LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 İlerde birşeyler olur diye bütün topladığım şeyleri saklıyorum, satmadım hiçbir şey. Ki günlerdir sadece harita açıp hunter's club takılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi 3 gündür 6. sequence'a başlamıyorum. her gün başlicam diye girişiyorum, side quest, u-play achievement, oyun içi achievement, stat kasıcam diye başlayamıyorum sdfs. yukarıdaki arkadaşa da lath cevabı vermiş. ac 3 serinin gameplay açısından açık ara en iyisi, orası kesin. grafik boyutuna hiç değinmiyorum. seslendirme ve müzik'ler 2 ve devamında gelen oyunlara göre daha vasat denilebilir. jesper kyd çok kasmamış, ya da değişmiş mi anlamadım. her oyunda öncekinden daha hoş parçalar olurdu, bunda eskiler kullanılmış genelde. star wars'un soundtrackinin hemen her sw animasyonu ve kısa filminde kullanılması, ama hiçbir zaman sırıtımaması gibi. şöyle bir yorum getirebilirim ama arkadaşın söylediğine, bu oyundaki yenilikler, oyun motoru, kalite = ezio'nun dönemi olsaydı daha da efsanevi olurmuş. ama bir yandan da frontier gibi uçsuz bucaksız ve inanılmaz eğlenceli bir ortam o dönemde nasıl sağlanacaktı, orası da soru işareti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Revelations ve AC 3'ün müzikleri Jesper Kyd yapmadı zaten. Yerine gelende onun kadar başarılı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 "SIII... ...IIDE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Revelations'u da Jesper Kyd yaptı, 3'ü başkası yapmış ve bence de oldukça sönük. 1 tane güzel tema yakalamış ama çoğu yerde sönük kalıyor. Ubisoft kesin geri dönecek Kyd'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 revelations'ın ana menü theme'i ne güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 battle of chesapeake: http://img3.joyreactor.com/pics/post/movies-gif-indian-police-404803.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 oyunun sonu meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 oynaryıp bitiren satmayı dusunen varsa haberim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben satıyorum ps3 versiyonunu, freedom edition kodları ile birlikte, pazarda bir yerlerde vardı konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sequence 8'i de bitirdim, gümbür gümbür geliyorum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 8. Sequance'ta falanım. Abi oyun efsane gidiyor. Yüz animasyonları, mimikler iyi değil dedik, oyun beni utandırdı, resmen çoğu cutscene direk film gibi olmaya başladı, mimikler 10 numara falan. Bazı karakterlerin seslendirmesi ve mimikleri hollywood kıvamında, charles lee mesela efsane. Oyunculuk izliyorum resmen. Hikaye beni acaip sardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 e sen de, oyundaki en iyi karakteri alıp onun üzerinden "oyun çok iyi mimikler çok iyi" diyosun sdf. charles abiye ben de hasta oldum, hele son cutscene falan çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Assassinate ettiğimiz adamların son konuşmaları da oldukça iyi. Oyun ortadan itibaren daha kaliteli bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben hala ağırdan alıyorum, 7. sequence'dayım. ama heralde oyun bitmeden her şeyi bitirmiş olucam böyle giderse. yalnız şu main mission'daki templar'ları aldığımızda keşke lak diye konuşmaya girmese. ilk oyundan beri bana mantıksız gelen şeylerden biri o. çevrede sürüyle adam var, birden bire diyalog giriyor 45 - 50 saniyelik. sonra lak diye devam ediyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bitirdim, en kötü ac bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abi çok merak ediyorum, zorla main mission'ları kastıracaksınız sırf oyunun sonu nasıl diye görmek için. ucunu açık bıraktılar gene, ondan kimse beğenmiyor kimse dicem ama birçok şeyi açıklıyor da olmaları lazım artık. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Hiçbir şey açıklanmıyor ki abi. AC2'de truth vidyolarının sonundaki Adem ile Havva sahnesine hiç dokunmadılar bi kere ki AC'nin en merak ettiğim nası bağlayacaklar dediğim kısmı oydu. 5 oyun oldu olduya bittiye getirip bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 truth videosu ile ilgili bilinmeyen tek önemli şey var, o da adam ve eve'in peşinde kimin olduğu. onunla ilgili mantıklı teoriler var bir sürü, ama tabi official bir şekilde bir oyunda görmediğimiz sürece ortada kalmış bir konu, doğru. ama sanki onun ötesinde bir şeyi beğenmiyor gibi insanlar. neyse bitsin görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 red dead redemption havası var mı yokhsa hala aynı bayık oyun mu? amerika-dönem falan olunca RDR gibi olmuştur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 red dead redemption havası baya var, yani orada yapabildiklerinin çoğu aynen burada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oyunu dün gece bitirdim, elimden geldiğince full senkronizasyon gitmeye çalıştım ama tam yapamadığım 5-6 görev oldu sanırım, sonra dönücem onlara. full senkronizasyon olayı bence önceki oyunlara göre daha zor olmuş bu sefer. şu an geriye sadece naval missions kaldı, onun dışında tüm görevleri bitirdim oyunda. bahsedildiği kadar kötü bir oyun değil kesinlikle. çıkmadan america fuck yeah kıvamında bir oyun gelir deniliyordu ama iki tarafı da gayet düzgün bir biçimde anlatmışlar, shaun'un database'de yazdıklarını okursanız eğer baya küçümsüyor hatta amerikanın özgürlük savaşını sdsfs connor'ın hikayesi biraz sıkıcı başlasa da ilerledikçe insanı içine çekiyor, son sekanslar falan gayet iyi. desmond'ın sonuyla ilgili bende de biraz hayal kırıklığı oldu ama onu da spoiler içinde bahsediyim. 3.sekans sonundaki haytham ve yandaşlarının templar çıkması baya iyiydi, güzel sürpriz yapmışlar. connor hikayesi sıkıcı başladı biraz ama haythamla birlikte takılmaya başladığımız görevlerden itibaren git gide güzelleşti. charles lee ve haytham karakterleri çok iyiydi bu arada. desmond'ın abstergoyu basması baya abuktu bence, biraz fazla abartılı olmuş o kısım. ama o görevde piece of edenla dışarı çıkışımız ve insanları kontrol etmek kısa süreli de olsa zevkliydi. yine daniel cross diye bir karakter tanıttılar ama hikayeye hiçbir katkısı olmadı doğru düzgün. son desmond oyunu dediklerinde ben daha fazla cevap alırız diye bekliyordum ama yine her zamanki gibi twistle bitti oyun sonu, ama bu seferki twist zorlama olmuş bence, bu zamana kadar karakterin yaptıklarını bi çırpıda silip atmış gibi oldu. kaç oyundur abstergonun satellite launchundan bahsediyorlardı, shaundan gelen bir maille geçiştirilmiş durumda mesela o da. ama juno'nun intikam isteği de mantıksız değil, truth videosunda adam ve eve'in kaçışından sonra büyük ihtimalle first civ'e karşı insanların ayaklanması başladı ve juno'nun anlattıkları gerçekleşti. sonraki oyun için merak uyandırıcı bir durum aslında juno'nun nasıl bir şekilde dünyaya döneceği ve neler yapacağı. bu arada oyun içinde animusdan çıkıp karakterlerle arada bir konuşuyorsanız eğer shaun animusla first civ zamanlarına dönebilir miyiz acaba gibi bir şey diyordu, bir sonraki oyundaki karakterle az süreli de olsa böyle bölümler görebiliriz diye düşünüyorum. olumsuz bulduğum yanları söyleyeyim, öncelikle connor kesinlikle ne ezio ne de altair. uzun süre böyle her şeye atarlı tripleri de karakteri sevimsizleştiriyor bence. ben connor üstüne devam oyunu yapcaklarını sanmıyorum şahsen. şehir içindeki yan görevler de fazla özensiz olmuş. sıfır diyalogla gidip bir yerlere teslimat yapmak falan sadece oyunun senkronizasyon yüzdesini arttırmak için yapılan şeyler. liberation görevleri de meh kıvamında, daha güzel olabilirmiş. homestead'de de bazı görevler hakkaten çok sıkıcıydı, bi de o görevlerdeki seslendirmeler de olmamış hiç. seslendirme diyince yerlilerin kendi dillerini konuşması baya güzel düşünülmüş ama ben bu kadar bayık bir dil duymadım ya, vurgu falan sıfır düm düz konuşmuşlar asdf hem boston hem new york maalesef önceki oyunlardaki şehirleri aratıyor ama bu yapımcıların başarısızlığından çok bu iki şehrin de o dönemdeki durumlarından kaynaklı kesinlikle. avrupanın tarihi zenginliğiyle doğal olarak karşılaşamıyoruz burada. ama frontier çok iyi olmuş. bu arada trinketları toplayın mutlaka, kaptan kidd'in görevleri oldukça keyifli olmuş, toplam 5 tane falan görev vardı sanırım. sonunda çıkan ödül de deniz savaşları için iyi. yine mayan temple dlcsi varsa oradan çıkan kılıç baya iyi, washington's sword'u craft edene kadar idare ediyor. benedict arnold dlc'si de eh işte kıvamındaymış, 20-25 dakika falan anca sürüyordu sanırım. ya bi de son bir isteğim var, lütfen ac2 ve brotherhoodda olan glyphleri getirsinler yeni oyuna ya, bu kadar keyifli bir şeyi neden kaldırdılar hala anlamakta güçlük çekiyorum. haytham'a da bi spin off yaparlarsa ne güzel olur, londra günlerini falan görürüz karakterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Daniel Cross Daniel böyle çat diye aradan giriyor hikayeye oyunda ama onun üzerine iki tane çizgi roman serisi çıkarttılar. Onun hikayesi için onları okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ha onu bilmiyordum bak, bi göz atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 daniel cross'un hikayesini oku. kısa da olsa güzel yapmışlar çizgi romanını. anladığım kadarıyla sen de forumdaki tek tük assassin's creed serisine meraklı adamlardansın. kaçırmamanı tavsiye ederim. ben de grip, fazla mesai gibi external sebepler ile her codex'i açıp okuma, hala main mission'ı oyun hemen bitmesin diye erteleme gibi internal sebepler yüzünden 8. sequence'dayım lol. haftasonu bitiricem artık her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar