fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 toggie said: oooh iyi iyi. simdi pc mi alsam yoksa ps3 mü alsam acaba ya. konsol bolumundeyiz gerci ama ps3 de 800 lira lan. bilmiyorum, bi akıl verin bana. tv de lazım tabi 1500 lira civarı.ps3 ikinci el al. ya da kampanyaları takip et. 600 liraya 0 alırsın artık 800 e cihaz kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Masquerade said: konstatinopolis demişler. daha da gelmem.nerede ? oyunun olduğu devirde (minareden yola çıkarak söylüyorum), şehrin adı istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_3UsyrJWQDjw/TFwJPwd2iMI/AAAAAAAAD_4/nYsGTsp8vDE/s1600/since_1453.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 o pankart iyi ayardı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ac facebookta constantinapole yazıyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 facebookta öyle yazmıslar said: In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yine ara oyun gibi bişey mi olcak bu ezio galiba yine karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 3 karakterde oynanabilir olacak. Benim beklediğim bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oyun içinde constantinople olacakmış sanırım şehrin adı. gamespotta bile "Ottoman Empire's Constantinople" olarak bahsetmişler,İstanbul demek zor geliyor heriflere. ubisoft'a bi şikayet filan yazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ya sole bisi var o donemde osmanlida constantinopol diyo eahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi herseyin altinda bir anlam aramayin ya =), constantinople daha egzotik, daha tarihi gelmistir, onu secmislerdir euheuh... osmanli fethettikten sonra olduguna gore elbet oyunda gecer zaten istanbul, hatta "not constantinople" falan diye bir trophy bile olabilir =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 CCC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 After Revelations, Ezio can't go back to Constantinople (which is no one's business but the Turks). abi bu ne demek ya bisi anamadim ne demek istmeis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 wiki buna gonderme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi sabahtan beri mehter marsi dinliyorum allah kahretsin ya ahahha http://grooveshark.com/s/Mehter+Marsi+/1mstPe?src=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 O dönemlerde şehrin adı hiç İstanbul falan değil. Halk arasında biraz İstanbul kelimesi geçiyor o kadar. Resmi işlerde hep Constantinople (Osmanlıca haliyle Konstantiniyye) kullanılıyor. Ancak 1800'lerde falan iyice İstanbul'a dönüyor iş ama o zaman bile şehrin resmi adı İstanbul olmuyor, ancak İstanbul Efendisi falan gibi title'lar veriliyor bazı kişilere de o şekilde biraz resmiyete ermiş oluyor. Özetle, İstanbul isminin yayılması 1800'leri, şehrin adının tamamen İstanbul yapılması ise ta 1930'u buluyor. Oyunun teaser'ında gördüğümüz tarih ise 1459. Konstantiniyye yazacak halleri yok, Constantinople işte. Hastayım şu sığ Türk takıntılarına. Adamlar İstanbul'un tarihini kimbilir nasıl işleyecekler, ne güzel modelleyecekler İtalya'da yaptıkları gibi falan diye heyecan duyulacağına direk "KÖNSTÖNTÖN DÖNMÖŞ" muhabbetleri, oynamasın beğenmeyen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 BAGGIO çaşıt oldugu icin atilsin CcC ISTANBUL REIS CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 BonePART said: After Revelations, Ezio can't go back to Constantinople (which is no one's business but the Turks). abi bu ne demek ya bisi anamadim ne demek istmeis http://www.youtube.com/watch?v=IqJXxHi6RwQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi italya'da, jerusalem'de sokak sokak gezerken simdi hergun gittiginiz yerlerde sokak sokak gezeceksiniz. evinizin önünden geçme şansınız bile var yani. inanılmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 İlk bilgiler geldi. Game Informer dergisi, özellikle Türk oyuncuların daha da bir ilgisini çeken Assassin's Creed: Revelations ile ilgili ilk bilgileri yayınladı. Oyunun İstanbul'un nerelerinde geçeceği, Ezio'nun yeni silahı, multiplayer özellikleri ve daha bir çok yeni oynanış öğe detaylarını bu bilgilerden öğrenebilirsiniz. Oyun ile ilgili daha fazla heyecan duymanızı yaratacak her şey burada. Keyfini çıkarın. İşte başlıyor: - Ezio, Revelations'ta mühürler arayacak. Bu mühürler Altair ile ilgili anıları tutuyor. Ezio ile bunlarla etkileşime geçtiğimizde Altair'in hayatına göz atabileceğiz (Desmond'un Animus'u kullanarak atalarının hayatlarına göz attığı gibi) - Bu mühür anlarında Altair'i kontrol edeceğiz. - Oyunun büyük bölümü İstanbul'da geçecek, İstanbul 4 büyük bölgeye ayrılacak. Bunlar: * Konstantin * Beyazıt * Galata * İmparatorluk - Ayrıca Kapadokya'yı da ziyaret edeceğiz. - Ezio, bu oyunda 50 yaşından büyük olacak (dede Ezio :) - Ezio'da 'hookblade' adı verilen yeni bir nesne bulunuyor. Bunun sayesinde şehir içindeki zip line'ları kullanabileceğiz, (bkz. Batman: Arkham Asylum zip line) Ubisoft, "bu nesne sayesinde şehir içi dolaşma hızınız %30 oranında hızlanıyor" diyor. - Hookblade'i yetişemediğiniz düşmanları tutup çekmek için de kullanabileceksiniz. - Ezio, yeni zanaat sistemi sayesinde bomba yapabilecek. Ubisoft'un dediğine göre 300'den fazla bomba çeşidi olacak. - Kontrol şeması değişiyor. Daire/B tuşu ile hookblade'i kontrol edilecek ve Üçgen/Y tuşu ile uzun menzilli silahlar ve bombalara yer verilecek. - Eagles vision artık Eagle sense (duyu) oldu. Eagle sense, bir karaktere odaklanıp onun en son nerelerde bulunduğunu hissetmenizi sağlayacak. Ayrıca odaklandığınız karakterin sırada nerelere gideceği ile ilgili size bilgi verecek. Korumanın gideceği yolu anlayacağınız için ulaşacağı noktaya tuzak veya bomba koyabilir, isterseniz onu tuzağa düşürebilirsiniz. - Şehir boyunca Assassin’s Den bölgeleri olacak, Buraları kendi kontrolünüze geçirebilmeniz için çeşitli saldırı senaryolarını yerine getirmeniz gerekiyor. Böylece bu bölgeler Templar kontrolünden çıkıp sizin olacak (Ubisoft, Borgia Towers'tan daha fazla çeşidin olacağını söylüyor) Bir Den'i ele geçirdiğinizde bu bölgedeki binaları geliştirebilir, isterseniz çatılara zip line koyabilir. Ayrıca bu bölgedeki düşman korumalara nötr biçime getirebilirsiniz. - Ele geçirdiğiniz bölgeleri kaybetmeniz de mümkün. Templar kuvvetleri tarafından saldırıya uğrayan bölgelere kendi bölüklerinizi göndererek güvenliği sağlamaya çalışabilirsiniz veya hiç endişelenmek istemiyorsanız bu bölgeye 'master assassin' kiralayabilirsiniz. Epey tuzlu olacağını söylememe gerek yok sanırım. - Assassin level yükseltme mekanizması 10'dan 15'e çıkarıldı. - Revelations dünyasının daha gerçekçi görünmesi için yan görevlerde değişikliğe gidildi. Klasik bir birinin aynısı yan görevler yerine rastgele olaylar dizileri yaratılıyor. Örneğin, şehirde gezinirken bir dükkan sahibi soyulduğu için sizden yardım isteyecek veya küçük bir kızın yardım çağrısına kulak vermeniz gerekecek. - Yüz animasyonlarında 'Mocam' adlı yeni bir teknoloji kullanıyor. Bunun L.A. Noire'deki muhteşem yüz animasyonlarına yakın performans gösterdiği belirtiliyor. - Desmond Animus'un içindeyken 'Black Room' adlı güvenli bir yer buluyor. Bu arka kapıdan Desmond'un kayıp hatıralarına ulaşılabilecek. - Desmond'un oynanışında çeşitli bulmaca anları ile karşılaşacaksınız. - Multiplayer yine olacak ancak bu sefer her Assassin's Creed'in önemli bir parçası olan hikayeye daha fazla önem veriliyor. - Karakter görünüşünü ve silahlarınızı özelleştirebileceksiniz. - Loncalar yaratabileceksiniz. http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Revelationsin_ilk_Bilgileri-15480.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 baya iyi geliştirmeler yapmışlar ya. lonca yaratma ve customization güzel olmuş. özellikle yan görevlerin daha random olması çok iyi, daha gerçekçi olacaktır eminim. hookblade umarım hidden blade'lerin yerini almamıştır, gerçi şu ana kadar gördüğüm screenshotlarda hidden blade'i gördüm ama belli olmaz. heralde brotherhood'daki tünel sistemine ek olarak gelecek bu. gelmese bile zip line fikri hoş. geçen oyunda kurduğumuz kardeşlik çok imba oluyordu. oyunun ismi brotherhood olmasına rağmen ve konu olarak yerinde ve iyi işlenmiş olsa da, kardeşliğe oyun boyunca çok fazla ihtiyaç duymayabiliyorduk. yeni gelen kulelere templar'ların da saldırabilme durumu ile kardeşlik üyelerini daha verimli kullanabiliriz. bana kalırsa tower'ları ele geçirmek de biraz daha zorlaştırılmalı. 300'den fazla bomba çeşidi iyi güzel de o kadar bombayı napıcaz demeden de geçemiyor insan. umarım single player'da bomba spamleme durumları olmaz, birçok insan brotherhood'un single'ında crossbow'un işleri çok kolaylaştırdığını söylüyordu (gerçi kullanma o zaman o kadar crossbow, ben çok gerekmedikçe kullanmadım mesela) eagle vision değişikliği güzel olmuş, trapler vs. ile daha gerçekçi bir suikast oyunu olur. altair ile oynayabilmek tabi ki çok sevindirici. kapanmamış meseleler vardı zaten eheh. desmond ile de bence daha uzun süre oynamalıyız, brotherhood'da şahsen daha çok oynamayı bekliyordum desmond ile. bir de merak ettiğim oyunun genelinde ezio'nun hareket kabiliyetleri olacak. 50 yaşının üzerine gelmiş birinin hala 2 ve brotherhood'daki kadar çevik olmasını bekleyemeyiz. ubisoft buna muhtemelen dikkat etmeyecektir, sonuçta fazla göze batmıyor. ama gene de güzel bir ayrıntı olurdu, arada sırada tutunamasak, her şeyi dodgelayamasak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hook koymuşlar işte darksidersdaki gibi, sağa sola atlayıp zıplama olayını azaltırlar böylece az bişey ayrıca ilçeleri anlayamadım imparatorluk nere konstantin nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bogazda bol bol ss cekiliriz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ilk oyundan başladım tekrar oynamaya kasıma kadar kendimi oyalamam lazım haberleri gördükçe bi acayip oluyorum lan resmen hayallerimiz gerçek oluyor arkadaş oyunun başarısına göre belki oyun sektöründeki diğer büyük firmalarda bizimle ilgili daha fazla oyun yapmaya başlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi anlamadınız bence siz olayı. guzel olan istanbul'da gececek olan bir oyunu oynamak degil, assassin's creed gibi bir oyunun istanbul'da gececek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar