Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda sorunsalı

xxbar

Öne çıkan mesajlar

kariyer derken.

şampiyonlar ligi kupası barcelona kaptanlığı falan mı olması gerekiyor.

galatasaray ile şampiyonluk tecrübesi var.avrupa tecrübesi var.24 yaşında.galatasaray kaptanı

daha kariyeri yeni başlıyor adamın.e yeteneğini inkar edemeyiz

başka ne olcaktı.ardayı sevmiyorum ve gitmesini istiyorum.1 senedirde çok kötü

fakat arda için başka söylenicek birşey yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Fb'de selçukta şampiyonluk yaşadı,avrupa tecrübesi de var ,tr ligini abartmayın gs kaptanlığı yapamadı/yaptırılmadı ne derseniz deyin nuride yanlış bilmiyosam dortmund kaptanı aralarında bi fark aranırsa nurinin bundesliga tecrübesi daha ağır basar bence
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki selcugunda şampiyonluk tecrübesi var.ama malesef selcuk gayet yeteneksiz ki bunu sizde biliosunuz.selcugun fenerde oynaması turk futbolunun ayıbıdır

arda ile selcugu bir tutanada ciddi cevap vermemek lazım aslında

sonuçta bu tecrübeleri tabiki tek başına bir işe yaramaz.ama arda yetenekli ve adam iyi topcu aksini idda edemeyiz

avrupa giderse burda oynadıgının daha fazlasını yapmak zorunda.ve daha istekli olucaktır bence.asıl orda izlemek lazım adamı
Sosyal ağlarda paylaş

Polat anlatıyor:

Fenerbahçe Arda’ya yılda 5 milyon euro teklif etti.
Bizden yılda 1 milyon euro alıyor.
Kafasını dağıtmak bir yana beynini bile uçuklatacak bir miktar bu.
Florya tesislerinde çağırdım odama.
Ona olan en güzel duygularımızı bir kez daha hissettirecek kısa bir konuşma yaptım.
Sonra masanın üzerine bir kâğıt bir de kalem koydum.
“Al bunları. Bir odaya kapan. Kâğıda istediğin rakamı yaz gel. Ödeyeceğim.”
Gitti.
Çok geçmeden geldi.
“Başkanım çok teşekkür ederim. Hiçbir rakam yazmadım. Ben Galatasaraylıyım. En değerli olan şeyim bu. Siz neyi yazarsanız kabulümdür.”
Arda’ya bağıranlar, küfür bile eden edepsizler, onun futbolundaki estetiği, yüreğindeki güzelliği, Galatasaray DNA’sını anlayamayan sizler bu yaptığınızın nasıl büyük bir haksızlık, vefasızlık, kadirbilmezlik olduğunu anlıyor musunuz?
Arda, sarı kırmızılı formayı şerefle taşımış, teriyle ıslatmış, oyunuyla ve zekâsıyla çok ender gelen büyük futbolcudur.
Onun bu yıl geçirdiği sakatlık üstüne bir de psikolojik yıkıntı ancak 1-2 yıl Avrupa’ya gitmesiyle belki izleri silebilir.
Travmaya terapi olabilir.
Dönüşünde tekniğini, deneyimini daha da zenginleştirerek Galatasaray’da aslanlar gibi oynar.
Fenerbahçe de çok istekli olmasın.
Bonservisini alırken, anlaşmasına Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamasını önleyen öyle hükümler konur ki, bunları ne Fenerbahçe aşabilir ne de bir başka Türk takımı.
Arda zaten istemez ama üzerindeki baskıyı bu maddeler önler.

Güneri Civaoğlu yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

eksik bile demiş.
medya iyi abanıyor gitsin diye ama. biliyolar ki türkiyenin en iyi oyuncusu arda ve gelecek sene iyi bir takım kurulsa dahi arda telafisi olmayan bir kayıp olacak. az biraz daha aban medya, belki yollatırsın çocuğu.

meanwhile in izmir

http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/1833/B_a294266e3327ca44fb7c53419e72c2cd.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ben bundan 2-3 sene önce diyordum. Arda gitmeli diye. Hem kendi geleceği açısından iyi olacaktı, hem Gs iyi para kazanacaktı. Hem de arda'nın bozulup, kabak tadı vereceğinin bilinmesi için yaşayıp görmek gibi bir de zorunluluk yoktu. Bilemiyorum, yoksa ben mi çok ileri görüşlüyüm ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...