Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 2 hafta içinde oyunu fifa 13 yapıcak patch gelir ya hep öyle oluyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 PC'de zaten direk türkiye ligi falan eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi böyle her çıkış yaptıkları dönemde rezaletler yaşacağına firma online beta falan açsa ya 2 hafta, hem oyuncular alışır, hemde sadece kaplama hatalarını, görsel eksiklikleri youtube videolarından izlemek zorunda kalmaz adamlar Online her yıl aşırı derece sorunlu çıkıp, bir patch ile güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben de head to head de millet defansa benden cabuk ne guzel alismis cayir cayir diye darlaniyodum. Ama dun bu olaya uyandim hic bi playerin ustunde rakibin adi yazmayinca ve AI gibi defansif hamleler gorunce :D Head to head'lerde suan herkes real madrid , chelsea oynuyor heralde onun disinda manchester united gordum bir iki tane :) Ama 10 macimdan 7si falan read madrid / chelsea olmustur. Ayrica evet millet biraz beceremiyor heralde ki ben nub halimle bir kac mac aldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 online seasons mu ne onu oynarsaniz baska takimlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 halbuki liverpool ile oynasanız, dünyayı yargılayacaksınız da neyse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 vp ile achievement pesindeyim de, kafa golu atmiyor adamim resmen, her ortaya voleyle girisiyor. Kafayi yiyecem, yuksekten orta kasiyorum hep adamin vole range'ine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kisa bacakli yapsaydin adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Henüz almadım yarın alıcam. Umarım bu sefer uzaktan gol, vole falan atmayı becerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 uzaktan gol atmak fifa 11 e göre bariz daha kolay. head2head yaptım bir tane ama ne yazık ki tactical defendingi kapayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 baya küçüklüğünden beri çelsili bi adam olarak çok üzülüyorum böle olunca ya. 09'dan beri fifa oynamadım 09 oynarken sanırım bitek ben alıyodum çelsi. sırf manu+rm+inter alınıyodu. şimdi herkes çelsi mi alıyor? piiiiiii peç gelene kadar bende almicam hatta dark souls gibi bi muhteşemlik varken önce onu alırım sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pc'de oynayan var mi su an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi pres niye yapamıyorum? contain diye eklemişler x'in görevini, e mal mal karşısından bakıyor adamın bi hamle vs neyle yapacağım bulamadım da. saçma sapan gol yiyorum bu yüzden. fifa 99 gibi kayarak alabiliyorum ancak topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fene yapistirmis fabregas http://www.youtube.com/watch?v=oxh5fWL6zgw&feature=player_embedded Bu arada PSN'den alırsak kod istemeyecek. 30-35 liraya 5 kişi alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fizban said: pc'de oynayan var mi su an ?pc ye yarın cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fizik cok kotu, febregasin vurdugu top ole gitmez gercek hayatta, gulle gibi gidiyo top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 CthuLhu said: abi pres niye yapamıyorum? contain diye eklemişler x'in görevini, e mal mal karşısından bakıyor adamın bi hamle vs neyle yapacağım bulamadım da. saçma sapan gol yiyorum bu yüzden. fifa 99 gibi kayarak alabiliyorum ancak topu.kare hamle yapıyo tuslara bakaydın la girmeden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Masquerade said: Bu arada PSN'den alırsak kod istemeyecek. 30-35 liraya 5 kişi alabiliriz. kişi başı 30-35'e geliyorsa geliyorsa girelim ama psn işinde online kodlu oyunlara girmeyin falan da deniyor bazı forumlarda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 DH'de alanlar olcak, onlar bir kobaylik yapsin kod istemiyorsa biz de girer aliriz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ya işin erbabı arkadaşlar, ps3'e alıcam da, ne dersiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yahu kursak ya bir ortak psn bıdısı bizde re5 falan gelicek onuda alırız sdsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 screwy said: CthuLhu said: abi pres niye yapamıyorum? contain diye eklemişler x'in görevini, e mal mal karşısından bakıyor adamın bi hamle vs neyle yapacağım bulamadım da. saçma sapan gol yiyorum bu yüzden. fifa 99 gibi kayarak alabiliyorum ancak topu.kare hamle yapıyo tuslara bakaydın la girmeden sdfabi pcde oynuyorum ben de kare kısmına gelen hiçbişi yapmıyor öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben hayatımda bukadar stres olarak oynamadım bi oyun. O menude sorun verio oyuna giriosun Kadrolar uyuşmuyor dio maç iptal oluyo. (Head to head seasons'tan bahsediyorum) oyun oynanabilirliğine zaten bişey demiyorum rezalet ötesi (yazmışlar başarısız olduğunuz oyuna bok atma fln die ama heralde bukadar başarılı olduğum oyun yoktur puyola çalımlayarak hat-trick yaptırabiliosun online'da buda yeteri kadar rahatsız edici) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben asisted olmadan hiç oynayamıyorum yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Patch cikana kadar almayalimmi simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar