Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi böyle her çıkış yaptıkları dönemde rezaletler yaşacağına firma online beta falan açsa ya 2 hafta,

hem oyuncular alışır, hemde sadece kaplama hatalarını, görsel eksiklikleri youtube videolarından izlemek zorunda kalmaz adamlar

Online her yıl aşırı derece sorunlu çıkıp, bir patch ile güzelleşiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de head to head de millet defansa benden cabuk ne guzel alismis cayir cayir diye darlaniyodum. Ama dun bu olaya uyandim hic bi playerin ustunde rakibin adi yazmayinca ve AI gibi defansif hamleler gorunce :D

Head to head'lerde suan herkes real madrid , chelsea oynuyor heralde onun disinda manchester united gordum bir iki tane :)

Ama 10 macimdan 7si falan read madrid / chelsea olmustur.

Ayrica evet millet biraz beceremiyor heralde ki ben nub halimle bir kac mac aldim :D
Sosyal ağlarda paylaş

baya küçüklüğünden beri çelsili bi adam olarak çok üzülüyorum böle olunca ya.

09'dan beri fifa oynamadım 09 oynarken sanırım bitek ben alıyodum çelsi. sırf manu+rm+inter alınıyodu.

şimdi herkes çelsi mi alıyor? piiiiiii

peç gelene kadar bende almicam hatta dark souls gibi bi muhteşemlik varken önce onu alırım sanırım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

abi pres niye yapamıyorum?
contain diye eklemişler x'in görevini, e mal mal karşısından bakıyor adamın bi hamle vs neyle yapacağım bulamadım da. saçma sapan gol yiyorum bu yüzden. fifa 99 gibi kayarak alabiliyorum ancak topu.
kare hamle yapıyo tuslara bakaydın la girmeden sdf
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

CthuLhu said:

abi pres niye yapamıyorum?
contain diye eklemişler x'in görevini, e mal mal karşısından bakıyor adamın bi hamle vs neyle yapacağım bulamadım da. saçma sapan gol yiyorum bu yüzden. fifa 99 gibi kayarak alabiliyorum ancak topu.
kare hamle yapıyo tuslara bakaydın la girmeden sdf
abi pcde oynuyorum ben de kare kısmına gelen hiçbişi yapmıyor öf
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hayatımda bukadar stres olarak oynamadım bi oyun. O menude sorun verio oyuna giriosun Kadrolar uyuşmuyor dio maç iptal oluyo. (Head to head seasons'tan bahsediyorum) oyun oynanabilirliğine zaten bişey demiyorum rezalet ötesi (yazmışlar başarısız olduğunuz oyuna bok atma fln die ama heralde bukadar başarılı olduğum oyun yoktur puyola çalımlayarak hat-trick yaptırabiliosun online'da buda yeteri kadar rahatsız edici)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...