Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sümeyye Erdoğan'ın kaş göz hareketine kıllanması

mani

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

ahmedinejad said:

said:
yahu tolga genelde "ne haber?" falan diye sataşıyor tepki alamayınca da "ohooo adam uyuyor biz de kiminle konuşuyoruz" tarzı bi mimik veriyor. ondan sonraki sahnelerde de "bu senin için" diyip elindeki tefi yukarı kaldırıp belden vurmalı bi hareketle (ki argoda yerleştirme dediğimiz olay :)) bir kaç defa çalıyor.

burda yazanlar da oldukça garip, oyundan bağımsız olarak bu adam sahneden "bu senin için", "ne haber" gibi şeyler mi diyor yani? oyuncunun seyirci ile iletişime geçtiği tarzdaki oyunlarda belki olabilir böyle şeyler ama bir oyuncunun durup dururken herhangi oyun ortasında seyirci ile konuşması saçma geldi bana. nerde yazıyor bu yazı

o ekşideki yazıyı yazan devlet tiyatrosu oyuncusu adama attım özel mesaj, cevap olarak geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz okudum keza ben gitmedim oyuna ama oyun tahmin ettiğim gibi interaktif bir oyunmuş. yoksa oyuncu oyun sırasında doğaçlama yapsa bile oyunla ilgili bir şeyler yapar, senaryo ile alakasız bir şekilde seyirci ile iletişim kurmak kötü oyunculuktur zira.

said:
sümeyye erdoğan bir tiyatro oyunu izlediğinin, oyuncularla seyircinin diyalog içinde olabileceğinin farkında olmadığı için yaşanmış bu kriz. ona göz kırpılan sahne kuvvetle muhtemel yeniçeribaşı ile sipahibaşının göbek attığı ve seyirciyi coşturduğu sahne. bu sahnede oyuncular seyircilere göz kırpıyor, laf atıyor, göbek attırmaya çalışıyor, hatta söyledikleri sözleri tekrar ettiriyor. yani etkileşimli bir sahne oynanıyor orada. bunu algılayamayan sümeyye hanım'ı daha çok tiyatro oyunu izlemeye davet ediyorum. anne karnından tiyatro kültürüyle doğulmuyor işte, gide gele ediniyorsun...

not: sümeyye hanım keşke oturup biraz daha izleseydi de, sipahibaşının seyircilere bağıra çağıra - o devrin sorunlarına istinaden - "..ve düzen bomboksa" dedirttiği sahneyi görebilseydi..
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ben kız arkadaşımla otururken tiyatro oynayan adam bize kaş göz yapsa aynı rahatsızlığı bende duyarım. biraz empati yapın cem yılmaz gösterisine gitmiyosunuz genç osman oyunun adı.

Napolyonn said:

gayette salon terk edilir hatta en yumuşak tepkiyi vermiş. başka birisi olsa oyun arasını bekler sen ne kaş göz yapıyosun diye kavga bile çıkar.

zaten gelenin başbakan ın kızı olduğunu biliyolardır önceden aklınca espri yapmaya çalışmış ama düpedüz salaklık yapmış. kendinizi sümeyye nin yerine koyun oyunu izlemeye gelmişsiniz salağın birisi oyun oynarken göz kırpıyo sana bi de bunu sadece sen değil tüm salon görüyor ne düşünürsünüz?

söylendi mi bilmiyorum da lcd kafaları bunlar.

"aman tanrım aktör bana göz kırptı"
"hadi kalkın 150 polisle adamı dövecez!"
Sosyal ağlarda paylaş

istiyosa memleketi de terk edebilir kimse uzulmez de, haber degeri tasiyan kismi o degil zaten, zaten gorgusuz denir gecilir orasina da, bilerek mi gormezden geliyosunuz geriye kalan kismini?

said:
"Devlet Tiyatroları kaynakları ise oyunda �bir takım istenmeyen şeylerin� olduğunu doğrulayarak, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını ifade ettiler."

"Başbakan Erdoğan�ın korumalarının tiyatroya gelerek yetkililerden bilgi aldığı öğrenildi"
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

istiyosa memleketi de terk edebilir kimse uzulmez de, haber degeri tasiyan kismi o degil zaten, zaten gorgusuz denir gecilir orasina da, bilerek mi gormezden geliyosunuz geriye kalan kismini?

said:
"Devlet Tiyatroları kaynakları ise oyunda �bir takım istenmeyen şeylerin� olduğunu doğrulayarak, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını ifade ettiler."

"Başbakan Erdoğan�ın korumalarının tiyatroya gelerek yetkililerden bilgi aldığı öğrenildi"

hea bak bunun devamı gelırse haklsınız evet
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abi kadın tiyatroyu terk eder terk etmez size ne olm, birini bişeyi temsil etmio ki, ben de çıksam gitsem o da haber olcak mı?
lol basın diorm buna, sümeyye erdoğan kim abi? ne farkı benden?
bırakın rahat rahat yaşasın insanlar hayatlarını abi

haklısın tabii bize ne
150 polis öğrencisinin salondan çıkması, tiyatroya korumaların akını, soruşturmanın başlatılmasından felan da bize ne.

insanlar hayatını yaşasın valla, isterlerse asıp kesebilirler de, haber edilmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...