Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 activisiona giyirsinler bi şekilde. şerefsiz kotick hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Cuce said: razzRaziel said: hayır adam gibi şeylerle uğraşsın madem çok zekiyse diyorum. beleş yazılım kullanmak isteyenleri arkasına alıp cool takılıp show yapmasın. Yo bildiğin zengin olsun kanunu kendi tarafına cevirsin diyosun. birincisi adamların işi gücü ne bilmiyosun anonlar. ikincisi savundukları sadece korsan kullanıcılar değil, tüketici hakları. Sony'nin EA'nın son senelerde dayatmaya alıştığı bikac sene önce olsa gülüp gececeğimiz şeyler var. grubun dertleri bunlarla. Yani arcane'nin dediği gibi parasınıa verende rahat onıyamıyor esksisi gibi. hayır dediğim orada yazdığı gibi. zengin miyim ki zenginleri savunayım. ayrıca adamın anonluğu falan kalmamış, tüm net kim olduğunu biliyor. release gruplara da lafım yok, ama insanlar çok alışmış. adamlar hakları savunucaz derken parayı kırıyor, diğerleri de hayatında beş kuruş vermeden tüm oyunları oynuyor. ve bir de şöyle birşey var, hak edip etmeyen her firmanın oyunları crack'leniyor, ea ile sony ile alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 üzerinde konuştuğunuz adam ps3'ü kırdım diyip, açıklayacam yakında dedikten sonra 1 sene ortalarda gözükmeyen, başka gruplar ps3'ü kırdıktan sonra ben kırmıştım zatne diyip, o adamların işlerinin üzerinden kendi adını kullanarak Sony'e savaş açtığını söyleyen ortaokul terk bir adam yalnız, iPhone olayıyla adını duyurmuş, onu da kesin şansa bala falan yapmış bir ezik üzerine bu kadar konuşmak bile saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Ha o yüzden Sony üzerine gidiyor çocuğun, hiçbişey başaramadığı için :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Anonymous ve ona destek verenler, IRC üzerinde yaptıkları toplantılarla Sony'nin bütün web sitelerini çökertebilmek ve özellikle PS Store'a saldırabilmek için en az 9000 kişinin daha kendilerine katılmasına ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Birçok kişi buna destek verirken, IRC'de online olan bazı PS3 kullanıcıları ise kanalda yazdıkları uzun yazılarla protesto ettiler. Protesto edenlerin kanaldan tek tek atılması özellikle dikkat çekti. İşte o konuşmanın bir bölümü: http://www.merlininkazani.com/images/games/6461/11.jpg Birçok kişi yapılacak bir sonraki saldırının ağır cezaları olan bir suç olacağını ve yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu söyleyerek protesto ettiler. Bu gelişmelerin üzerine Sony bir basın açıklaması yaparak, bütün web sitelerinin Prolexic Teknolojisi ile korunmaya başladığını söyledi. Bu da demek oluyor ki Anonymous'un işi artık çok daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Tamamen orjinal kullanmama rağmen anonymous'a destek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Masquarade, copy paste yaptığın yazılar benim yazılarım bu arada. izinsiz kullandığın için mahkemeye gidicem yarın ilk iş jaskdjas neyse o değil, Anonymous tek olayımız ddos değil bekleyin görün çok yaratıcı işler üzerinde çalışıyoruz diye açıkladı bir kaç saat önce. yani işler daha da karışıcak gibi. anonymous kimdir nedir bilmeyenlere gelsin: Anonymous kimdir? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 reklamımıda yapmışım güzeeel asjdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Masquerade said: Anonymous ve ona destek verenler, IRC üzerinde yaptıkları toplantılarla Sony'nin bütün web sitelerini çökertebilmek ve özellikle PS Store'a saldırabilmek için en az 9000 kişinin daha kendilerine katılmasına ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Birçok kişi buna destek verirken, IRC'de online olan bazı PS3 kullanıcıları ise kanalda yazdıkları uzun yazılarla protesto ettiler. Protesto edenlerin kanaldan tek tek atılması özellikle dikkat çekti. İşte o konuşmanın bir bölümü: http://www.merlininkazani.com/images/games/6461/11.jpg Birçok kişi yapılacak bir sonraki saldırının ağır cezaları olan bir suç olacağını ve yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu söyleyerek protesto ettiler. Bu gelişmelerin üzerine Sony bir basın açıklaması yaparak, bütün web sitelerinin Prolexic Teknolojisi ile korunmaya başladığını söyledi. Bu da demek oluyor ki Anonymous'un işi artık çok daha zor. aaha abi 9000 kisinin katilmasi lazim deil its overf 9000 muhabbeti o meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yalnız çok pis atar dönüyor, ücretsiz servisi (psn) kapatmak harika fikir diye giydiriyor orijinal alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mascio reklam yapıyom lalala derken over 9k faili? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 huauhauhsfuhasfa off meme faili resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 okudum okudum hala nasil bir fail var anlamadim :) mascio nun dediklerini hic anlamadim hele reklam falan. yaslandim galiba ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi nie kasıonuz ki, organize olup bi sonra ki oyunları almayın? - hayal - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi tamam da mağdur bırakılan bir taraf yok, yani bir tek şu Linux 'un vs. engellenmesi olayı var ki "ciddi" olarakta genel kitleyi vurmadı o diye biliyorum. Eee korsan çıktı tutmadı, çok az vurdu diyelim. Oyunlar halen satıyor, PSN çalışıyor. Ben aldığım her oyunu oynayabiliyorum. Bu adamların yaptığı sadece şov, hani kendilerini önemli hissediyorlar bunları yaptıkça kesin de sonra SONY RERÖRERÖ diye ağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tam bi gerizekalıymış bu hackerlar. ben paramı vermişim günde bi saat giriyorum akşamları black ops a onuda bunlar yzünden giremezsem dünyanın en mantıklı fikrini getirip sunsunlar yine haklı çıkamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 adamların yaptıkları tam bir mallık örneği. PSN bedava çalışan bir sistem. Mağdur ettikleri çok büyük bir kitle var. Bunun yanında Sony'nin eline çok güzel koz veriyorlar yasal açıdan. Hayır napıcak Sony davaları mı çekecek bu saldırılardan sonra ? Tam tersi daha fazla adamı katacak bunun içine. Hepsi sürünsün istiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Sony'nin Geohot'un üstüne gitmesinin sebebi de rezil ergenin herşeyi ben yaptım diye sürekli ortalarda olması, kendini önemli göstermeye çalışmasının çabaları yüzünden, Sadece Geohot değil, Sony birçok adamla davalı ama bir tek bu adamın ismi ön planda çünkü bunun olmasını kendi istiyor. Ergenlik böyle birşey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Masquerade said: mascio reklam yapıyom lalala derken over 9k faili? :D çok utandım ya hasjdhja olsun ama sansasyonel haber oldu o 9000 kişi aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 takip etmek istiyenler icin..anonnews.. geohot denilen zibidi vs sony olaylari ve obur haberler icinde scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 angry birds denen oyun 0.99$a satılıyor , toplam 100milyon dl yapılmış ve firmaya 140bin dolara mal olan oyun , 42 milyon dolar kar getirmiş... yani bu fiyata bile satılan birşey sürümden kazanarak HAYVAN gibi para kazanabiliyor. ama bir de ps3 oyunlarına bakın tanesi 100$ ahahaha , ben zaten sevdiğim oyunu orj alırım , hatta korsanını oynarım önce , baktım beğenirim derim ulan helal olsun hakkını veriyim oyunu bitirsem bile orijinalini alırım. tabi uygun fiyatlı pc oyunlarından bahsediyorum, aynı politika uygun fiyat oyun ps3e gelse kimse ağlamıcak çatır çatır ödücek böle hekırlar ortalara çıkmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 angery birds ile ps3 oyunalarinin maliyeti bir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cehalet güzel birşey ya. insan mutlu mesut yaşıyor en azından. hangi ps3 oyunu 100$ birader ? yok öyle birşey. angry birds le gidipte adam akıllı bir konsol veya PC oyununu karşılaştırman zaten tartışmaya zemin bırakmıyor. ne desek boş bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 mesajın konusu ps3 oyunlarının 100$ olması değil, o sallanmış bir rakam sadece. oyunları ilk başta 50$'a, aradan 2 yıl geçince de 5$'a satıyorlar zaten. hani direkt ucuz çıkartmak yerine. bu arada şu angry birds gelmiş geçmiş en overrated oyunlar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bence overrated değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar