PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 valla ben de ttnet 8mbitten buna geçicem (10mbit sınırsız) daha ucuza bile geliyor. modem de yatışlarda zaten, zor idare ediyorum ehueh 10mbit sınırsızda modem kampanyası var mı? ben sitede göremedim ama? (29tl 1bmit ve 2,5,10 kullandığın kadar öde'lere vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Liebe said: bence wireless modeme bi dünya para bayılmayın , ben wireless hub (adını unuttum böyle bişeydi galiba) aldım 50 liraya arada 3 tane oda var resmen full çekiyor çok nadir olarak 4 tırnağa düşüyor, zaten 3 tırnak çekse bile problem olmuyor internet 5mbit olduğundan dolayı.bir düşünün derim.EN AZ 100 LİRA dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 CthuLhu said: Liebe said: bence wireless modeme bi dünya para bayılmayın , ben wireless hub (adını unuttum böyle bişeydi galiba) aldım 50 liraya arada 3 tane oda var resmen full çekiyor çok nadir olarak 4 tırnağa düşüyor, zaten 3 tırnak çekse bile problem olmuyor internet 5mbit olduğundan dolayı.bir düşünün derim.EN AZ 100 LİRA dfs 120 demişti olm herif auehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 internet bağlattırıcam yeni. kablo net modem kampanyası ile düşünüyorum ama durumumu anlatiyim bi önce. hafta içi yurtta kalıyorum. hafta sonu ise eve dönüyorum. yazın full evde kalcam tabiki. interneti de sık kullanıyorum yalnız. bu durumda 1mbit/29tl nasıl sizce? 1mbit olması az düşündürüyor. alıştım artık yüksek hızlara 1mbit ile kafayı yermiyim bişi indirirken? gidip 5mbit icin 69tl vermek de fazla geliyor sadece 2 gün için. yazın full kullanıcam gerçi o ayrı da. ilk sorum ben 1 mbit ile başlayıp sonradan 24 aylık anlaşmam bitmeden onu yükseltebilirmiyim bi ceza filan ödemeden. ya da tam tersi? ikincisi bu durumda ttnet mi yoksa kablonet mi? malesef superonline yok evimin orda. ttnet paketlerine baktım. telekom yakım evime, vdsl bile olabilir ama sonucta gene 60-70tl civarı bir para veriyorum en az kotasız paketlerde. ttnet 25 ila 50gb arası adil kullanım kotası koyuyor ne yaparsan yap. uydunet ise adil kullanım kotası uygulamıyor sanırım ama onda da 5mbit 70tl. 1 mbit 29 tl. siz olsanız napardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 allah belalarını versin ya bunların. randevu aldım gerizekalı sisteme girmemiş herhalde. boş boş evde bekledim haftasonu. 3 hafta oldu hala kurduramadım lan bi götü boklu şeyi. kampanya dahilinde hız değişikliğine gidebiliyorsunuz ama mevcut ödediğiniz faturadan daha yüksek olacaksa. 1den 5mbite geçiş var ama 5ten bire yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mal said: yalancı uydu net o zaman bu. uydu anteniyle hizmet veren firmalarda vardı ama upload yapamıyordu upload için ayrı bir bağlantı gerekiyodu seneler önce. onlardan sandım. baracudaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Uydunet TTNet'ten bile kötü, o kadar vahim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nihayet kurdular. dl:10mbit ul:1mbit civarında geziniyor. 10mbite kadar kullandığın kadar öde hedesini almıştım. kablosuz modem de çatır çatır çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çekmiyor diyenin modemi bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bende cbw560 var verdikleri modelin alt modeli. Çekiyor canavar gbi. 2. Kat ev içeriki odada, barlar sokagından baglanıyorum.iyi yani baya netmaster. uydunet stabil hizmeti ile adsl ile karşılaştırılamaz bile. Ufak tefek sorunlar oluyor ama adsl e göre 100 kat falan daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 +daha hesaplı uydunet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 oh bok.. dün tv, internet vs gitti, gelmedi diye arıza kaydı açtırtmıştım. gelip anında yaptılar. iyi mi? iyi. abi bugün netim kaaaağnı hızında. sonra birden hızlanıyor. sonra yine kağnı hızınca. olması gereken SNR, upstream, downstream aralıkları kaçtı bunların? Downstream Gücü 0.1 dBmV SNR 36.8 dBmV Upstream Gücü 39.7 dBmV olarak gözüküyor şimdi, upstream 35'e kadar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://img17.imageshack.us/img17/8762/kablopower.jpg basınca açılıyor, idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ya benim tuhaf bi problemim var. laptopu sleep moda alıyorum. tekrar açtığımda netin gelmesi için 1dk kadar bekliyorum.laptoptan olsa uydunetten önce de böyle yapardı. modemden mi kaynaklanıyor yoksa türksatın kullandığı bişeyden mi kaynaklanıyor? yaşayan var mı böyle bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pares Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Genellikle çoğu bölgesinde sorun yok bazı bölgelerde sorun olabiliyor onun içinde teknik servisi genellikle 5 saat içerisinde arızaya müdahalede bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ya ben bu aralar yerlı sıtelerdekı vıdeoları ızlıyemıyorum .. Ornek hurrıyet.com , donanımhaber , shiftdelete ,cnnturk bu tur yerlı sıtelerdekı vıdeolar acılmıyor .Ama youtube facebook gıbı sıtelerde sorun yok .Varmı bole hata alan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mis gibi uydunet ttnet kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yıllardır kablonet kullanıyorum ve teknoloji sayesinde kablosuz modeme geçmeliyim, bu konuda modem tavsiye edebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Modem yerine mevcut modeminin önüne bir wireless router alabilirsin, ileride başka tip bir modem kullanma veya bir yere geçici bir wireless network kurma durumun olursa da işine yarar. Ayrıca bildiğim kadarıyla Türkiye'de kablonet modemi nadir bir şey olduğundan, olanlar da biraz dandik. Örnek alet. Hem baya ucuza geliyormuş modeme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Benim konfigürasyon şu, wireless performansı hariç gayet de memnunum, bi kere bile torrent'ten dolayı çakılmadı Webstar DPX100 (2002'den beri kullanıyorum LOL) http://www.garethjmsaunders.co.uk/pc/images/network/router/03_webstarmodem.jpg Asus WL-520gU http://www.exa.com.tr/images/product/3_NTWACCASUWL520GU.jpg http://www.exa.com.tr/asus/access_pointrouter/asus_wl520gu-386-14380.html Edit: Bu arada bi arkadaşımı geçirdim yakın zamanda UyduNet'e, verdikleri wireless modem o kadar kötü ki, torrent açamıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 @Baggio bende öyle düşüyordum ama almışken modem alayım kafam rahat olsun diyordum. Ayrı bir router kullanınca internette yavaşlama felan olabilir. Daha önce ofisde kullanmıştım buna benzer birşey cok problem olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar