Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yeni özellikler eklenmiş ue3'e, bi video yayınlamışlar: http://www.gametrailers.com/video/engine-3-unreal-engine/712631 baştaki gösterdikleri oyun videosuna aşık oldum, süper gözüküyor. keşke deus ex 3'ü öyle yapmış olsalardı, yüzyılın oyunu olurdu benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 youtube isteyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=7v2ExTxlf7c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 cep teller için licensing unity'den uygun geliyor diye bişi denilmiş sanırım bana. anımsayamadım ama kaç para demişlerdi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yeni nesil konsollar çıkmadan bu teknik özellikleri göremeyiz bence. sonuçta adamlar oyunlarının %80'ini konsolda satıyor. mevcut nesil de 2006 çıkışlı galiba, 2013-4 gibi gelir yeni nesiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 teknik özellikleri niye göremeyelim? ue4 yapmıyor adamlar, olan engine'i güncelliyorlar. dx11 güncellemesi yapamıyorlarsa ayıp zaten adamlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 konsollar olmasa şuan oyunlar 64bit olarak oynuyorduk.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 konsollar olsa da olmasa da bişi farketmez, unreal engine 3 yine unreal engine 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi bune ! nası bi hayvanlıktır bu!?!?!?!?!?!? bu nası bi grafik vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bone said: teknik özellikleri niye göremeyelim? ue4 yapmıyor adamlar, olan engine'i güncelliyorlar. dx11 güncellemesi yapamıyorlarsa ayıp zaten adamlara :P bunun sürümü için 3.95 falan denmişti sanırım udk forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bu engine kadar başarılı bir kaç engine var ( Chrome, Halo, CryEngine3 )ama sonuçta pazarlamayı da iyi yapmak lazım. Unreal Engine bir çok oyun kullanıcısı için en iyi performans veren bir engine. Bir CryEngine3 gibi hayvan gibi donanım gerektirmiyor mesela. Ayrıca olay DX11 de, Tessellation FTW Not: Source nerdesin!!! Edit: Bug mıdır nedir, Link olarak ekliyorum yine video olarak çıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hemen mukemmel crytek 3 ornegi gosterelim: http://i.imgur.com/or99J.jpg adamlar zaten ue3'i gosterirken konsollara hitaben yapiyoruz dediler. tabi bunun icin yeni nesil ps4 felan cikmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ctf-facing worlds müziği eşliğinde vermeleri (tu) (tu) epic cidden adını sonuna kadar hakeden bir şirket. 15 yıldır shooter ve grafik motoru konusunda sektördeki yerlerini hep korudular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Epic'in motor çok iyi gerçekten, eğer sıkı modifikasyon yapılırsa çok daha iyi oluyor Epic'in kendi oyunlarından falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar