 5 yıl geçti, ayda yılda bir oturup dertleşir olduk ki onda da renk vermicem diye adam gibi bi halt anlatamaz oldum. belki en baştan anlatabilir konumda olsaydım bu gün, bir önceki ilişkimin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen bok gibiyim hala daha. özlemiyor diilim annemle düzenli oturup muhabbet etmeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...