Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 mutlu oluyorsun işte hacı o kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407147_10150483393484288_191027189287_8587588_466241313_n.jpg ahah güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yeni moda man city mi ya real madrid alıp ronaldo ile koşmaya calısanlara 3-4 atıyorum ama henuz agueroyu alıp koşanlara çare bulamadım lan.mancityi çok zor yeniyorum yada yeniliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben artık dortmund dışında takım seçmiorm nerdeyse. okadar zevkliki dortmund'la oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lan bende en son turnuvaya girdim, 3 tur gectim sonra adamin teki 8 mi ne atti bana elendim, sonra adamin hub ina baktim 200 kusur win, 30 tanemi ne lostu var, zaten bilmemne championu falan yazmis neyse artik dsfdsfsd :D 20 dolar daha var bari giriyimde onlarida bitiriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Man City yenmesi zor bir takım , Bayern de öyle. Tevez , Agüero abaza gibi arkaya koşu yapıyorlar devamlı , full konsantrasyon defans yapmak lazım , bazen öyle bile 2-3 kere kaçıyorlar . İşin kötü tarafı her yerden çok yüksek yüzdeli şutlar atıp sokuyor agüero özellikle. Varsa man city nin 4-4-2 sine karşı özel bir taktiğiniz paylaşın :D Şeyi sorucam , bu başka başka kadrolarla online da karşıma çıkıyorlar o nasıl oluyor. Abaza oğlu abaza herif man city ile yetinmemiş , Messi ve Ronaldo'yu da almış kanatlara :D Sinirlendim çıktım oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Man City'nin kalecisi bile golcü, bi sefer Hart ile açılıp 25 metreden 90'a çaktıydım, adamın halini düşünemiyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kithnos_1 said: Şeyi sorucam , bu başka başka kadrolarla online da karşıma çıkıyorlar o nasıl oluyor. Abaza oğlu abaza herif man city ile yetinmemiş , Messi ve Ronaldo'yu da almış kanatlara :D Sinirlendim çıktım oyundan Unranked maçlarda öyle istediğin kadroyu oynatabiliyorsun, bende bu durumdan muzdaribim tam bilen biri bir çözüm yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 "Tatar Ramazan" said: Man City'nin kalecisi bile golcü, bi sefer Hart ile açılıp 25 metreden 90'a çaktıydım, adamın halini düşünemiyorum lol ahauhauhauahsfashf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sorunlarınız çözümü çelski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 fifa ve pes serisi ps3 te multi oynanıyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 elmander ve baros akıyor lan barcelonaya karşı 3-0 dan 4-3 yaptım uefa ruhu importante terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 man city'ye karsi 20 mac falan kaybettim arkadasla oynarken, baska takim aldi 10 kere kazandim falan.. var mi man city'ye karsi taktik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 chelsea'yi alın abi. ortaya raul meireles - essien - lampard yapın. forvette mata- drogba - sturridge. ben böle oynuyorum bütün 5 yıldızlara karşı gayet etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 default olarak öyle gelmiyor mu zaten chelsea abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mata yedeklerde , essien reservlerde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZE6mE3yH-yI abi asfadfasdfas herif muhteşem DarKRideR said: default olarak öyle gelmiyor mu zaten chelsea abi asdf drogba yedekte, essien reserve'de default'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Real Madrid'i hangi takımla yencez yav. Pepe hayvanını geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 real madrid yenmesi en kolay takım ya genelde reali alanlar bireysel yeteneklerin üstüne çok oynuyor.2 kontada 4 gol atabiliosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 pepeyi geçmekten ziyade ronaldoyu engellemek bence ana hedef olmalı =) iyi savunma yaptığın sürece golü elbet atarsın bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SICXpE_yS-g&feature=g-all-a&list=PLC59BAB86C4758FC4&context=G259c904FAAAAAAAABAA asfdasfdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 millet böyle yapmak için napıyor ya yüzlerce maç yaptım.bi kere bile abuk bi hareket olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bana 1 kere oldu valla bu kadar saçma olay. onda da fizik kuralları hiçe sayılıp saçma bi çarpışma sonrası 2 adam çok saçma sapan yerlere gitmişlerdi. çok abartı bişi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=SICXpE_yS-g&feature=g-all-a&list=PLC59BAB86C4758FC4&context=G259c904FAAAAAAAABAA asfdasfdsafd ilk 50 saniyesi mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar