yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yunusemre said: şu öğrenci kollektifleri denen grup genel itibariyle çok leş insanlardan oluşuyor.. Hani dışardan bakıyorsun ODTÜ'lü Hacettepe'li vs. diyorsun da yani bu gruptaki insanların birkaçıyla rast geldim gerçekten it, çakal kim varsa toplanmış gibi bir izlenim oluştu bende tabi hepsine de mal etmiyorum da benim karşıma çıkanlardan düzgün olanını görmedim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Tam bir 80'ler itülüsüsün usta, babam da o dönemden, arkadaşlarıyla falan toplandılar mı aynı yani. İTÜ'yü ölümüne savunmalarına kadar :) O dönemlerde öyle takılan gençler şimdinin patronları oldular hep. O tarz genç şu an bulman zor yani, geçim derdine düşünce sermayeden kaçmaktan ziyade hangi sermayenin kucağına otursak diye düşünüyor gençler artık. Ha kötü mü kötü, ama dünya böyle. Değil cahil, x olsa (x cahil'den daha düşük bi mertebe olmak üzere) ben gider o herifi orda dinlerdim, kıl olduğum mevzuuları da kalkar söz alır sorardım, ayazma'yı da alır eline verirdim. "Anarşik öğrenciler yumurta attı" diyeceklerine "Ağaoğlu Ayazma projesi hakkındaki sorulara yanıt veremedi" olurdu, insanlar saygı duyardı. (Katıldığım etkinliklerde yapıyorum yani öyle diym) Yumurta atmak bi şeyi çözmüyor yani. Çok çaresiz olsak tamam (biri sözlükte Bush-Ayakkabı olayını söylemiş, onda yapacak başka bir şey yok yani, ama dünyanın en süper üniversitelerinden birindesin, kalk söz al di mi?) Hakaret etmek te bi şeyi çözmüyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Komiksin çocuk. Ego'nun anlamına bak bakalım sen TEMEL TÜRKÇE SÖZLÜK'ten. Yanlışlıkla Ekşi Sözlük'e bakma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cetintas abicim, adami sevmezsin, yaptigi isleri sevmezsin, cok zengin oldugu icin sevmezsin, ideolojisi, yakin oldugu kisiler nedeniyle sevmezsin vs. orayi gectim. ama adama bir protesto yapicaksan, yumurta atmak, pasta atmak gibi bisey yapicaksan, oncelikle kendi universitene cagirip atmiyacaksin. gidiceksin adami sokakta yakaliyip aticaksin yumurtani. adami konferans vermeye cagirip, sonra gelince yumurta atmak gercekten komik. bir de dunya gorusu falan demissin, bu adamin da bir dunya gorusu vardir di mi abicim, madem universiteye konusmaya cagirdiniz, birakin anlatsin. adamin konusmasina izin vermeden yumurta acizce bi is gibi geliyo bana. yanlis anlasilmasin yumurta at ama universitene, yine ogrenciler tarafindan konusma yapsin diye cagrilmis adama atma. ha bi de, yumurta yerine pasta atsalar keske sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 "roket adam" said: Tam bir 80'ler itülüsüsün usta, babam da o dönemden, arkadaşlarıyla falan toplandılar mı aynı yani. İTÜ'yü ölümüne savunmalarına kadar :) O dönemlerde öyle takılan gençler şimdinin patronları oldular hep. O tarz genç şu an bulman zor yani, geçim derdine düşünce sermayeden kaçmaktan ziyade hangi sermayenin kucağına otursak diye düşünüyor gençler artık. Ha kötü mü kötü, ama dünya böyle. Değil cahil, x olsa (x cahil'den daha düşük bi mertebe olmak üzere) ben gider o herifi orda dinlerdim, kıl olduğum mevzuuları da kalkar söz alır sorardım, ayazma'yı da alır eline verirdim. "Anarşik öğrenciler yumurta attı" diyeceklerine "Ağaoğlu Ayazma projesi hakkındaki sorulara yanıt veremedi" olurdu, insanlar saygı duyardı. (Katıldığım etkinliklerde yapıyorum yani öyle diym) Yumurta atmak bi şeyi çözmüyor yani. Çok çaresiz olsak tamam (biri sözlükte Bush-Ayakkabı olayını söylemiş, onda yapacak başka bir şey yok yani, ama dünyanın en süper üniversitelerinden birindesin, kalk söz al di mi?) Hakaret etmek te bi şeyi çözmüyor ayrıca. Son satırına kadar yazdıklarına eyvallah. Saygı duyuyorum. Ama son satırına katılmıyorum. Hakaret etmedim kimseye eğer kastettiğin kişi bensem.Anlamadım çünkü kimi kastettiğini(sıfır ego var seagal ben de, bak anlamadığımı yazıyorum, sen yazamazsın değil mi gözüm böyle bir cümle şu foruma?)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Şu çocuk, gözüm, yavrum, canım ciğerim hitaplarına da bir son versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cetintas said: SeaGle said: he cetintas he he abicim evet güzel abim yıllardır paticik forumlarında aklıbaşında adam eksikti sen geldin doldurdun güzel abim boşluğu senin dünya görüşüne sahip olmadığımız için ne kadar mutsuzuz bilemezsin sayın abim. Evladım, dünya görüşü sahibi olmak için bilgi sahibi olmak lazım. Siz de bilginin kırıntısı yok ki! Geyik muhabbeti yapmaya gelmişsiniz dünyaya da, bu foruma da; besbelli. Senin, sizin haddinize mi düşmüş benim dünya görüşüme sahip olmak? Öyle bir beklentim yok ciğerim, emin ol. Böyle bir yanlış anlama varsa aman düzeltelim, benimle aynı dünya görüşünde olmayın zaten, gider atarım kendimi bir yerden. Sakın ha! Öbür mesajını da şimdi gördüm. Sen ne biliyorsun bu üniversitenin ülke için bir şey yapmadığını? Türkiye Cumhuriyeti'nin her yanında İTÜ'nün, İÜ'nün,kurulduktan sonra da ODTÜ'nün,YTÜ'nün emeği vardır. Bu kadar santralleri,fabrikaları,otoyolları,köprüleri,barajları sizin ALAYLI Ali Ağaoğlu ve tayfası mı yaptı? Pardon abicim de, bu ülkeye sadece senin okuduğun üniversite mi birşeyler kattı? Ya da şöyle diyeyim, çok övdüğün üniversiten, ve Türkiye'nin diğer üniversiteleri, bu ülkeye, o senin "nanik çekiyoruz yea" dediğin yabancı üniversitelerden mezun adamların kattığının kaçta kaçını katabildi? Yanlış anlama yabancı hayranı değilim güzel abim, ama o kadar fazla övünmene de gerek yok. Biz de mühendislik mesleğine uzak değiliz güzel abim. Ben mühendislik öğrencisiyim, benim büyük nesillerimden de çok var mühendislik yapan ailemde. Senin dünyada olduğun yıl kadar benim aile fertlerimden birkaçı mühendislik alanlarından birinin ilgilendiği sektörlerin içinde buluynuyor, onu da söyleyeyim sana. Bu ülkede Mühendishane-i Bahrî-i Hümâyûn'dan çıkan tek sen yoksun abim, haber vereyim. Aslında ne yazsam boş güzel abim, senin değerli dünya görüşünü taşımadığımız için her söylediğimiz sana yalan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Marty said: cetintas abicim, adami sevmezsin, yaptigi isleri sevmezsin, cok zengin oldugu icin sevmezsin, ideolojisi, yakin oldugu kisiler nedeniyle sevmezsin vs. orayi gectim. ama adama bir protesto yapicaksan, yumurta atmak, pasta atmak gibi bisey yapicaksan, oncelikle kendi universitene cagirip atmiyacaksin. gidiceksin adami sokakta yakaliyip aticaksin yumurtani. adami konferans vermeye cagirip, sonra gelince yumurta atmak gercekten komik. bir de dunya gorusu falan demissin, bu adamin da bir dunya gorusu vardir di mi abicim, madem universiteye konusmaya cagirdiniz, birakin anlatsin. adamin konusmasina izin vermeden yumurta acizce bi is gibi geliyo bana. yanlis anlasilmasin yumurta at ama universitene, yine ogrenciler tarafindan konusma yapsin diye cagrilmis adama atma. ha bi de, yumurta yerine pasta atsalar keske sdf Marty'ciğim. Doğru söylüyorsun da koskoca üniversitede öğrencilere mi soruyorlar kimin çağırılacağını? Daha doğrusu her öğrenciye mi soruyorlar. Üstelik tüm öğrencilere soracaklar diye de bir şey yok. Bu dünaynın her yerinde böyle. Öğrenciler veya yönetim böyle bir davet yapar ama neticede konuşmacıyı protesto etmek isteyen öğrenciler de eder. Elin adamında başbakanın suratının ortasına pasta yapıştırıyorlar, adam gülüp yüzünü siliyor ve konuşmaya devam ediyor. Yani bence oraya takılmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 said: "Ben yine de bu beynini kullanma özürlü dalemalara bir şeyler yazmak zorunda hissediyorum kendimi, yazayım, onlar nasıl olsa bilirler kendilerini" Ben bunu üstüme alındım. Gereksiz yani. Üzdün beni çetin reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bir dünya görüşün yok Seagle, bulandırma ortalığı. Söyleyeceğin bir şey varsa söylersin.Sen İTÜ'ye b.k attığın için tabi ki ben belli başlı Türkiye'ye katkısı olan okullarımızın adını saydım. Yoksa tabi ki Türkiye'de çok değerli mühendisler, bilim adamları yetiştiren okullar var. Ben yok diyebilir miyim böyle bir şeye? Ya da yok desem ciddi bir tarafı olur mu söylediğimin? Senin mühendislik öğrencisi olman içimdeki sıkıntıyı daha da arttırdı şimdi. Vah memleket vah! Tartışmaya orta yerden giren değerli arkadaşlar. Mevzu bildiğiniz gibi değil. Kimsenin düşüncesine saygısızlık etmek ya da hakaret etmek düşüncem yok. Haddim de değil. Sonuna kadar fikir özgürlüğünü savunuyorum, zamanında gençken bunun mücadelesini verdim, hala da veriyorum. Ama fikir özgürlüğü, düşünce özgürlüğü ile saygısızlık özgürlüğünü karıştırmayalım birbirine arkadaşlar. Burada olan saygısızlarla girilmiş olan polemik sadece. Çok memnun da değilim bu polemiklerden ama girmiş bulundum bir kere. Neyse. Kısmetten ötesi olmuyor tabi. roket adam, başında da dediğim gibi, beynini kullanmayı bilmeyen adamlar var bu forumda. Bu hakaret değil eğer bu alıntıyı "aha bak hakaret işte" diye yapıştırdıysan. <>demiyorum dikkat edersen, beynini kullanmayı bilmeyen diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://galeri.milliyet.com.tr/2007/6/29Tarihi_fotograflar,_tarihi_oykuler/5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 saygılar cetintas abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Yapma güzel abim yapma canım abim şurda 3 gündür forumdasın, 3 günde 24 saat benim yazılarımı okuyor olsan 72 saat eder. 72 saatte sanal bi ortamda bikaç mesajını okuduğun insan hakkında "dünya görüşün yok" diyebilecek kadar insan sarrafı mısın güzel abim be. Ne adammışsın be çetin abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Saygılar benden Masquerade kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 SeaGle said: Yapma güzel abim yapma canım abim şurda 3 gündür forumdasın, 3 günde 24 saat benim yazılarımı okuyor olsan 72 saat eder. 72 saatte sanal bi ortamda bikaç mesajını okuduğun insan hakkında "dünya görüşün yok" diyebilecek kadar insan sarrafı mısın güzel abim be. Ne adammışsın be çetin abim. Aynen öyleyim canım kardeşim. 95% insan tanıma özelliğim var. 5% hata payım var. Umarım ilerleyen günlerde seninle ve senin gibi arkadaşlarla ilgili düşüncelerim bu 5% içinde yer alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hakkaten sigıl sen cinsel içerikli konulara geç çetin abim dogru diyor :) abimizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Çetincim gelmişsin 40 yaşına, 20-23 yaşındaki gençlerle, liseli gençler gibi laf dalaşına giriyorsun. Yakıştıramadım canım sana bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cetin naber göz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Cuce said: TD)Pentagram said: Ben yumurta atılmasını vitaminsizlik olarak görüyorum.Öküz gibi argümanlı soru hazırlarım orada bi yuzunu kızartırım daha süper olur.bırak şaşırdığım böyle olayların olduğu ünive niye konuşmacı olarak giderlerki. zakea prıltını harcadığınla kalırsın. yüzüde kızarmaz. "ahhaha sen hayal dünyasında yasıyosun ben gerceklerin isanıyım" der boş boş. gecer gider bütün mevzu. cocuklar sinirleirnden adamın acının acıtmak icin yumurta atmıyo, haber olabilmek için medyaya taşınabilmesi için tepkilerinin yumurta atıyo Aynen yani istersen çürütülemez argümanlarla gel her zaman söyleyecek son sözleri var. Ben metroda açılan harun yahya sergilerinden bir sunucu ile benzer bir tartışmaya girdiğimde adam en sonunda cevap veremeyince "ama senin bahsettiğin ideal bir dünya öyle bir yerde yaşamıyoruz" falan gibi saçma sapan bir söz söyledi. hiç de umursamadan böyle aptal şeyler söyleyip kıvırabiliyorlar. Bu ülkede bir tren kazası faciasına yol açıp da "böyle bir anda mesleğimden istifa etmem doğru olmaz" diyen bakanlar var. göm o yüzden kafasına yumurtayı rahatla biraz. hem yumurta gömersen olay olur haber olur belki merak eden insanlar araştır bunlar neden böyle yapmış diye internetten ilgili haberleri falan okurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cetintas said: Marty'ciğim. Doğru söylüyorsun da koskoca üniversitede öğrencilere mi soruyorlar kimin çağırılacağını? Daha doğrusu her öğrenciye mi soruyorlar. Üstelik tüm öğrencilere soracaklar diye de bir şey yok. Bu dünaynın her yerinde böyle. Öğrenciler veya yönetim böyle bir davet yapar ama neticede konuşmacıyı protesto etmek isteyen öğrenciler de eder. Elin adamında başbakanın suratının ortasına pasta yapıştırıyorlar, adam gülüp yüzünü siliyor ve konuşmaya devam ediyor. Yani bence oraya takılmayalım. orda isler nasil yuruyor bilmiyorum ama, buyuk ihtimalle ogrenci birligi karar alip yonetimden de izin aliyolardir. tabi ki tum ogrencilere sormiycaklar, ogrenci birligi bunun icin var. ogrenci birligi de mutlaka oylama anket falan yapmistir kimi cagiralim diye, neyse, sonuc olarak kendi ogrencilerinin cagirdigi misafiri konusturmadan yumurta atmak hem cok zavalli bi hareket, o kadar universiteli "zeki" insanin oldugu yerde cok acizce, ustelik de universitenin mantigina aykiri, birak konussun, tecrubelerini paylassin. soru sor, adami got et, naparsan yap. yumurtayi da git adami disarda yakala at kafasina. edt; ardethin postu okuyunca yazamadan duramadim, bizim okula da bi ton adam davet ediliyo, sonucta herkesin ayri bi is tecrubesi var, 10 sene okusan ogrenemeyecegin seyler ogreniyosun. ben tamamen bunu dusunerek soyluyodum yumurtanin yeri orasi degil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Loxias said: Çetincim gelmişsin 40 yaşına, 20-23 yaşındaki gençlerle, liseli gençler gibi laf dalaşına giriyorsun. Yakıştıramadım canım sana bunları Ben de böyleyim işte, huyum kurusun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 öğrencilerin mezun olduklarından sonra, iş isteyebilecekleri şirketlerin patronları diye, yanlış yapılan şeylere göz yummaları mı bekleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 cetintas said: Not:Geçen sene ki KARİYER GÜNLERİ'nde kendisine soru soran kız öğrenciye hayvanca cevap veren Pegasus sahibi göççük Sabancı ne demişki orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 protesto etmek başka, zekice soru sormak bambaşka. bu 2 si çok farklı. dolayısıyla amaç farklı. Ecevit başbakanlık binasından çıkarken yazar kasa atan adam yazar kasa atmak yerine zekice soru sorsa kimse hatırlamıyor olacaktı neden o tepkiyi verdiğini. Bush'a ayakkabı atan gazeteci ayakkabı atmak yerine zekice soru sorsa kimse neden ayakkabı attığını anlamayacaktı. Ali Ağaoğlu'na zekice soru sorsalar şu an burda bu konu açılmamış, hiçbir haber kanalında haberi geçmemiş, hiçbir sözlükte tartışılmamış olacaktı. Protesto etmenin amacı sesini duyurmak, hitab ettiğin kitleyi genişletmektir. O yüzden artık bırakın şu anlamsız " böyle protesto olmaz, zarar veriyorlarrrrrrrrrr! yumurta atmayın soru sorun" saçmalığını. Yok öyle birşey. http://www.youtube.com/watch?v=ujF550zlU24&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Marty said: cetintas said: Marty'ciğim. Doğru söylüyorsun da koskoca üniversitede öğrencilere mi soruyorlar kimin çağırılacağını? Daha doğrusu her öğrenciye mi soruyorlar. Üstelik tüm öğrencilere soracaklar diye de bir şey yok. Bu dünaynın her yerinde böyle. Öğrenciler veya yönetim böyle bir davet yapar ama neticede konuşmacıyı protesto etmek isteyen öğrenciler de eder. Elin adamında başbakanın suratının ortasına pasta yapıştırıyorlar, adam gülüp yüzünü siliyor ve konuşmaya devam ediyor. Yani bence oraya takılmayalım. orda isler nasil yuruyor bilmiyorum ama, buyuk ihtimalle ogrenci birligi karar alip yonetimden de izin aliyolardir. tabi ki tum ogrencilere sormiycaklar, ogrenci birligi bunun icin var. ogrenci birligi de mutlaka oylama anket falan yapmistir kimi cagiralim diye, neyse, sonuc olarak kendi ogrencilerinin cagirdigi misafiri konusturmadan yumurta atmak hem cok zavalli bi hareket, o kadar universiteli "zeki" insanin oldugu yerde cok acizce, ustelik de universitenin mantigina aykiri, birak konussun, tecrubelerini paylassin. soru sor, adami got et, naparsan yap. yumurtayi da git adami disarda yakala at kafasina. hukuk terminolojisinde güzel bir latince söz vardır marty bilir misin ? "ignorantia non est argumentum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar