-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 inatla connor'a geçmiyorum lol. haytham'ı çok beğendim ya. neler olacak üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum 3. sequence bitmek üzere. haftasonu sabahtan akşama oynarım diyodum ama sürekli bi iş çıktı. bu hafta abanıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 haytham a çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi haytamla topladığın chestler paralar filan connora geçmiyo fakir kalırsın diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 şşş söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Deno geç Connor'a direk, yepyeni bir dünya açılacak önüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi oyun çok iyi. uzun süreli oynayamadım fırsat olmadı bi türlü ama bugün akarım herhalde iyice, frontier on numara olmuş, av falan inanılmaz keyifli. tek uyuz olduğum olay lockpick, beceremiyorum hiç. bi de benim gibi herşeyini bitirmeden rahat edemeyenler için cennet olmuş bu sefer, yapılacak çok fazla şey var, baya bi süre oyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Aynen, ben resmen şuan dağ, orman gezip harita açıyorum, avlanıyorum, ağaçlar da gezip tüy topluyorum, Chest'leri falan buluyorum. Ana hikaye'ye devam etmedim bile :D Daha bunun Naval'ı var ooff cennet oyun cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 red dead redemption'ı çoğu konuda örnek almaları çok akıllıca olmuş ama. bundan önceki oyunlarda çok uygun mekanlar yoktu, şimdi cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 of oyun nasıl efsane belli değil. haytham ile ilgili durumu öğrenince ağzım açık kaldı. ac serisi kadar sürekli ağzımı açık bırakan, ananıskiii dedirten bir seri olmadı benim için. baya bir ilerledim, ama hep kendimi open world'e kaptırıyorum. ki harita bayaaaaaa büyük. red dead redemption kadar var mı bilmiyorum ama herhalde sadece frontier'ın sadece üç dört region'ında iki saate yakın avlandım, koşturdum, frontiermen questleri yaptım. ki daha robe'u giymedim bile, training aşamasındayım. daha 3. ayımdan haftalık izin alıp durmaksızın oynayasım var. connor ile ilgili söylediklerimi de geri alıyorum, ezio ile kapışır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben acıkcası ps3'te oynadıgımdan, pek sallamadan oynuyorum, side quest yapmyıorum hic, hikaye ve boston icin oynuyorum denebilir. sequence 5'i bitirdim, yavas oynamayı görev edindim kendime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Homestead görevlerini yap en azından :D birde Connor'un karakter olarak Ezio'dan en büyük eksiği seslendirmesi. Connor'u seslendiren çok ruhsuz böyle hep aynı tonda, bayık bir sesi var. Ezio'nun voice actoru kadar yardıramıyor maalesef ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya ezio'nun seslendirmeden öte genel havası bir başkaydı. connor'da trailer ve gameplay'lerden izlediğim kadarıyla o karizma çok yoktu. ama oynadıkça hoşuma gitmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 -Deno- said: of oyun nasıl efsane belli değil. haytham ile ilgili durumu öğrenince ağzım açık kaldı. ahah evet abi. zaten böyle "dünyada order olsun diye hede" filan derken lan bi dakka.. dedim, 4 saniye sonra bombayı yapıştırdı zaten sfd. ama hiç mantıksız değil ve müthiş bi fikir hatta, takdir ettim. güzel gidiyo şimdi dağ bayır, bakalıms çok da oynama fırsatım olamadı daha ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben asıl suratlardaki ifadesizliğe ve hareketsizliğe sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 nasıl abi ? hayvan gibi detay var yahu mimiklerde ve ifadelerde ? hangi ayarlarda oynuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ps3'te ne ayari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 he ps 3'te oynuyorsun sen. yanlış ! ben bol bol ss alıyorum, olmazsa koyarım birkaç tanesini akşam. pc'de oynayıp da mimik, ifade kıtlığı var diyen olamaz bence (en yüksek ayarlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 mimiklerde detay var da ifade yok hakkaten sdf oyundaki herkes ciddi ve "ayın sonunu nasıl getiririz" derdinde gibi duruyor bi de gemi olayı güzel olmuş ama gamepad falan olsa daha rahat olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 editliyim ya ben bunu, ferit gene stalkluyodur beni. oyun inanılmaz. kötü'yü bırak, vasat diyen bile gitsin ministry of war oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mimikler iyi değil o kadar evet, Anvil'in genel eksisi mimikler. Yaşını gösteriyor aslında motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 AC benim de tartismasiz en begendigim seri ama arkadas bu oyunun nesini abartiyorsunuz anlamiyorum. Ozellikle deno ve lathspell gibi seriye asina insanlar nasil begendi hic anlamiyorum. Onceki uc oyunun ronesans atmosferinin yaninda boston ve newyork bildigin rezalet. Hikaye desen miymiy gidiyo ve yine onceki oyunlarda olusturulan beklentiye kiyasla rezalet bir son seri icin. Sidequestler anlamsiz uzun ve bos geldi bana seven olabilir. Onun disinda frontierde at surmek filan hayattan sogutucak cinsten garip ve bugli. Bana gore AC2>ACR>ACB>AC>AC3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oyun iyi hoş da ac2 ve brohood kadar efsane değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dönemi sevmediğinden sana o hissi veriyor. Sen açıkça 15. yy sonları italya mimarisini seviyorsun. İlk başta ben de garipsedim ama ısındım konuya ve alt yapıya. Sonuçta sürekli aynı şey olması beklenemezdi. Tarihi bilgi açısından ilgimi çeken ve hiç okumaya bulaşmadığım bir dönemi konu aldığı için memnunum ben, merak içinde oynuyorum. Ama tabi ki AC2'nin atmosferine su dökemez, yanından bile geçmez. İlk oyun hatta, atmosfer olarak en üst noktalardan birindeydi benim için. Şu frontiersman görevleri beni baydı hafif. En azından UFO konusundan bi bok çıksın istedim ondan da çıkmadı :D. Hunter's Club eğlenceli ama. Bakalım başka birşey çıkacak mı?... Henüz Naval olayına girişmedim, bir de deluxe edition ile gelen Captain Kidd görevleri var sanırım. Trade olayına girişemiyorum, bana çok yorucu geliyor. Uğraşamıyorum yarım saat, henüz adam gibi bişey de yapıp satamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 trade de sadece deri satın alıp konvoyla gönderiyosun arada para geliyo işte. fazla bişiy uğraşmadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 LathspeLL said: Şu frontiersman görevleri beni baydı hafif. En azından UFO konusundan bi bok çıksın istedim ondan da çıkmadı :D. ilk Kraken görevini almıştım şunun, aklıma Assassin's Creed 2 deki ahtapot gelmişti, bir an böyle heyecanlanmıştım Naval Mission olucak Kraken avlicam Aquila ile diye sora bir hayal kırıklığı oldu tabi asdfas trade olarak da avcı hatunu aldığın zaman işte beaver al sat devamlı birde kendin skinlediklerini sat işte yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar