Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

valla ps3'te de öyle,

dün bir 6-0 yaptım, sonra yine 1-5 oldu küme düştüm. Küme düştükten sonra takım değiştirdim 6-0 yine çıktım. Aynı takımla devam ettim yine 1-5 yenildim.

Takım değiştirdim, 6-0, 2-6 vs. vs.

Hayır dibimdeki adama pas atıyorum, düz hafif. Ters yöndeki adama gidiyor ya da direk rakibe,

hiçbir pas yerine gitmiyor böyle olunca, şutlar %100 direkte patlıyor falan filan bilinen şeyler

en son 1-5 olduğunda komple sildim oyunu, kardeşliğin olduğu psn'i de kaldırdım. Bilgileri yazdığım kağıdı da çöpe attım.

rahatım artık, huzurluyum vs.
Sosyal ağlarda paylaş

abi aynı takımla oynayınca sıkıyor, böyle 10 maç falan bir takımla oynayıp değiştiriyorum. Genelde oyuncularını bilmediğim takımı vs. seçmiyorum o yüzden pek zorlanmıyorum. 2 maç sonra tamamen takımı tanıyıp ona göre oynayabiliyorum.

Takımlarla alakası yok ya bu durumun, kötü birşey asdfs

Bir tek 3.5 yıldızlarla oynamamaya tövbe etmiştim. River Plate seçmiştim işte Cavanaghi falan asdfas eleman sheffield united ile mi ne geldi. 5-0 ilk yarı, ikinci yarı rakip deneysel oynayınca falan maç 7-2 oldu o kadar

birkaç maç daha yaptım, yok yani. Direk en iyiler bu takımlarla oynuyor. Baş edemiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

portekiz direk apaçi takımı. bilmeyen ya portekizi ya real'i alıyo ztn ronaldo için. bide biz eklenmeyelim.

Nani ve Q7 de Ronaldo ayarında yani butun topları CR7 ye toplamıyorsun.

Sahsen ben beklerden duvar pasları ile cıkıyorum bosalan alanda kanatlardaki elemanlardan calım atıyorum veya sut cekiyorum.

Almeida gercek hayattakinden cok farklı olarak cogu topu indiriyor.Yani topları şişirince cogu topu kanatlara verebiliyorsun.

Not:5.division'a kadar geldm sadece 3 kisi portekizi secmisti.Cogunluk barca,man city,real madrid
Sosyal ağlarda paylaş

chiellini'nin geriden koşarak doumbia'ya yetiştiğinide gördüm ya. artık gözüm açık gitmem heralde... kafayı yemek üzereyim yine. bi maçta bütün 2li mücadelede seken toplar bi takıma gider mi ya... mudahale yapmasam daha iyi oluyo resmen. en azından gol yiyorum kafayı yemek yerine...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sabrınızı falan sınamak istiyorsanız bikaç maç pro ranked maçı yapın

gerçekten orda oynayanları o an elinize verseler agzını yuzunu kırarsınız.

bazen çok iyi maçlar dönüyor ama.genelde hep bebe dolu.ztn nerde abuk subuk oynayan topcu gorurseniz niki genelde türk niki oluyor yada formasında hasan falan ayzıyor.her yerde kaliteyi düşürüyoruz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben h2h disinda bisi oynamiyom dogru durust,

div 2 deyim su anda 1 de tutunamadim 4 yildizli takimla,

m city aliyorum su aralar.

lan dun 3 puanla div 1 i kacirdim yine, hadi bidaha 10 mac yap pfff

bu arada fifa kadro guncellemesi yapmis tevezi kadro disi birakmis sfdssdf, gerci alip tekrar sokuyorum ben kadroya
Sosyal ağlarda paylaş

bende div 2'de takıldım 3. sezondur 13 14 puanda bitiriorm sezonu. ama yani olcak gibi değil ya. demin bi liverpool - dortmund maçı yaptım 15 16 tane pozisyon atamadım. 81'de attım bi gol herif santra yaptı gerrard'la düz koştu sadece. bnm defansa çarpıp önüne düştü ve gol oldu. tvyi nası kırmadım bilmiorm cidden. oyun yine dellendirmeye başladı beni.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya Custom match/Head to Head menüsünden Ranked maç seçilemiyor niye bu?
Adamlar efsane takım kurmuş editten saçmasapan maçlar dönüyor. Yok mu çaresi, adam gibi gerçek kadrolarla oynayalım??

ordan anca arena maçları ranked oluyo. diğer tüm maçlar unranked. bi tek h2h: seasons ve arena maçları ranked yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...