olitere Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Flassh said: en tipsizine kadar yavşadım ama bakan yok :(kız olsam verirdim o kadar merhametlendim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bence olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 eseksuelim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 anın binin lafı mı olur aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 seagle var. otseksüel hep çayıra çimene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Libidom çok inişli çıkışlı. Aseksüel olduğum zamanlar var cidden. Stresten, kafanın dolu olmasından falan oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 vallaha zamanım yok. yani daha doğrusu zamanımı ben dolduruyorum bazı ideallerime ulaşmak için şimdi bir kızla çıkmaya başlayınca bu zamandan feragat etmek zorunda kalacağım o yüzden hiç bulaşmamaya çalışıyorum. ama mesela bi kız var okuldan, 7 günümün 24 saatini ona adamaya hazırım. böyle durumlardan kaçılmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 FUCKBUDDY DENDİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 aquila said: eseksuelim ben. O bir tercih, iktidarsızlık apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ya ben sevgilisizliğe alıştım hani naz çekmek değilde bildiğin sevgilinin s si bile itici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dürüst davrandığım zaman beni hayatında isteyecek kızlar biraz gerizekalı ya da mazoşist oldukları için şu an sevgilim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sevgilim yok, kim beni naapsın, ben olsam bende kendime bakmazdım şahsen. with no self confidence, comes no girls..... /taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 öff be one cidden en çekilmez erkek tipisin ha:D kusura bakma ama.kendine güvenmiyosan güvenme ok ama en azından saygı göster yahu.bu ne iyice aşşağılamalar falan. yazık bu arada bekar erkekler listenizi çıkardım rakçı serpile yolluyorum aranızdan seçim yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 1 senedir ayrıyız 1 senedirde köpekler gibi peşinde koşuyorum gerizekalı ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 rakçı serpil beni seçer bence, rakçıyım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 PrudenT said: rakçı serpil beni seçer bence, rakçıyım çünkü öyle bilinsin de yaaane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sevgilisizde seks oluyor lan , napıcaksınız sevgili bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 /cereb öyleyim, alıştım o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra modunda geziyorum. ayrıca niye saygı göstereyim ki, eksiler'im artılar'ımı çarpar böler sonra saygımın karekökünü alır. kendimi bi yerin dibin sokturmadınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 üşeniyorum o yüzden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 0ne said: /cereb öyleyim, alıştım o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra modunda geziyorum. ayrıca niye saygı göstereyim ki, eksiler'im artılar'ımı çarpar böler sonra saygımın karekökünü alır. kendimi bi yerin dibin sokturmadınız ha. biri dövlet bahçeliyi çağırsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 eski said: sevgilisizde seks oluyor lan , napıcaksınız sevgili bulup 1 saat 100 dollar diyosun yani, zenginsen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 fakir icinde var secenekler, merak etme. fiyat scalasi genis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 face stalklayın abi illa bi lcd li hatun düşer yaw. 10 milyon i..e varsa 60 milyonda normal insan var yani Tr de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar