Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 pcde oynayınca öle oluyor garipler sevinsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 valla ps3'te de öyle, dün bir 6-0 yaptım, sonra yine 1-5 oldu küme düştüm. Küme düştükten sonra takım değiştirdim 6-0 yine çıktım. Aynı takımla devam ettim yine 1-5 yenildim. Takım değiştirdim, 6-0, 2-6 vs. vs. Hayır dibimdeki adama pas atıyorum, düz hafif. Ters yöndeki adama gidiyor ya da direk rakibe, hiçbir pas yerine gitmiyor böyle olunca, şutlar %100 direkte patlıyor falan filan bilinen şeyler en son 1-5 olduğunda komple sildim oyunu, kardeşliğin olduğu psn'i de kaldırdım. Bilgileri yazdığım kağıdı da çöpe attım. rahatım artık, huzurluyum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 daha önce silip silip 4 kere kurdum tekrar asdfds bu sefer o imkanı da kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yok onu tekrar yükleyebiliyorsun, öm atıyorum bilgileri fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 atarsan bozuşuruz, rahatım diyorum hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abi arada bende uyuz maçlar oynuyorum.20 şuttan 17 isabet ama 1-0 yenilmişim falan ama onun harici devamlı takım degiştiriosun normal yani.ben suan zanetinin cambiassonun maiconu lucioyu 10 senelik arkadaşım gibi tanıyorum istikrar önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abi aynı takımla oynayınca sıkıyor, böyle 10 maç falan bir takımla oynayıp değiştiriyorum. Genelde oyuncularını bilmediğim takımı vs. seçmiyorum o yüzden pek zorlanmıyorum. 2 maç sonra tamamen takımı tanıyıp ona göre oynayabiliyorum. Takımlarla alakası yok ya bu durumun, kötü birşey asdfs Bir tek 3.5 yıldızlarla oynamamaya tövbe etmiştim. River Plate seçmiştim işte Cavanaghi falan asdfas eleman sheffield united ile mi ne geldi. 5-0 ilk yarı, ikinci yarı rakip deneysel oynayınca falan maç 7-2 oldu o kadar birkaç maç daha yaptım, yok yani. Direk en iyiler bu takımlarla oynuyor. Baş edemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 in MANCHESTER we CITY. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Alıcaksınz Portekizi ---------------Rui----------------- Bosingwa---B.Alves---Pepe---Coantrao ------M.Veloso--------Moutinho------ Quaresma------Nani----------C.Ronaldo ------------H.Almeida--------------- Su oyun duzeni ile cok zevk alırsınız bu takımla.Denemeye deger diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 portekiz direk apaçi takımı. bilmeyen ya portekizi ya real'i alıyo ztn ronaldo için. bide biz eklenmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 mokoko said: portekiz direk apaçi takımı. bilmeyen ya portekizi ya real'i alıyo ztn ronaldo için. bide biz eklenmeyelim. Nani ve Q7 de Ronaldo ayarında yani butun topları CR7 ye toplamıyorsun. Sahsen ben beklerden duvar pasları ile cıkıyorum bosalan alanda kanatlardaki elemanlardan calım atıyorum veya sut cekiyorum. Almeida gercek hayattakinden cok farklı olarak cogu topu indiriyor.Yani topları şişirince cogu topu kanatlara verebiliyorsun. Not:5.division'a kadar geldm sadece 3 kisi portekizi secmisti.Cogunluk barca,man city,real madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bu vidyo konulmuş muydu? Neyse konulduysa bile pc değil konsol bölümüne yakışıyor http://www.youtube.com/watch?v=WT-pNYPYE4g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahahahask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 chiellini'nin geriden koşarak doumbia'ya yetiştiğinide gördüm ya. artık gözüm açık gitmem heralde... kafayı yemek üzereyim yine. bi maçta bütün 2li mücadelede seken toplar bi takıma gider mi ya... mudahale yapmasam daha iyi oluyo resmen. en azından gol yiyorum kafayı yemek yerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fifadaki momentum olayi iste bak aciklamasi var; momentum http://webpages.uah.edu/~wilderd/momentum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu arada sabrınızı falan sınamak istiyorsanız bikaç maç pro ranked maçı yapın gerçekten orda oynayanları o an elinize verseler agzını yuzunu kırarsınız. bazen çok iyi maçlar dönüyor ama.genelde hep bebe dolu.ztn nerde abuk subuk oynayan topcu gorurseniz niki genelde türk niki oluyor yada formasında hasan falan ayzıyor.her yerde kaliteyi düşürüyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben h2h disinda bisi oynamiyom dogru durust, div 2 deyim su anda 1 de tutunamadim 4 yildizli takimla, m city aliyorum su aralar. lan dun 3 puanla div 1 i kacirdim yine, hadi bidaha 10 mac yap pfff bu arada fifa kadro guncellemesi yapmis tevezi kadro disi birakmis sfdssdf, gerci alip tekrar sokuyorum ben kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bende div 2'de takıldım 3. sezondur 13 14 puanda bitiriorm sezonu. ama yani olcak gibi değil ya. demin bi liverpool - dortmund maçı yaptım 15 16 tane pozisyon atamadım. 81'de attım bi gol herif santra yaptı gerrard'la düz koştu sadece. bnm defansa çarpıp önüne düştü ve gol oldu. tvyi nası kırmadım bilmiorm cidden. oyun yine dellendirmeye başladı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 OHH BEE çıktım sonunda div1'e. dortmund inanılmaz bi takım. kötü bi bölge yok adeta takımda. barrios biraz kazma ama iş yapıo hertürlü. mutlaka deneyin bence. div1 nası olcak merak ediyorum baya. yarın artık denicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ya Custom match/Head to Head menüsünden Ranked maç seçilemiyor niye bu? Adamlar efsane takım kurmuş editten saçmasapan maçlar dönüyor. Yok mu çaresi, adam gibi gerçek kadrolarla oynayalım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 "Tatar Ramazan" said: Ya Custom match/Head to Head menüsünden Ranked maç seçilemiyor niye bu? Adamlar efsane takım kurmuş editten saçmasapan maçlar dönüyor. Yok mu çaresi, adam gibi gerçek kadrolarla oynayalım?? ordan anca arena maçları ranked oluyo. diğer tüm maçlar unranked. bi tek h2h: seasons ve arena maçları ranked yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yeni squad update'le beraber totenham 4,5 yıldız olmuş güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Screwy down and die, var mı delikanlı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 mokoko said: yeni squad update'le beraber totenham 4,5 yıldız olmuş güzel olmuş :D bu gerekiyordu ya, özellikle milli takım falan düşünce çok zorlanıyordun. 4.5 yıldız da tam yeri diyemeyeceğim gerçi de iyidir iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 continental cupı kazanınca noluyor acep? ben kazandım şimdi ama cup season kısmı dışında buna dair hiç bi emare yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar