barnacle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 güzel hikaye kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 geçmiş olsun önündeki maçlara bakıcan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 selvi boylum bim yazmalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 moncici said: ahahahah süper hikaye ya. yalnız ben kızın artizliğe takıldım. "üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" nedir abi? sanki atmosfer nu peranın terası, takımlar tuvaletler çekilmiş. bimdesiniz lan.sfsafa nu teras da az kaça ona, newyork falan lazım minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 sonra bir kenara geçip sütünü içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 forever alone boy resmi icecegi :p gif fln yapsn biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aquila said: Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz... Lan senaryom arkada kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lan ben bu bimde ki poşetleri hiç açamıyorum ya, sırf bu yüzden bime gitmiyorum bide ürünleri dandik tabi o da var da neyse. rezil oluyorum kazada açılmıyor poşetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hikaye aşırı sempatik yalnız ahaha. güldüm eğlendim ama o cesaretine hayran kaldım. yok yani tanımadığım bi kızı bi yere davet etmek falan...aşırı sıkıntılı iş kutlarım zor olsa da yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 eh artık bim mim uğraşacağına şu barda biraz daha vakit geçir yalnız kız geldi mi yazılırsın direk. de yalnız kız da gelmez kolay kolay gerçi. 2li kızlara falan yazılırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 AHAHAHA sütü açıp köşede içmek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu arada bakirkoy bim mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 pardon lan $ok tu ordaki karistirmisim, istanbulda bitane bime benzer bisi biliyom oda sok cikti fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mutlu son bitseymiş bari ya rahatladım diyosunda ben inanmadım :).tamam açıldın rahatladın fakat kızın manitası cıktı başka bi hüzün haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 evet nerdeki bim olduğu açıklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 moncici said: evet nerdeki bim olduğu açıklansın dimi sonra hepiniz gidin beni bir arkadas yolladi.. bir süt bide 5 liralik.. öhhmmmm -kredi ? heh ondan vardi :D diye kafasni ütüleyin dimi.. bence söyleme yada söyle gidenler anlatir eglence olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. olm nası moralim bozuk ama kahveyi püskürtüyodum, köşeye geçip süt içmek ne demek lan ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 su bana da oldu ya :D keyfim yok ama histerik histerik guluyorum böyle durup durup.. köseye gecip süt icmek :D :D üzüntümden kendimi süte vurdum fln ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aquila said: Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz... ahahaa and the oscar goes to aquila for best fiction scenario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 üzüldüm valla lan. o kadar uğraş dur. sonra böyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 acilmisti said: Kısa bir duraksamadan sonra gelen cevap "Üzgünüm ama şansınızı kaçırdınız" oldu. DoruK - 6 gün evvel said: bu gidişle iş çıkışına gide gide bi gün erkek arkadaşının onu işten aldığı güne denk geleceksin iyice moralin bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aquila said: Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz... ahahahhahahah canım süt istedi yalnız. adamı süt lobisi yollamış olabilir. bu kadar sempatik anlatım mı olur yaw! olm sana kız mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Süt olayına güldüm. Geçmiş olsun gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar