S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ardanın ne kariyeri var anlayamadım pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 kariyer derken. şampiyonlar ligi kupası barcelona kaptanlığı falan mı olması gerekiyor. galatasaray ile şampiyonluk tecrübesi var.avrupa tecrübesi var.24 yaşında.galatasaray kaptanı daha kariyeri yeni başlıyor adamın.e yeteneğini inkar edemeyiz başka ne olcaktı.ardayı sevmiyorum ve gitmesini istiyorum.1 senedirde çok kötü fakat arda için başka söylenicek birşey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Fb'de selçukta şampiyonluk yaşadı,avrupa tecrübesi de var ,tr ligini abartmayın gs kaptanlığı yapamadı/yaptırılmadı ne derseniz deyin nuride yanlış bilmiyosam dortmund kaptanı aralarında bi fark aranırsa nurinin bundesliga tecrübesi daha ağır basar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Geçen sene Arda'yla Chelsea Liverpool ilgileniyor diyorlardı auheuhauha. Arda bu iki takıma gitsin ilk 11e girsin bir daha futbol maçı izlemem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 evet arda dediğin kimdir daha yeni alt yapıdan çıktı,top oynamayı falan bilmiyor uluslararsı alanda bir tecrübesi yok.madridde okadar gerizekalıki 10milyon dolar para vericek bu amatör adam için. hey allahım hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 10m a neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum.adamın milli takım performansı ortada.onun olmadığı maçları hep kaybediyoruz.2008 de yaptıkları ortada.topal 5m ediyorsa arda'nın 10m etmesi çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gitsin kendini gelistirsin. 4 5 seneye sinemsizlige dayanamayip fenere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sinemi götürür orda post-arjantin pembe dizilerinde boy gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Çok erken kaptan yaptılar şimdi bi amacı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 tabiki selcugunda şampiyonluk tecrübesi var.ama malesef selcuk gayet yeteneksiz ki bunu sizde biliosunuz.selcugun fenerde oynaması turk futbolunun ayıbıdır arda ile selcugu bir tutanada ciddi cevap vermemek lazım aslında sonuçta bu tecrübeleri tabiki tek başına bir işe yaramaz.ama arda yetenekli ve adam iyi topcu aksini idda edemeyiz avrupa giderse burda oynadıgının daha fazlasını yapmak zorunda.ve daha istekli olucaktır bence.asıl orda izlemek lazım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 escape said: abi sana bşi diyim mi? hiç bşii umrumda dğeil suan. bu sene ligde kalalım da kim giderse gitsin. ben gelecek seneden umutluyum.. Bank Asya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 neyse şimdi tartışmaya dönmesin konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Polat anlatıyor: Fenerbahçe Arda’ya yılda 5 milyon euro teklif etti. Bizden yılda 1 milyon euro alıyor. Kafasını dağıtmak bir yana beynini bile uçuklatacak bir miktar bu. Florya tesislerinde çağırdım odama. Ona olan en güzel duygularımızı bir kez daha hissettirecek kısa bir konuşma yaptım. Sonra masanın üzerine bir kâğıt bir de kalem koydum. “Al bunları. Bir odaya kapan. Kâğıda istediğin rakamı yaz gel. Ödeyeceğim.” Gitti. Çok geçmeden geldi. “Başkanım çok teşekkür ederim. Hiçbir rakam yazmadım. Ben Galatasaraylıyım. En değerli olan şeyim bu. Siz neyi yazarsanız kabulümdür.” Arda’ya bağıranlar, küfür bile eden edepsizler, onun futbolundaki estetiği, yüreğindeki güzelliği, Galatasaray DNA’sını anlayamayan sizler bu yaptığınızın nasıl büyük bir haksızlık, vefasızlık, kadirbilmezlik olduğunu anlıyor musunuz? Arda, sarı kırmızılı formayı şerefle taşımış, teriyle ıslatmış, oyunuyla ve zekâsıyla çok ender gelen büyük futbolcudur. Onun bu yıl geçirdiği sakatlık üstüne bir de psikolojik yıkıntı ancak 1-2 yıl Avrupa’ya gitmesiyle belki izleri silebilir. Travmaya terapi olabilir. Dönüşünde tekniğini, deneyimini daha da zenginleştirerek Galatasaray’da aslanlar gibi oynar. Fenerbahçe de çok istekli olmasın. Bonservisini alırken, anlaşmasına Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamasını önleyen öyle hükümler konur ki, bunları ne Fenerbahçe aşabilir ne de bir başka Türk takımı. Arda zaten istemez ama üzerindeki baskıyı bu maddeler önler. Güneri Civaoğlu yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Ben nedense inanmıyorum bunlara. Parayı bastırdıktan sonra Adnan Polat'ı saraçoğlu'na anonsçu bile yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 iniesta 4m aliyor yillik. ba$lik kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 adama resmen komplo kurmuşlar bi de trt'de. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=18-04-2011%2000:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://i51.tinypic.com/n5lsv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ahhahaha adam haklı ama formalar leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 eksik bile demiş. medya iyi abanıyor gitsin diye ama. biliyolar ki türkiyenin en iyi oyuncusu arda ve gelecek sene iyi bir takım kurulsa dahi arda telafisi olmayan bir kayıp olacak. az biraz daha aban medya, belki yollatırsın çocuğu. meanwhile in izmir http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/1833/B_a294266e3327ca44fb7c53419e72c2cd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yalnız ne kadar leş bir habercilik bu ya, inanılmaz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/47/arda-hakl%C4%B1-beyler_97812_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben bundan 2-3 sene önce diyordum. Arda gitmeli diye. Hem kendi geleceği açısından iyi olacaktı, hem Gs iyi para kazanacaktı. Hem de arda'nın bozulup, kabak tadı vereceğinin bilinmesi için yaşayıp görmek gibi bir de zorunluluk yoktu. Bilemiyorum, yoksa ben mi çok ileri görüşlüyüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 mutasyon falan, trt sevmez halbuki. bunun nesi var ya allahım yarabbim. gelsin şu arda fenere de kurtulsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aziz başkan alsın cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yönetim bu görüntüleri kendi sızdırmıştır bence, ardanın satılmasına tepki vermesin taraftar diye. ben garipsemiyorum bu arada bu diyaloğu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar