Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülen Arınç sen ne görgüsüz bir adamsın?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17471951.asp

hahaha ulan çok güldüm ya. adam koskoca bir ülkeyi 2 cümle ile yıkmış. buna gerçeklerin gücü denir; ama gerçekler de olur olmaz şekilde dile getirilmez tabii.
Mesaj tarihi:
gerçeklerin gücü filan değil karşıdan birisi çıkıp ekonominizi düzgün tutmak için ülkeyi parsel parsel sattınız en azından topraklarımız bize ait şeklinde cevabı yapıştırsa ne yapar acaba kendisi çok merak ediyorum. Yunanistan batabilir ama bizim ülkemizde yavaş yavaş batıyor mükemmel bir ekonomimiz yok.
Mesaj tarihi:
onca yıl ab'den beslenip ufacık olduğu halde hala böylesine batmayı becerebilen ülkeye az bile demiş ama durduk yerde sürtüşme çıkarmanın da alemi yok.
Mesaj tarihi:
Çok olmayacak bir konuşma bence.

Gereksiz bir konuşma, tatildeki kapı komşum bu adam ama gayet gereksiz konuşmuş. Böyle ayarsız konuşmaları var bazen bu adamın.
Mesaj tarihi:
dunyanin umursamadigi yunanlilari bi kenera birakip su amcayi trollesin arinc

http://www.youtube.com/watch?v=XRmgI_WXff0&feature=player_embedded#at=290

olmadi melih basgana havale edicez
Mesaj tarihi:
balon said:

Çok olmayacak bir konuşma bence.

Gereksiz bir konuşma, tatildeki kapı komşum bu adam ama gayet gereksiz konuşmuş. Böyle ayarsız konuşmaları var bazen bu adamın.

bazen mi ?

olmayan 1 tane örnek ver mesela
Mesaj tarihi:
melih başgan idolümüz zaten; ama mevkisi dünya çapında troll yapmasına imkan sağlamıyor. ancak işte sarkozy gibi kendi ayağıyla gelen olursa.
Mesaj tarihi:
khalad said:

gerçeklerin gücü filan değil karşıdan birisi çıkıp ekonominizi düzgün tutmak için ülkeyi parsel parsel sattınız en azından topraklarımız bize ait şeklinde cevabı yapıştırsa ne yapar acaba kendisi çok merak ediyorum. Yunanistan batabilir ama bizim ülkemizde yavaş yavaş batıyor mükemmel bir ekonomimiz yok.

ya da şöyle dese

"yunanistandaki emekli maaşı ne kadar biliyon mu hacı ?"

sadece şu cümle,fazlası degil
Mesaj tarihi:
yunan gazetesi iyi ayar vermiş, yalnız "kültürsüz anadolulu" kısmı biraz görgüsüzce kaçmış. gerçi gazeteden alıntı şeklinde okuduğumuz, tam metni bilmediğimiz için objektif bir yorumda da bulunamayız ama hepsi birbirinden beter hacı.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Yiannis Pretenderis'e nasıl ulaşabiliyoruz, teşekkür etmek istedim.

teşekkür değilde özür dilemek gerek. hani çocuğun bi hata yaparda kusura bakmayın amcası denir ya.
  • Yeni Oluştur...