Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 goldbären said: burcuyu boşverin size begüm kütük verelim ciddiyim. om kutun dolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Deacon said: goldbären said: başka bi topikte BOŞ OTOBÜSÜ AYAKTA GİDER yazmıştı birisi, kimdi o banlanmıştı sdfsdf ne anlama geliyo bu soylenilen? yapma bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bende anlamadım lan öm atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahmedinejad said: begüm evlendi ya. evlenince ne farkediyo, o bizim bacimizdir artik mi diyosunuz? sanki evlenmese sansiniz olcakmis gibi... tititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.threadbombing.com/data/media/54/cat_FACEPALM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya resmi olarak başka bir adamın karısı olmuş oluyor yani. böyle sevgililik gibin değil. genlerimizde var bakış değişiyor otomatikmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 vaniLLe said: ahmedinejad said: begüm evlendi ya. evlenince ne farkediyo, o bizim bacimizdir artik mi diyosunuz? sanki evlenmese sansiniz olcakmis gibi... tititi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 rallici hatun değilmi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben cevabı verdim meraklılarına üstü kapalı bi şekilde ama yetememişsiniz. onu memlekette söyleyemediğimiz şeyiyle öyle bir aşk yaşarım ki boş otobüste ayakta gider aşkından, kıpır kıpır olur, içi içine sığmaz, yerinde duramaz. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fizban said: yalniz dun sinemada film izlerken, on koltukta burcu esmersoy oturuyordu ve burcu esmersoylu tivibu reklami yayinlandi. HOHOHOHOHOHO diye gulmeyi ihmal etmedim. ahahah win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi resmen sırıtıyo bide o kafa hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 natgeo'lu reklamda da dekolteyi ışıkla kapamışlar, kimisi bacak, kimisi beyaz etçi diye böyle yapmışlardır. dahası da var ciddiye alan çıkacak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Deacon said: goldbären said: başka bi topikte BOŞ OTOBÜSÜ AYAKTA GİDER yazmıştı birisi, kimdi o banlanmıştı sdfsdf ne anlama geliyo bu soylenilen? AHAHAHHASHAHAHAHA Arda Bey vakası geliyor sandım bi an, kocası herhalde SDŞFKLJSİŞDFLSDF NNE DEMEK İSTİYOR SİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 SpiderS_DangeR said: bende anlamadım lan öm atsanıza +1. Ceşitli şeyler düşündüm,yan anlam,mecaz anlam vs falan ama anlamadi ben8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 vaniLLe said: ahmedinejad said: begüm evlendi ya. evlenince ne farkediyo, o bizim bacimizdir artik mi diyosunuz? sanki evlenmese sansiniz olcakmis gibi... tititi AHAHAHA off acımasızca hi 5 sis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 niye begüm kütük kim ya allasen bunları tavlamak için brad pit olmaya gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evli kadini ne tavlican lan, ayip. erdile yamuk yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 begüm çok koştu peşimden.yüz vermeyince inat için evlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kendini gulduren adam varmis. ben de kendimi gulduruyorum gelen giden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Zaybird said: rallici hatun değilmi bu. burcu çetinkaya o dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evt farklı kişiler, burcu çetinkaya evlenmedi daha. hala şansım var. http://www.jetsetistanbul.com/images/haberresim/Burcu%20Esmersoy-Burcu%20cetinkaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 burcus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bucu cetinkaya zorla beyazı arabasına bindirip artislik taslamıstı. cok iyi kullanırım, soyle got attırırım falan derken takla attı ahaha, superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar