dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 darth vader NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben kimseyle iletismiyorum, o yuzden problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 başkası yapmadan ben yapiym başkasına gitmesin evet bir baba olarak seninle iletişim kuramadım. AHAHAHAHAÇOKOMİKXDXDXDXAHAHAHAHAHAHXDXDXDXDXD gerilmeyelim diye ben yaptım bu espriyi. böle amatör bir hata sana yakışmadı. bu kadar orta açılır mı be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bana mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 kime dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ne diyosun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Valide, pederle iletişim bi 15 senedir eksilerde. 10 konuşma girişiminden 10 uda bağırış çağırışla bittiği için başka türlüsü olmuyor zaten. Bi biraderle aram iyi aileden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 valla kız babaya erkek anaya falan derler ama benim babamla aram çok iyi lan (acaba ben kız mıyım?). bi derdim falan olduğunda babamla falan hallederiz hep, baya iyidir aramız. bi de düzenli olarak deli gibi kavga eder on dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi güler eğleniriz arada kalan annem afallar ve çıldırır genelde dsfjkhg. genellikle yemeği falan da babam yapıyor zaten, annem geç dönüyor eve aç kalıyoruz sonra. annemin spesyalitesi sarhoşken ağzımdan bütün hayatımla ilgili laf almak, kadın gece pusuya yatıyor bildiğin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Normal distribution çıktı bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 babamla yok gibi bişey. adam, abim evden taşınalı 2 haftayı buluyor halen fark etmedi zaten. annemle de normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Annemle iletişimim mükemmel babamla çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 işim düşmezse kimseyle konuşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 napae said: Annem her şeyimi bilir. İstisnasız. 23 yaş fark var aramızda, arkadaş gibiyiz. Beraber her şeyle taşşak geçebiliyoruz. En çok da beraber eğleniyoruz zaten. İşte beleh. Babamla aramıza mesafe koydum ama çok önemli olmadıkça çoğu şeyimi paylaşmam. Herşeyini mi..? http://i.imgur.com/HfGXF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bi seni anlatmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Benden bahsedeceği tek insan psikiyatristidir. Naz'la gerçekten bulusmamız lazım artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 seninle yaptiklarimizi sadece pazar gunu pedere anlatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Affetmemiştir onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 o da gidip papaya anlatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sonra haçlı seferleri haliyle. Purge them sinners. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 eskiden anneme anlatırdım derdimi okuldaki olayları falan. lisenin sonuna doğru bi kıza aşık oldum ki o evre bıçak gibi kesildi annemle paylaşımım. aradan 5 yıl geçti, ayda yılda bir oturup dertleşir olduk ki onda da renk vermicem diye adam gibi bi halt anlatamaz oldum. belki en baştan anlatabilir konumda olsaydım bu gün, bir önceki ilişkimin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen bok gibiyim hala daha. özlemiyor diilim annemle düzenli oturup muhabbet etmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 cok seviyesiz bir iliskimiz var. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/29892_395584441455_17900841455_4837412_5867626_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 maşallah. ben de bi uğrayıp el öpmeye gelicem inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar