Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 goldbären said: burcuyu boşverin size begüm kütük verelim ciddiyim. om kutun dolmus.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Deacon said: goldbären said: başka bi topikte BOŞ OTOBÜSÜ AYAKTA GİDER yazmıştı birisi, kimdi o banlanmıştı sdfsdf ne anlama geliyo bu soylenilen? yapma bunu :(
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bende anlamadım lan öm atsanıza
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahmedinejad said: begüm evlendi ya. evlenince ne farkediyo, o bizim bacimizdir artik mi diyosunuz? sanki evlenmese sansiniz olcakmis gibi... tititi
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.threadbombing.com/data/media/54/cat_FACEPALM.jpg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya resmi olarak başka bir adamın karısı olmuş oluyor yani. böyle sevgililik gibin değil. genlerimizde var bakış değişiyor otomatikmen
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 vaniLLe said: ahmedinejad said: begüm evlendi ya. evlenince ne farkediyo, o bizim bacimizdir artik mi diyosunuz? sanki evlenmese sansiniz olcakmis gibi... tititi ahah
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben cevabı verdim meraklılarına üstü kapalı bi şekilde ama yetememişsiniz. onu memlekette söyleyemediğimiz şeyiyle öyle bir aşk yaşarım ki boş otobüste ayakta gider aşkından, kıpır kıpır olur, içi içine sığmaz, yerinde duramaz. o yüzden.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fizban said: yalniz dun sinemada film izlerken, on koltukta burcu esmersoy oturuyordu ve burcu esmersoylu tivibu reklami yayinlandi. HOHOHOHOHOHO diye gulmeyi ihmal etmedim. ahahah win.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi resmen sırıtıyo bide o kafa hahah
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 natgeo'lu reklamda da dekolteyi ışıkla kapamışlar, kimisi bacak, kimisi beyaz etçi diye böyle yapmışlardır. dahası da var ciddiye alan çıkacak mı bakalım
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Deacon said: goldbären said: başka bi topikte BOŞ OTOBÜSÜ AYAKTA GİDER yazmıştı birisi, kimdi o banlanmıştı sdfsdf ne anlama geliyo bu soylenilen? AHAHAHHASHAHAHAHA Arda Bey vakası geliyor sandım bi an, kocası herhalde SDŞFKLJSİŞDFLSDF NNE DEMEK İSTİYOR SİZ?
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 SpiderS_DangeR said: bende anlamadım lan öm atsanıza +1. Ceşitli şeyler düşündüm,yan anlam,mecaz anlam vs falan ama anlamadi ben8-)
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 vaniLLe said: ahmedinejad said: begüm evlendi ya. evlenince ne farkediyo, o bizim bacimizdir artik mi diyosunuz? sanki evlenmese sansiniz olcakmis gibi... tititi AHAHAHA off acımasızca hi 5 sis
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 niye begüm kütük kim ya allasen bunları tavlamak için brad pit olmaya gerek yok ki
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evli kadini ne tavlican lan, ayip. erdile yamuk yapma.
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 begüm çok koştu peşimden.yüz vermeyince inat için evlendi
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kendini gulduren adam varmis. ben de kendimi gulduruyorum gelen giden yok.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zaybird said: rallici hatun değilmi bu. burcu çetinkaya o dediğin
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evt farklı kişiler, burcu çetinkaya evlenmedi daha. hala şansım var. http://www.jetsetistanbul.com/images/haberresim/Burcu%20Esmersoy-Burcu%20cetinkaya.jpg
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bucu cetinkaya zorla beyazı arabasına bindirip artislik taslamıstı. cok iyi kullanırım, soyle got attırırım falan derken takla attı ahaha, superdi.
Öne çıkan mesajlar