behran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 hobbit'ten önce fragmanı gösterdiler. Ekranda "Man of Steel" çıktığı anda alt yazıda "Superman'ın Zırhı" yazdı. tr'de çeviri hakkaten inanılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 celigin adami yazsa daha mi iyiydi. http://www.youtube.com/watch?v=HecOsBQOLEc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ne yazsınlar behran sen önersene mesela bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben olsam süpermanin kırmızı slip donu yazmayı tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 behran said: hobbit'ten önce fragmanı gösterdiler. Ekranda "Man of Steel" çıktığı anda alt yazıda "Superman'ın Zırhı" yazdı. tr'de çeviri hakkaten inanılmaz.. tr'de çeviri her zaman kötü zaten. sanssizsansli gibi kişilere çevriltince öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 çelik adam = süperman, e adam bakınca giysiyi görmüş fragmanda hadi demiş onuda ekleyeyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 çelik zırhlı duvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Adamın dibi olarak da çevrilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WeWpCJruFlw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 çok iyi olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bone said: neyse ki nolan yönetmenlik yapmıyor, "gerçekçi olsun" diye kostüm giyince gırtlak kanseri gibi konuşan bir superman olmayacak. of bne bunu da imzama almak istiorm ama sığmıyor nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kaçıncı re-make acaba bu :) ya ben hiçbir zaman anlamadığım ya da unuttuğum konu şu: Supermanlerin gezegeni nasıl yok edilebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kadın casti çok kötü filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ateyizler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 BiTcH_oFBaT said: kaçıncı re-make acaba bu :) ya ben hiçbir zaman anlamadığım ya da unuttuğum konu şu: Supermanlerin gezegeni nasıl yok edilebiliyor? normal insan orda onlar. superman, kryptonın kırmızı gunesınden dunyanın sarı gunesıne gelince gücleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben hiç merak etmemiştim ama şimdi bende merak ettim nasıl yok ediliyor lan sgdna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yamulmuyorsam iç savaşta aşırı güç kullanmaktan kendi kendilerini patlatıyorlar edit: ve spo sayılır http://superman.wikia.com/wiki/Krypton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Cuce said: BiTcH_oFBaT said: kaçıncı re-make acaba bu :) ya ben hiçbir zaman anlamadığım ya da unuttuğum konu şu: Supermanlerin gezegeni nasıl yok edilebiliyor? normal insan orda onlar. superman, kryptonın kırmızı gunesınden dunyanın sarı gunesıne gelince gücleniyo hmm şimdi oldu. Çok küçükken okurdum siyah beyaz serisini superman'in. Hiç sevmediğim bir karakter nedense. Adam kusursuz gibi böyle, hatta küçükken de bir çizgi roman serisinde ölmüştü. Kurtulduk demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Çekilmişti bu film ya. http://www.youtube.com/watch?v=b3WZZOHqp6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 orjinalinde gezegenin kendinden patladığı varmış. ki hatırlıorm ben bi filminde böle bişiler çiziodu kristale amca sonra gezegene bişiler oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 hep kendisi patlıyo zaten. ya supernova ya icerden patlıyo falan filan, öle galactus geldi yedi gibi bişi yok yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar