Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 al'tair baba bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nasıııı bir müziktir o ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bayaa tırt gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yorumumu buraya da yapayım. AEÖÖÖEAEAYYAYEYEYAEAOOHEAÖEÖAÖYÖYÖEÖEİYİHİHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aaaağğğğğbiiiiiiiiiii oha mükemmel olmuş video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ezionın tiği gari olmus ama, yoksa biz hep desmond olarak gördüğümüz içinmi öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 videoda çalan parça WOODKID - Iron klibi de baya iyi evet. http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 e3 gameplay http://www.youtube.com/watch?v=racEFHNhcQk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 7. kez kondu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nereye kondu baktım topicte görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hangi topige baktigina bagli, mesela bu yanlis topik, cunku oyun ac3 deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 düzelt ozaman. bilgisayar oyunları bölümüne bakıpta onu mu araştırıcaz sonra gelip bide azar mı yicez. konsol bölümünde bu var bende bu yüzden koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 isiticeksin tabi. ara bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya hadi birader gecenin köründe senle ağız dalaşına giremem. beğenmiyorsan sil şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o nasıl bir ezio ya? ben başka bi azasin sandıydım ilk video'da. e ne alakası var o tiple ettziyonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yaşlanmış götünde kıllar ağarmış işte. ama halen 20 lik delianlı gibi hoplayıp zıplaması olmamış. bari "i'm too old for this shit" falan desin arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VCTtIIW1WA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Vingthor said: o nasıl bir ezio ya? ben başka bi azasin sandıydım ilk video'da. e ne alakası var o tiple ettziyonun? sey gibi sanırım, biz hep desmond'ızya oyunlarda acaba bunların suratınıda desond olarakmı görüyoruz. aslında kendi kafalaırmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 benzetememe durumu var ya, sw trailerında da satale in gençliği olmamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Az kaldı. Bir ara 20 Kasım'a ertelendi gibi bir şey okumuştum da Metacritic hala 30 Ekim diyor. PC için mi 20 Kasım, yoksa yalan mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 avrupada 31 ekim. konsol o gerci. http://www.ign.com/articles/2012/08/10/assassins-creed-iii-pc-release-date "agustos 10, 2012" said: Ubisoft has announced that Assassin's Creed III will be coming out on PC on November 23, 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yalandır umarım ya, aynı anda çıkıcak diye biliyordum ben ps 3 ile. hadi artık lan hadiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 PC'ye 20 kasımda çıkacak. Ben PS3'ye almayı düşünüyorum bu sefer, extra bir görev falan varmış PS3'te. Vita'ya da diğer oyunu alıcam, cross falan bişeyler yaparlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=blQtMlLwUN4&feature=g-vrec combat gene çok zorlayıcı değil, ama animasyonlar çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Gelmis oyun 3 gun onceden, gittigidiyor'da satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar