dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Arkadaşlar bu yıl oynanan ilk maçtan önce yazdıklarınızı quote latmayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tahmin yaptık, havasını koklamadığım ülkenin bir takımı için fanboyluk mu yapacam şimdi burda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Arkadaşlar siz de çok iyi biliyorsunuz ki yine barça yargılayacak sadece realin sahasında olan cl maçını real belki kazanır, onun dışında zevk almaya bakıcaktır real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mourinho lig maçında ayak kırmaya bile oynatır eminim CL maçlarında avantaj kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Baya çılgın geçecek maçlar. Ben Real'in galibiyetsiz kapatacağını düşünmüyorum bu 4 maç içinde. 5-0'dan sonra biraz daha oturtmuşlardır bir şeyleri diye düşünüyorum. 3-1 Barça alır seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 oha abi fikstür deliymiş.. takip etmiyodum hiç futbolu falan. bahane oldu.. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 REAL MADRID ELINE ALIR fikstürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_pNJ06TBkLrw/TCxJeEpLP8I/AAAAAAAAAYY/g8kLeZAWQYU/s1600/cristiano-ronaldo-crying.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 romani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_sow_experts__10/ept_sports_sow_experts-803699846-1279121566.jpg?ymey2cDDjhaNi.O2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 lig barçanın kalanı realin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 barça 4 real 0 hem her maçın skoru hem de derbilerin sonuçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://2.bp.blogspot.com/-qOVqHxaUbx4/TZ2dCkVQ_QI/AAAAAAAAT2E/yAEABzweqYY/s400/987.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Kim alır kim verir bilmiyorum ama bize çok zevkli 2 hafta tattırcakları kesin. Amma seksüel mesaj oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bence realin şansı en fazla cl'de,interin başındayken grup maçında barca dünyaya fena rezil etmişti onları ama iki ayaklı maçlarda elemişti barcayı,yani bernabeudaki cl maçında 1-0 falan kazanırsa real mourinho takımı kale önüne dizebilir ikinci maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu takimi kalenin onune dizme ihtimali yok bence mourinhonun. oyle bir yapi yok takimda. bu yuzden ilginc ve zor maclar olucak. merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Rynza said: Eller ensede olunca daha hardcore olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 morinyo başkan çakıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 en son morinyo reyis affetmez dedigimde kalesinde 5 gol gordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben olsam ben de affetmezdim öle bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 en az ikisini real alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bence de en az ikisini alir, bir Xavi, bir Iniesta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar