Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 NTVspor git öldür kendini. Bu kadar rezalet bir simultane çeviri olamaz. Mourinho bütün kişiliği ile, hem de ingilizce, "A victory is a victory, a draw is a draw" diyor ve tercüman bunu "Bu zaferi kazanmaktan mutluluk duyuyorum bu biraz zaferdir." şeklinde tercüme ediyor. Hiç beğenmedim tercümeleri. Ispanyolca tercümeler de cok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Rezalet maç oldu, tüm heves, iyi maç beklentisi kursakta kaldı. Yazık oldu resmen. İlk yarı uyuttu, ikinci yarı da ara ara parladı işte. Son 10 dk dışında maçı izlememek bir şey kaybettirmezdi. R.Madrid'in penaltısı yalan, Barça'nın da bir penaltısı daha vardı yenen. Mourinho bakmış, açık oynamaya kalkınca ağzının payını alıyo, 5 tane yedirip yolluyolar yine eski taktiğine dönmüş. Çekti yine otobüsü kalenin önüne, kişiliksiz zevksiz defans futbolunu sergiledi yine. Penaltı + K.Kart olmasa da öyle devam edecekti heralde. Pepe bayağı iyi oynadı, Ronaldo bir şeyler yapmaya çalıştı azimliydi, Xavi bilindik Xavi'ydi yine, Puyol da sakatlanana akdar kritik 2-3 müdahale yaptı. Di Maria şaka gibiydi, zaten bu takımda ne işi var onu anlamadım, maçta da bişi yapmadı hiç. David Villa rezaletti, hatta sahada Villa formasıyla Güiza var sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 barcelona 1-0'ın üstüne yatmaya kalktı elinde patladı. yazık oldu ama, şerefsiz hakem yedi resmen haklarını göz göre göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Polyushka said: abi Mourinho sevinmiş. hey gidi hey Porto'yla şampiyonlar ligini alan teknik adam, kendi evindeki beraberliğe sevinir olmuş edit : tamam sevinmesi normal evet abi sevindi çünkü 5 yediği takımı, önce 11 kişi, sonra 10 kişi durdurmanın yolunu buldu. Pepe'yi keşfetti, Di Maria'nın vitaminsizliğini gördü. Kimin ne yaptığını seçebildi. Adam bunları kullanarak ŞL ve Kral kupası maçlarına çok farklı bir düzende çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çok uyuz oldum lan pepeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ben hala guardiola'dayım ya.Türkiye'de bırak futbolcuları, başkanlar çıkıp hakem hataları yüzünden birbirini yesin, camiaları karıştırsın, orada Guardiola, dünyanın en önemli maçında hakemin maçı katletmesine hoşgörülü davransın. bakıp örnek alsınlar diyeceğim de, burada daha ne tartışmalar, ne kavgalar çıkar daha en ufak bir hata yapılsın, bir penaltı verilmesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 moinyoyu bu maçta başarlılı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 TD)Pentagram said: şu ayrılıkçı bölücü döneklerın kazanmasını istemiyorum ya Biji Messi,Biji Barcelona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ronaldo'nun bi pozisyonu var. Kalecinin şişirdiği topu rakip yarı sahada, ayağının üstünde havada durdurdu (bizim futbolcular yerde stop edemiyolar), o şekilde sağğına soluna bakıp pas vericek adamını bulduktan sonra ayağını yere indirdi. Ve tekrarını göstermediler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Kim ne derse desin hakem felan. Readl Madrid ve Mourinho saygıyı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 maç 1-1 bitti ama morinho istediğini elde etti.zaten kazansada şampiyon olamıyacağını kendiside biliyordu bu maçı direk deneme tahtası olarak kullandı.bu maçta iyiydide şl ve kupa maçları süper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 realciyim ama mourinhonun reali defans yaptırarak 3 ön liborayla falan çıkartarak küçük düşürdüğünü düşünüyorum. ronaldo reis aktı yine de ama real bu oyunuyla barçayı yense bile memnun kalmaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 4Ever said: Kim ne derse desin hakem felan. Readl Madrid ve Mourinho saygıyı hak ediyor. niye abi fark yemediği için mi?herkes de bi morinho fanboyluğudur gidiyor. barcelona kaç yıldır dünya futbolunu yönetiyor,real zorla berabere kalınca morinho taktik denedi,saygı duyalım,ronaldo reis vs. 3 tane defansifle çıkıp ronaldo belki bala göte atar taktiği.ÜBER TAKTİK gerçekten. ulan özil girmese real atak yapamıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mourinho fanboyu sadece adam sivri diye çok da, Barça fanboylarını ne yapacaz? Başarıysa başarı, Mourinho bence şu anki Barcelona'dan daha saygıdeğer bir olgu. Ben futbolda mücadele seviyorum, paslaşma izlerken uykum geliyor. Bu Barcelona başarısız demek değil, ama Rijkaard zamanında başlayıp Pep ile zirve yapan Barça ne kadar övülüyorsa, Porto döneminden beri tek başına Mourinho da bir o kadar övülmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 futbol dediğin hızlı heyecanlı olmalı.barcelona başarılı ama bir atak yapacak diye 10dk kendi kalesi önünde pas çevirmesini izleyemiyorum daralıyorum hele bide 1-0 öne geçtilerse aboo yani rakipler bile bence bu yuzden pes ediyorlar :).ben sahada olsam sıkılır sakatlanmıs numarası yapar cıkarın beni derim.uykusu geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu yüzden sevmiyorum işte bende barcayı yeter artık gelin atın diye bırakıyor zaten insan sonra tık 5 tane yiyion :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bide bu xavi iniesta öyle bi adamlarki.faulsüz top çalan görmedim bunların ayagından.anca attıgı pasa yetişicen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BulletRide said: Mourinho fanboyu sadece adam sivri diye çok da, Barça fanboylarını ne yapacaz? Başarıysa başarı, Mourinho bence şu anki Barcelona'dan daha saygıdeğer bir olgu. Ben futbolda mücadele seviyorum, paslaşma izlerken uykum geliyor. Bu Barcelona başarısız demek değil, ama Rijkaard zamanında başlayıp Pep ile zirve yapan Barça ne kadar övülüyorsa, Porto döneminden beri tek başına Mourinho da bir o kadar övülmeli Sen mücadele seviyorsun da, Barcelona oynarken adamlar sana mücadele etme şansı bile vermiyor ki, misal Iniesta'ya 3 kişiyle de bassan adam topu saklayıp, en müsait adamına pas verebiliyor. Karşıda 10 kişiyle savunma yapan bir takım varken pas yapıp, boşlukları aramak saçma değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya defans yapsanda xavi iniesta cuk ayaga pas atıyor.yapmasanda atıyorlar. çizilmiş pas atıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 O dediğin kapanmayı Getafeler, Almeria'lar yapsa Barcelona bu kadar rahat oynayamazdı ligde. Çok ezber yerleşti, Barça top vermiyor diye de, sadece rakip takım Barça yarı sahasında pres yapmıyor. Defans oyuncularının pas kabiliyeti sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yani açık oynasan da bir şey değişmiyor, sadece yaptıkları 20 pas, 5'e düşüyor, daha hızlı geçiyorlar orta sahayı, sıkılıp uyuyacak adamlar 5 dakika daha ayık kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 BulletRide said: O dediğin kapanmayı Getafeler, Almeria'lar yapsa Barcelona bu kadar rahat oynayamazdı ligde. Çok ezber yerleşti, Barça top vermiyor diye de, sadece rakip takım Barça yarı sahasında pres yapmıyor. Defans oyuncularının pas kabiliyeti sebebiyle. E geçen sene Arsenal önde baskı yaptı 5'lik oldu, bu sezonun ilk yarısında Madrid önde presle başladı 5'lik oldu. Ki bahsettiğimiz takımlar dünyanın en iyi futbol oynayan takımları, nerde Almeria nerde Getafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Dediğim o zaten, kapanmayanlar 5lik olabiliyor. Ama siz her rakip kapandığı için paslaşıyorlar boşluk arıyorlar diyorsunuz, ben de diyorum Getafe kapanmasın 5 yemez. Sabaha kadar 5 yemez. Bazı paslar fifa oynarken şut yerine pasa basmışım hissi veriyor, harbi gereksiz çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bullet fifa dedinde intikamımı alayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Gel 1 saat sonra das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar