Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Gaziantepspor/ 16.04.2011@ 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

soruyu sormadan önce konuyu biraz okusaydın keşke. ortada bir ağlama yok, daha doğrusu fenerlilerin senin deyiminle "ağlamasını" eleştiri var. "verilmeyen penaltı var" dediniz, sürekli bize oluyo dedik, "sert oynadılar" dediniz, sürekli oynuyolar dedik. Size daha ilk defa bunlar yapıldığı için şoktan kurtulamadınız, ama GS'ye BJK'ya aylardır bunlar yapılıyordu. İki takım da sakatlıktan belini doğrultamadı. BJK'ya o kadar dikkatli bakmadım ama GS maçlarında en az 7-8 tane yalandan penaltı ya da verilmeyen gerçek penaltı var GS aleyhine olacak şekilde. Bunları söylerken "ağlamayın" diyodunuz, "hakemler de insan" diyodunuz hem taraftar hem medya olarak. Böyle aylar geçti. İlk defa bi sizin başınıza da aynısı geldi, hemen romayı yaktınız, isyan bayrağını çektiniz. Bu nedir diyoruz işte. Bu hataları defalarca diğer takımlara karşı da yaptı hakemler. Ama böyle isyan çıkmadı, fenere denk gelince bak nasıl tüm medya saldırdı? Hakem düdüğünü as diye manşet atan mı istersin, sözde en tarafsızım diyen spor portalından göz göre göre 2 penaltı yediler diye maç yorumu mu, yoksa bugüne kadar aman hakemler canım hakemler diyen "yayıncı kuruluş"un en birinci adamının kaleminden 180 derece dönüş mü?

Ne oldu? İlk defa mı kötü yönetim var? Hayır. İlk defa mı yanlış penaltı kararları var? 10 tane 20 tane çıkartıp göstereyim istersen. İlk defa mı sert oynuyor rakip takım, ya da hakem ilk defa mı buna izin veriyor? TSL'nin tüm olayı sertlik zaten.

Ama işte ilk defa fenere denk geldi bu, bugüne kadar torpil vardı, bi hakem fenere de kötü davrandı. Eh ipin ucunda fener olunca da bugüne kadar ağız birliğiyle hakem kollayan, eleştirenleri "ağlamakla suçlayan" fenerli medya ve taraftar bastı yaygarayı.

Hoş bu tepkiden sonra yine fenere dikkatli ve kayırıcı kararlar hakemler gelir tekrar, bu baskı yerini bulur zaten de, yok eğer bulmazsa merak etmeyin, aylardır çekiyoruz biz bunu, bikaç maç sonra insan alışıyor. Siz de alışırsınız.

Yoksa kimse Aziz gitti takım hakem satın aldı demiyor. Eskisi gibi değil öyle işler, artık kabakuvvete paraya pek bakmıyor, kurnaz oynamak gerekiyor. Yoksa Fener böyle 2-3 sene üstüste son maça şampiyonluk kaçırmazdı zaten, parası neyse verir alırdı şampiyonluğu oraya kadar gelmişken. Aziz Yıldırım'dan ya da Fener'den daha güçlü mali yapı var mı TSL'de? Ama işte onu yapamıyosun, onun yerine güçlü olunca medya ağını çevrene topluyorsun, yayıncı kuruluşu tarafına çekiyorsun, taraftarının sesi daha çok çıkıyor, sonra bi hata oldum mu salıyorsun hepsini böyle meydana, hakemler baskı altına giriyor, arada bir tanesi böyle linç edilince kalanlar korkudan zaten ister istemez hatta istemese bile sana daha iyimser davranıyor. Şu an manşetlerden, haberlerden, köşe yazılarından yapılan da tamamen bu. Başka bir takıma hakem hatası olduğunda böyle isyan gördünüz mü son birkaç senede? (Avrupa maçları hariç tabii, o maçlarda milli birlik gazıyla zaten saldırıyoruz)
Sosyal ağlarda paylaş

Soruyu sormadan önce merak etme zaten takip ediyorum topici, önceliklle şu bana çok saçma geliyor 5-6 tane yalandan verilen ve verilmeyen penaltı var, neden sizin gibi yerine göre çok büyük camia, her yerde hatta her topicde uefa kupası sahibi olduğunu ısrarla her yerde belirtmekten çekinmeyen bir camia bu olaylara sessiz kalıyor? Dün geceki antep maçında ben bir Fener'li olarak lugano atılsa amenna derdim diyorum. Ha tabi gs'ye de hata yapılmıştır süperligde yapılmayan takımda olmadığını sanmıyorum. Ama gsde kendilerine yapılanları tabiki de gs forması ile görüyor kaldıki gs ses çıkarmıyorsa bu kendi suçu. Birde son 5 hafta kalmış şu kritik son haftalarda Fenere ilk kez yapılıyor falan uzay saçmalığı resmen, daha dün gibi ilk yarı GS maçınıda hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

önceliklle şu bana çok saçma geliyor 5-6 tane yalandan verilen ve verilmeyen penaltı var, neden sizin gibi yerine göre çok büyük camia, her yerde hatta her topicde uefa kupası sahibi olduğunu ısrarla her yerde belirtmekten çekinmeyen bir camia bu olaylara sessiz kalıyor?

Sessiz kalmadı ki, önce Adnan Polat açıklama yaptı "GS çok kötü oynadığı için söylemeye yüzümüz yok ama hakemler de maçlarımızı katletti kaç tane böyle maçımız var" dedi. Ama medya fenerli olduğundan üstünkörü geçti bunu. Biraz gündemi takip eden herkes gördü, burada da konuştuk.

Sonra baktı yetmiyor çok daha ağır konuştu, sonrasında da malum federasyondan ceza aldı daha yeni.

Hatta itirazlarından bir iki haber:

http://www.gazeteport.com.tr/SPOR/NEWS/GP_845726

http://www.gazetevan.com/Adnan_Polat_Hakemler_en_az_6_macimizin_kaderini_degistirdiler_dedi_agir_cezayi_yedi____galatasaray_Spor_Haberleri_%28guncel%29-15806h.htm

Pozisyonlar da kondu buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi marcus merk türk futbolunun içinden gelmiyor , serdar tatlı gibi türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi ve tarafsız hakemlerinden sayılan adamda mı sıkıyor?

serdar tatlının yazısı

Geçen sezon yönettiği Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra, 1 yıldır üç büyüklerin maçına, nedeni açıklanmayan bir sebeple verilmeyen Hüseyin Göçek, birden pazartesi Beşiktaş’ın, Cumartesi de Fenerbahçe’nin maçına atandı. Böylesine bir dönemde Hüseyin Göçek’e bu maçın verilmesi ödül müdür, ceza mıdır? Göçek’in adına çok üzüldüm. Bir FIFA hakeminin yok edilişine ancak bu şekilde şahit olabilirdik. Maalesef onu da gördük. Fenerbahçe’yi tutmadığını ispatlamak istercesine bir düşüncede sahaya çıkan Göçek, inanılmaz hatalar yaparak maça damgasını vurdu. Oyunun kontrolünü bir türlü sağlayamadı. Özellikle, köşe vuruşları sırasında, Emre Güngör-Lugano ikilisine bir türlü önlem alamadı. Oyuncuların itirazlarında da otorite kuramadı. En önemlisi; Fenerbahçe adına vermediği penaltılarla, tansiyonu yükselen taraftarı sakinleştirme görevini, kendisi yerine getiremediği için, bir kulüp başkanının sahaya kadar inmesine neden oldu. İpin ucunu daha ilk dakikada kaçırdı Pozisyonlara gelince... Emre Güngör’ün, Alex’e yaptığı net penaltıya devam, dedi. Bu karar oyunun fitilini ilk dakikadan ateşledi. 20’de bu kez Niang, ceza alanına girdiği anda, Ivan eliyle Senegalli’yi sırtından itti. Bu itme belki şiddetli değildi ancak, koşu halindeki Niang’ın dengesini bozunca, ayakları takılıp yerde kaldı. Penaltı olması gereken pozisyonda, Niang’a aldatmaya yönelik hareketten sarı gösterdi. 45’te, Emre Güngör, köşe vuruşu sırasında önündeki Lugano’yu sarılarak yere indirdi. Bu da net bir penaltıydı. Tek doğru kararı goldü Bir devrede yüzde 100, üç net penaltı pozisyonuna devam diyen hakemin bu kararları gerçekten, büyük şaşkınlık yarattı. İkinci yarıda da durum pek farklı değidi. Hakem oyunun kontrolünü tamamen kaçırdı. Sarı kartlar havada uçuştu, (13 sarı, 1 kırmızı) ancak Lugano’nun Wagner’in ayağına, Popov’un Emre’nin tendonuna bastığı pozisyonlarda, kırmızı yerine sarı göstermesi de hakemin oyundan tamamen koptuğunun göstergesiydi. Hüseyin Göçek, 50’de Semih’in, Karcemarskas’ın tutmuş olduğu topa vücuduyla hamle yapıp gol yaptığı pozisyonda dahi iptal kararını vermekte tereddüt yaşadı. Ancak iptal kararı doğruydu. Hüseyin Göçek adına ‘Bu maçta en doğru karar neydi?’ derseniz. 90+4’te Santos’un atmış olduğu golde, yardımcısının kararına uyarak vermiş olduğu doğru gol kararıydı.

Sosyal ağlarda paylaş

penaltıları filan dikkat etmiyorum o kadar fakat bu sert oyun sürekli oynanıyor zaten çoğu zaman galibiyetle bitirdiğimiz için maçları biraz sineye çekiliyor veya göz ardı ediliyor,alakasız takımların taraftarları gelip buraya ağlamayın,geçen hafta x'e şöyle tekme atıldı,bize 3,5 hafta önce 4 tane penaltı verilmedi,x yapınca kırmızı kart y yapınca sarı kart falan filan yazılınca sakız gibi uzuyor konu.elimizde not defteri her maçta kaç tane sert faul olmuş penaltı atlanmış yazalım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

her maç sabit olarak en az 5 pozisyonda böyle şeyler olduğu not almaya gerek yok.

Hani diyorlar hakemleri artık konuşmayın, başka ülkelerde konuşulmuyor falan diye ama başka hiçbir ülkede hakem hataları bu kadar üst seviye de, bu kadar oyuna etki edecek cinsten değil.

tabii konuşacaz, üstlerine gideceksin,

zamanında ali aydın ülkenin en iyi hakemlerinden biriyken 2-3 maçta çok büyük hatalar yaptı diye bir anda kellesi uçmadı mı? Şimdikilere bakıyorsun da o zaman o adamın suçu ne diyorsun

(gerçi tamam affedilmeyecek kadar büyük hatalardı onlarda sadfsdaf)
Sosyal ağlarda paylaş

antep maçında fener iyiydi, hakem maçı katletti, fener hakeme rağmen maçı kazandı gibi söylem ve fikirlere sahip olanları dehşetle izliyorum

fener için antep maçı o kadar önemliydi ki maçta olabilecek bir puan kaybı trabzonu % 99,9 şampiyon yapacaktı.

bunun farkında olan fener yönetimi futbolcuları öyle preslemiş ki futbolcular sahaya çıkan bir futbolcudan çok arenaya çıkan boğa gibiydi, gerçi bu sadece bu maça has bir olay değil, ikinci yarının başından beri kadıköydeki tüm maçlarda fenerli topçularda aynı saldırgan tutum hakim, bir şekilde hakemi etki altına alıp ince fauller ve kartlar ile olayı bitirme çabası içerisindeler

hal böyle iken fenerli yöneticiler ve aygut dilmene göre ise hakem tarafından hakkı yenen yine fenerbahçe

her neyse, şimdi antep maçında fener neden kötüydü onu anlatayım birazda ;

fener iyi demek, aleks iyi oynuyor, gol atıyor yahut asist yapıp semihe veya luganoya gol attırıyor demektir. bunu sene başından beri söylüyoruz. aygut dilmen bir süre bunu inkar etmeye, farklı bir sistem yaratmaya çalıştı ama sonunda o da aklın yolunun bir olduğunu gördü.antep maçında alekste, semihte çok sevdikleri diye tabir edilen pozisyonlardan yakaladılar, ama gel gör ki ikiside bu pozisyonlardan netice alamadı, tabi bu da hüseyin gökçekin yüzünden olabilir, fazlasıyla morallerini bozdu çocukların

fenerin ne kadar pozisyonu var ise antepin de en az o kadar gol yapabileceği pozisyonu oldu, yani maçın hakkı beraberlikti, ama olmadı, hemde nasıl olmadı, nizami bile atılmayan bir taçtan gelen top ile...

şimdi fenerin mi hakkı yenmiş oluyor antepin mi yoksa trabzonun mu ???

maçtan sonra kolpacı kuruluşu izledim, artık işi enternasyonele vurmuşlar, 50 yaşında marguz merki bile kolpalarına alet etmişler

neymiş efendim hepsi ortaklaşa incelemiş niyangın pozisyonunu , kesin penaltıymış.

niye penaltı olduğunu da hemen söyleyeyim ben size. çünkü malumunuz bu sene ligdeki rekabetsizlikten ötürü çok fazla tijitürk satılmadı, satılanların da büyük kısmını fenerliler aldı, bu kolpacı heyeti de bir iki hafta önceki semihin pozisyonunda penaltı yok diyince 20-25 milyon arası genç fenerliden tepki mailleri almışlar, dolayısıyla yeni tirend olan tiridi gözlüklerle seyretmişler maçı, onlarla bakınca da pozisyon penaltı görünüyormuş.

Sabah bir radyo programında bir fenerli isyan ediyordu, " tolunay kafkas trabzonlu ve galatasaraylı olduğu için oyuncularını aşırı motive etmiş vs... " , sanırım arkadaş herkesi bülent başgan gibi biat etmeye bekliyor

asbaşkan şekip bey diyor ki, " hakem penaltılarımızı vermeyince luganoya da kırmızı kart veremedi ", yani luganonun 2 kere kırmızı hak ettiğini kendi bile itiraf ediyor, ve 1 penaltı ile maçın henüz 15. dakikasındaki bir kırmızı kartı bir tutuyor, çünkü futboldan bu kadar anlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

antep resmen hakemle puan çalacaktı. ayıptır günahtır bu yahu 2 penaltı ve emre güngör kırmızı görmedi 90 dakka.
lugano da bilerek basmamıştır abartmayın görmüyor bile ve bastıgını farkedince çekiyor ayağını sarı kart bile ağır bir karar olmuş çünkü adam görmüyor. orda kırmızı diyenler futbolu öğrensin. adama ahlaksız denmiş bu kadar mı utanmaz oldunuz luganonun adını ağzına alırken abdest alın.

bir de bu antepi tese karşısında da görücez. ligde hiç bir iddiası kalmayan büyük antep ŞAMPİYONLAR LİGİ kalitesinde müdafa yaptı. tıpkı 2 hafta önceki bursa gibi. o bursa dün çıkıp resmen 1-0 skora uyudu. antep de birden eli ayağı çözülür tese maçında yenilirler şaşırmam artık. 17 takım bellemiş bizi düşman biz ne yapsak bizi şampiyon yapmaz bunlar. yazıklar olsun böyle lige düzene medyaya. herkes bel altı vuruyo ona rağmen bu takım her sene ilk 2'de.

BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE HEM DE ÇOK BÜYÜKSÜN Kİ GÖLGENDEN BİLE İRKİLİYOR TÜM TÜRKİYE.
Sosyal ağlarda paylaş

Lan şuraya fener hakkında bi haber görüp eleştirmeye geldim. harrykewel'ı okuduktan sonra resmen hevesim kaçıyo, gidip fener forması giyesim geliyo o kadar saçma şeyi dinledikten sonra.

İnsanın bu kadar gözü döner mi ya? Maçta hayvan gibi penaltıları yendi işte fenerin. Lugano kart görmedi, antepten de emre görmedi. Bence asıl olay fenerin ilk hakem hatası olan maçta, yenmesine rağmen bu kadar gürültü kopması.

Dün haber vardı, fenerli oyuncuların bacakları morarmış, bilmemneymiş. Lan quaresma fenerde olsa demek bırak hakemi, mhk başkanını, başbakanı istifaya çağırcaklar kart göstermiyolar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

antep maçında fener iyiydi, hakem maçı katletti, fener hakeme rağmen maçı kazandı gibi söylem ve fikirlere sahip olanları dehşetle izliyorum

fener için antep maçı o kadar önemliydi ki maçta olabilecek bir puan kaybı trabzonu % 99,9 şampiyon yapacaktı.

bunun farkında olan fener yönetimi futbolcuları öyle preslemiş ki futbolcular sahaya çıkan bir futbolcudan çok arenaya çıkan boğa gibiydi, gerçi bu sadece bu maça has bir olay değil, ikinci yarının başından beri kadıköydeki tüm maçlarda fenerli topçularda aynı saldırgan tutum hakim, bir şekilde hakemi etki altına alıp ince fauller ve kartlar ile olayı bitirme çabası içerisindeler

hal böyle iken fenerli yöneticiler ve aygut dilmene göre ise hakem tarafından hakkı yenen yine fenerbahçe

her neyse, şimdi antep maçında fener neden kötüydü onu anlatayım birazda ;

fener iyi demek, aleks iyi oynuyor, gol atıyor yahut asist yapıp semihe veya luganoya gol attırıyor demektir. bunu sene başından beri söylüyoruz. aygut dilmen bir süre bunu inkar etmeye, farklı bir sistem yaratmaya çalıştı ama sonunda o da aklın yolunun bir olduğunu gördü.antep maçında alekste, semihte çok sevdikleri diye tabir edilen pozisyonlardan yakaladılar, ama gel gör ki ikiside bu pozisyonlardan netice alamadı, tabi bu da hüseyin gökçekin yüzünden olabilir, fazlasıyla morallerini bozdu çocukların

fenerin ne kadar pozisyonu var ise antepin de en az o kadar gol yapabileceği pozisyonu oldu, yani maçın hakkı beraberlikti, ama olmadı, hemde nasıl olmadı, nizami bile atılmayan bir taçtan gelen top ile...

şimdi fenerin mi hakkı yenmiş oluyor antepin mi yoksa trabzonun mu ???

maçtan sonra kolpacı kuruluşu izledim, artık işi enternasyonele vurmuşlar, 50 yaşında marguz merki bile kolpalarına alet etmişler

neymiş efendim hepsi ortaklaşa incelemiş niyangın pozisyonunu , kesin penaltıymış.

niye penaltı olduğunu da hemen söyleyeyim ben size. çünkü malumunuz bu sene ligdeki rekabetsizlikten ötürü çok fazla tijitürk satılmadı, satılanların da büyük kısmını fenerliler aldı, bu kolpacı heyeti de bir iki hafta önceki semihin pozisyonunda penaltı yok diyince 20-25 milyon arası genç fenerliden tepki mailleri almışlar, dolayısıyla yeni tirend olan tiridi gözlüklerle seyretmişler maçı, onlarla bakınca da pozisyon penaltı görünüyormuş.

Sabah bir radyo programında bir fenerli isyan ediyordu, " tolunay kafkas trabzonlu ve galatasaraylı olduğu için oyuncularını aşırı motive etmiş vs... " , sanırım arkadaş herkesi bülent başgan gibi biat etmeye bekliyor

asbaşkan şekip bey diyor ki, " hakem penaltılarımızı vermeyince luganoya da kırmızı kart veremedi ", yani luganonun 2 kere kırmızı hak ettiğini kendi bile itiraf ediyor, ve 1 penaltı ile maçın henüz 15. dakikasındaki bir kırmızı kartı bir tutuyor, çünkü futboldan bu kadar anlıyor.

"Emre Güngör’ün, Alex’e yaptığı net penaltıya devam, dedi. Bu karar oyunun fitilini ilk dakikadan ateşledi. 20’de bu kez Niang, ceza alanına girdiği anda, Ivan eliyle Senegalli’yi sırtından itti. Bu itme belki şiddetli değildi ancak, koşu halindeki Niang’ın dengesini bozunca, ayakları takılıp yerde kaldı. Penaltı olması gereken pozisyonda, Niang’a aldatmaya yönelik hareketten sarı gösterdi. 45’te, Emre Güngör, köşe vuruşu sırasında önündeki Lugano’yu sarılarak yere indirdi. Bu da net bir penaltıydı. Tek doğru kararı goldü Bir devrede yüzde 100, üç net penaltı pozisyonuna devam diyen hakemin bu kararları gerçekten, büyük şaşkınlık yarattı. İkinci yarıda da durum pek farklı değidi. Hakem oyunun kontrolünü tamamen kaçırdı. Sarı kartlar havada uçuştu, (13 sarı, 1 kırmızı) ancak Lugano’nun Wagner’in ayağına, Popov’un Emre’nin tendonuna bastığı pozisyonlarda, kırmızı yerine sarı göstermesi de hakemin oyundan tamamen koptuğunun göstergesiydi. Hüseyin Göçek, 50’de Semih’in, Karcemarskas’ın tutmuş olduğu topa vücuduyla hamle yapıp gol yaptığı pozisyonda dahi iptal kararını vermekte tereddüt yaşadı. Ancak iptal kararı doğruydu. Hüseyin Göçek adına ‘Bu maçta en doğru karar neydi?’ derseniz. 90+4’te Santos’un atmış olduğu golde, yardımcısının kararına uyarak vermiş olduğu doğru gol kararıydı."

once sunu bi oku, sonra mac ozetini izle, ondan sonra bi buz torbası al kafana filan koy atesin sonsun harry, ne kuyruk acısıymıs arkadas sendeki nasil bir gaz nasil bir gozlerin kor olması :D
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Dün haber vardı, fenerli oyuncuların bacakları morarmış, bilmemneymiş. Lan quaresma fenerde olsa demek bırak hakemi, mhk başkanını, başbakanı istifaya çağırcaklar kart göstermiyolar diye.

şuna nasıl katılıyorum asdfs

Yalnız yönetim açıklama yapmış, bize karşı yapılan bu hatalardan artık bıktık, olursa bir daha yakarız bu gezegeni vs. tarzında gayet tehditkar bir açıklama,

Hani şampiyonluk yolundaki diğer rakibe niye penaltı verilmeme olmuyor vs. onlara niye böyle böyle de hafif ağlamak var.

Mantıklı yerde, harika bir açıklama yaptı aslında yönetim tebrik etmek lazım. Buradan şampiyonluk giderse biz demiştik, "HAKEM HAKEM HAKEM" diye ağlayacaklar, şampiyonluk kazanılırsa "HAKEMLERE RAĞMEN KAZANDIK, EN BİRİNCİ BİZİZ" diye ortalıklarda gezecekler,

Bakalım federasyon benzer açıklama yapan kulüplere verdiği hayvani cezalar gibi buraya da ceza verecek mi
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yalnız yönetim açıklama yapmış, bize karşı yapılan bu hatalardan artık bıktık, olursa bir daha yakarız bu gezegeni vs. tarzında gayet tehditkar bir açıklama,

Hani şampiyonluk yolundaki diğer rakibe niye penaltı verilmeme olmuyor vs. onlara niye böyle böyle de hafif ağlamak var.

Mantıklı yerde, harika bir açıklama yaptı aslında yönetim tebrik etmek lazım. Buradan şampiyonluk giderse biz demiştik, "HAKEM HAKEM HAKEM" diye ağlayacaklar, şampiyonluk kazanılırsa "HAKEMLERE RAĞMEN KAZANDIK, EN BİRİNCİ BİZİZ" diye ortalıklarda gezecekler,

Bakalım federasyon benzer açıklama yapan kulüplere verdiği hayvani cezalar gibi buraya da ceza verecek mi

yapilan aciklama bu: http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=15537 da ben burda tehditkar herhangi bisey goremedim

aciklama normal mi? degil, hatta salakca. turk futbolundaki bayadir eziliyor ama artik yeter seysi artik aliskanlik haline geldi. keske hic olmasa

ama seninde ilk defa bu tarz bi aciklama yapilmis gibi heyecan yapman ayri komik, turk futbolundaki gelenektir bu
Sosyal ağlarda paylaş

yok heyecanlanmadım ama birkaç hafta önce hakemleri savunan yönetimin en az beşiktaş ve gs'nin yaptıkları kadar seviyesiz bir açıklama da bulunması, tepkileri merak eden biri olarak beni bu konuda meraklandırdı.

Bakalım taraftar bu sefer nasıl tepki verecek. Gerçi tabii zirveye oynandığı için hafif bir dik başlılık olacaktır, BJK ve GS'nin durumu daha altta olduğu için her şekile çevrilmeye müsaitti ama Fener için neler olacak, nasıl karşılanacak bakalım.

Ben asıl ceza gelecek mi? Gelirse nasıl olur onu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...