Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi normal oynamayı ögren ultimate de sonra akarsın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kes asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 önümüzdeki hafta oyunu deneme fırsatım olacak muhtemelen gelişmeleri aktarırım merak edenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 İmpaç dan baska özellik yok sanırım galiba tekrar iyi oynayanın kaybedeceği oyun olacaktır hoş başka yenilik göstermediği için akla gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 iyi oynayanın kaybettiği oyun? lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 boone nub rage atıyor herhalde oyunlarda dfs arada oluyor o.nasıl barcelona gidip lig sonuncuna 1-0 yeniliyor aynı geyik gerçekçi işte misal ben ve bulletin maçları tamamen tek kale oluyor.çizgiden direklerden cıkıyor.vuruyorum girmiyor adam sonra ittire ittire bi gol takıyor 11 kişiyi diziyor kaleye.yenior dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Dün bi maç yaptık, bizim takım 24 şut çekti, direkleri dövdük, penaltımız verilmedi, işte kaleci efsane şeyler çıkardı, direkleri yalayıp dışarı gitti toplar falan. Karşıdaki çocuğun 5 şutu var, 2-1 yendi uzatmalarda. Şaka gibiydi. Bazen top istemiyor da oyun fazlasıyla iyi yani bok atmak komik sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oyun fazla iyi değil yapmayın etmeyin, sadece pes'ten çok daha iyi sdafsda fazlaca otomatik bir oyun fifa 11, 12'de umarım bu yönünü biraz geliştirirler. ha bu haliyle beni fazlasıyla tatmin ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fifa fazla iyi sen kötüsün fark bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 postunla ortam çok seviyesizleşti red asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 red abi fifa topiclerini takip ediyorum iki dkda bir "ya işte bulletten iyiyim aslında fok korum ama vs vs." diye giriyosun nedir bu adskjagdhd tamam abi iyisin inanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yok abi geyik yapıyoruz ama bulletle maçlarımızı izlesen böyle demezsin sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu fifa pc'de ayni mi olacakmis bu sene. ps3 umden uzaklarda yarim fifa ile avunmak istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Real chelsea alan bebelerden bıktım inat gidip fransa 2liginden takım alıyorum adam hala real gelde depme adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://www.fifplay.com/fifa12/ bu linkte türkiye ligi oyunda yer alıcak olarak gözüküyor. sonradan farkettim ama resmi site değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 türkiye ligi olcaksa şike de yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Türkiye ligi olmasa bile 3büyük olur sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 oyunda türkiye ligi var arkadaşlar. dün aral ithalat'ın ofisinde ön inceleme versiyonunu oynadıktan sonra yazdığım ön inceleme için de bu linke gidebilirsiniz. Reklam gibi oldu hatta direk reklam oldu ama 7 sayfa olduğundan buraya copy paste yapmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yanlız linkte birileri pesin grafiği falan daha iyi demiş arcade oyununda ne grafiği la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 tl;dr birader, özet geç nasıl olmuş oyun. Bir oyunun normal incelemesi 3 sayfayı geçerse okumam, 7 sayfa ön inceleme hiç okuyamam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sorsana bi nileppezdel. çekinme sor sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 demo 13 eylülde geliyormuş takımlar da belli olmuş Barcelona Arsenal Man City Marseille Dortmund AC Milan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 guzeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar