Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clásico vol 1: R. Madrid - Barcelona 16.04.11 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

NTVspor git öldür kendini. Bu kadar rezalet bir simultane çeviri olamaz.

Mourinho bütün kişiliği ile, hem de ingilizce, "A victory is a victory, a draw is a draw" diyor ve tercüman bunu "Bu zaferi kazanmaktan mutluluk duyuyorum bu biraz zaferdir." şeklinde tercüme ediyor.

Hiç beğenmedim tercümeleri. Ispanyolca tercümeler de cok kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Rezalet maç oldu, tüm heves, iyi maç beklentisi kursakta kaldı. Yazık oldu resmen.

İlk yarı uyuttu, ikinci yarı da ara ara parladı işte. Son 10 dk dışında maçı izlememek bir şey kaybettirmezdi.

R.Madrid'in penaltısı yalan, Barça'nın da bir penaltısı daha vardı yenen.

Mourinho bakmış, açık oynamaya kalkınca ağzının payını alıyo, 5 tane yedirip yolluyolar yine eski taktiğine dönmüş. Çekti yine otobüsü kalenin önüne, kişiliksiz zevksiz defans futbolunu sergiledi yine. Penaltı + K.Kart olmasa da öyle devam edecekti heralde.

Pepe bayağı iyi oynadı, Ronaldo bir şeyler yapmaya çalıştı azimliydi, Xavi bilindik Xavi'ydi yine, Puyol da sakatlanana akdar kritik 2-3 müdahale yaptı. Di Maria şaka gibiydi, zaten bu takımda ne işi var onu anlamadım, maçta da bişi yapmadı hiç. David Villa rezaletti, hatta sahada Villa formasıyla Güiza var sandım bi an.
Sosyal ağlarda paylaş

Polyushka said:

abi Mourinho sevinmiş. hey gidi hey Porto'yla şampiyonlar ligini alan teknik adam, kendi evindeki beraberliğe sevinir olmuş

edit : tamam sevinmesi normal evet

abi sevindi çünkü 5 yediği takımı, önce 11 kişi, sonra 10 kişi durdurmanın yolunu buldu.

Pepe'yi keşfetti, Di Maria'nın vitaminsizliğini gördü. Kimin ne yaptığını seçebildi.

Adam bunları kullanarak ŞL ve Kral kupası maçlarına çok farklı bir düzende çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala guardiola'dayım ya.Türkiye'de bırak futbolcuları, başkanlar çıkıp hakem hataları yüzünden birbirini yesin, camiaları karıştırsın,

orada Guardiola, dünyanın en önemli maçında hakemin maçı katletmesine hoşgörülü davransın. bakıp örnek alsınlar diyeceğim de, burada daha ne tartışmalar, ne kavgalar çıkar daha en ufak bir hata yapılsın, bir penaltı verilmesin de
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Kim ne derse desin hakem felan. Readl Madrid ve Mourinho saygıyı hak ediyor.

niye abi fark yemediği için mi?herkes de bi morinho fanboyluğudur gidiyor.
barcelona kaç yıldır dünya futbolunu yönetiyor,real zorla berabere kalınca morinho taktik denedi,saygı duyalım,ronaldo reis vs.
3 tane defansifle çıkıp ronaldo belki bala göte atar taktiği.ÜBER TAKTİK gerçekten.
ulan özil girmese real atak yapamıycak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mourinho fanboyu sadece adam sivri diye çok da, Barça fanboylarını ne yapacaz?

Başarıysa başarı, Mourinho bence şu anki Barcelona'dan daha saygıdeğer bir olgu. Ben futbolda mücadele seviyorum, paslaşma izlerken uykum geliyor. Bu Barcelona başarısız demek değil, ama Rijkaard zamanında başlayıp Pep ile zirve yapan Barça ne kadar övülüyorsa, Porto döneminden beri tek başına Mourinho da bir o kadar övülmeli
Sosyal ağlarda paylaş

futbol dediğin hızlı heyecanlı olmalı.barcelona başarılı ama bir atak yapacak diye 10dk kendi kalesi önünde pas çevirmesini izleyemiyorum daralıyorum

hele bide 1-0 öne geçtilerse aboo

yani rakipler bile bence bu yuzden pes ediyorlar :).ben sahada olsam sıkılır sakatlanmıs numarası yapar cıkarın beni derim.uykusu geliyor insanın
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Mourinho fanboyu sadece adam sivri diye çok da, Barça fanboylarını ne yapacaz?

Başarıysa başarı, Mourinho bence şu anki Barcelona'dan daha saygıdeğer bir olgu. Ben futbolda mücadele seviyorum, paslaşma izlerken uykum geliyor. Bu Barcelona başarısız demek değil, ama Rijkaard zamanında başlayıp Pep ile zirve yapan Barça ne kadar övülüyorsa, Porto döneminden beri tek başına Mourinho da bir o kadar övülmeli

Sen mücadele seviyorsun da, Barcelona oynarken adamlar sana mücadele etme şansı bile vermiyor ki, misal Iniesta'ya 3 kişiyle de bassan adam topu saklayıp, en müsait adamına pas verebiliyor. Karşıda 10 kişiyle savunma yapan bir takım varken pas yapıp, boşlukları aramak saçma değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

O dediğin kapanmayı Getafeler, Almeria'lar yapsa Barcelona bu kadar rahat oynayamazdı ligde. Çok ezber yerleşti, Barça top vermiyor diye de, sadece rakip takım Barça yarı sahasında pres yapmıyor. Defans oyuncularının pas kabiliyeti sebebiyle.

E geçen sene Arsenal önde baskı yaptı 5'lik oldu, bu sezonun ilk yarısında Madrid önde presle başladı 5'lik oldu. Ki bahsettiğimiz takımlar dünyanın en iyi futbol oynayan takımları, nerde Almeria nerde Getafe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...